Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letošnji Masterchef je pod nivojem

Letošnji Masterchef je pod nivojem

Jim je zmanjkalo prijaviteljev? So iskali same nesposobneže?

Saj nihče ne zna skuhati celega nadstandardnega obroka! Briga me domača kuhinja, doma znamo vsi kuhati!

Masterchefa gledam, da se kaj naučim od boljših! V letošnjem je pa par mamic poslalo hčerkice na tečaj kuhanja.

Koliko so plačali sodnikom, da sploh sodelujejo s takimi začetniki??

Ne gledam.

A so vsi v oddaji gen Z?

Ja glej, doma s kavča je vse preprosto in vsi vse znamo. Se je pa že pri eni preprosti roladi pokazalo, koliko kdo zna. Mislim si, da bi že pri tistem izzivu pogorelo 95% domačih gospodinj.

Me dej, amaterski kuharji so to.  Prav super so.

Je bila že odprta ena tema na to. Ne gledat in bo. Saj so tudi drugi kanali. Meni to nikoli ni bilo všeč. Preklopim in zdravo.

Se strinjam z avtorico. Masterchef ni bil nikoli prikazan kot TV tečaj za začetnike. Gre za tekmovanje odličnih domačih kuharjev, ki v tekmi postajajo še boljši. V letošnji oddaji so čisti začetniki, ki niti hrane ne poznajo, kaj šele kombinacij.

No ja, zraven je v vsaki sezoni vsaj nekaj takih, ki s kuhanjem služijo (so bili že picopeki, slaščičarke, ipd.). Tudi letos je tako. En dela v kuhinji v menzi, en je nek žar mojster, par slaščičark, ena iz turistične kmetije kjer je tudi potrebno dosti kuhati …

Torej ne gre za tečaj kuhanja za začetnike. Je pa definitivno stresno pred kamero in v tistem času narediti dobro jed. Ne vem, imam občutek, da ste zelo zahtevni. Razen če bi radi gledali tekmovanje chefov iz restavracij, ki imajo že dolgoletne izkušnje. Samo ne vem, če bi bilo tako zanimivo.

Odgovor na objavo uporabnika
cheff, 10.04.2025 ob 09:22

No ja, zraven je v vsaki sezoni vsaj nekaj takih, ki s kuhanjem služijo (so bili že picopeki, slaščičarke, ipd.). Tudi letos je tako. En dela v kuhinji v menzi, en je nek žar mojster, par slaščičark, ena iz turistične kmetije kjer je tudi potrebno dosti kuhati …

Torej ne gre za tečaj kuhanja za začetnike. Je pa definitivno stresno pred kamero in v tistem času narediti dobro jed. Ne vem, imam občutek, da ste zelo zahtevni. Razen če bi radi gledali tekmovanje chefov iz restavracij, ki imajo že dolgoletne izkušnje. Samo ne vem, če bi bilo tako zanimivo.

Žar mojster, ki se ima za mostra ne pozna niti kosov mesa!

Profi roladar je izpadel na roladah!!!!

Kuharica iz turistične kmetije ne zna narediti ne štrukljev, ne njene najljubše jedi polnjenih paprik!

Za slaščičarko mi ni jasno kako je sploh prišla čez prvo kuhanje.

Najverjetneje so lagali v prijavi. Ker so nesposobni.

Ker gre za oddajo Masterchef, z vrhunskimi sodniki, pričakujem oddajo na vrhunskem nivoju. Ne pa začetni tečaj kuhanja.

Smo pa mal veseli, da je tradwife izpadla včerej 🙂

Meni pa je oddaja všeč. To je edini šov, ki ga gledam. Odlični so.

Mojo taščo so povabili na 10. sezono in je rekla ne, ravno zaradi pritiska časa. Eno je, ko kuhamo doma, sproščeni, imamo dovolj časa, poznamo kuhinjo, aparate, drugo pa je pred kameero in z odmerjenim časom. Vsaka ji čast.

In ja, žal mi je, da je šla Kaja domov. Meni je najbolj simpatična, pa tista Anamarija mi je tudi še všeč, pa seveda fantje.

kaj pomeni tradwife?

Jaz bi pa rad videl, da bi tekmovala tudi Ana Roš, še zlasti pri pripravi njokov. :)))))))

Ha, ha, ha.
Ampak v vseh teh letih se jih je pa menda že naučila.

kaj pomeni, 10.04.2025 ob 15:04

kaj pomeni tradwife?

ja, google it, če ne veš

Kr’ neki. Res ni za gledat. No, če je komu všeč, njegova izbira.

Pa kdo to sploh še gleda. To je bilo aktualno 10-15 let nazaj….na tujih kanalih pa že dosti prej.

škoda za Kajo, 10.04.2025 ob 10:37

Meni pa je oddaja všeč. To je edini šov, ki ga gledam. Odlični so.

Mojo taščo so povabili na 10. sezono in je rekla ne, ravno zaradi pritiska časa. Eno je, ko kuhamo doma, sproščeni, imamo dovolj časa, poznamo kuhinjo, aparate, drugo pa je pred kameero in z odmerjenim časom. Vsaka ji čast.

In ja, žal mi je, da je šla Kaja domov. Meni je najbolj simpatična, pa tista Anamarija mi je tudi še všeč, pa seveda fantje.

1 mesec pred snemanjem imajo že tečaje kuhanja, se privajajo kameram. Kdor zna kuhati, znanje v MC nadgrajuje in nima treme.

Za letošnje tekmovalce imam tudi jaz občutek, da so se zlagali ob prijavi da znajo dobro kuhati.

Negledljivo, 10.04.2025 ob 08:54

Jim je zmanjkalo prijaviteljev? So iskali same nesposobneže?

Saj nihče ne zna skuhati celega nadstandardnega obroka! Briga me domača kuhinja, doma znamo vsi kuhati!

Masterchefa gledam, da se kaj naučim od boljših! V letošnjem je pa par mamic poslalo hčerkice na tečaj kuhanja.

Koliko so plačali sodnikom, da sploh sodelujejo s takimi začetniki??

Kaj pa je to nadstandardni obrok?

Kako ne veš kaj je nadstandardnih obrok. 2 žlički juhe iz pokuhanih kosti , 1 lužica omake, 1 cmoček mesa v neprepoznavni obliki, po pol žlice pirejčkov iz ni da ni, potem pa za sladico še en hrustek. Za dober okus morajo biti tiste lužice in kepice vseh 4 okusov, za vonj pa v DM kak sprejček kupiš da vse nadgradiš in zadovoljiš vrhunske sodnike. Zraven moraš rezgetat, pa domač jezik ne obvladat, pa dr naziv imet, pol te pa rinejo sodniki naprej.

mamka Miška, 12.04.2025 ob 07:35

Kako ne veš kaj je nadstandardnih obrok. 2 žlički juhe iz pokuhanih kosti , 1 lužica omake, 1 cmoček mesa v neprepoznavni obliki, po pol žlice pirejčkov iz ni da ni, potem pa za sladico še en hrustek. Za dober okus morajo biti tiste lužice in kepice vseh 4 okusov, za vonj pa v DM kak sprejček kupiš da vse nadgradiš in zadovoljiš vrhunske sodnike. Zraven moraš rezgetat, pa domač jezik ne obvladat, pa dr naziv imet, pol te pa rinejo sodniki naprej.

A tako! Tak obrok me pa prav gotovo ne zanima.

Je samo meni Barbara Ribič izredno lepa ženska? Čudovita je, tudi karakterno.

Je pa tudi Davida je prava lepotica. Sem zenska pa se ju kar ne morem nagledati

Anonimno 7735, 13.04.2025 ob 21:12

Je pa tudi Davida je prava lepotica. Sem zenska pa se ju kar ne morem nagledati

Davida je krasna, ampak nekaj je na Barbari …

Ali se splača plačat voyo in to pogledat? Pa za delovno akcijo a se splača? Da se mal nasmeješ…

morris813, 13.04.2025 ob 18:49

Je samo meni Barbara Ribič izredno lepa ženska? Čudovita je, tudi karakterno.

Ja, samo tebi je Barbara izredno lepa ženska.

Ponavadi ima samo na pol odprta usta, ko govori. Meni je to težko gledat. Kot bi njo kap, ne pa Dana.

Kaja, Erika, Davida, Natalija – to je vse kar od lepote pride v poštev.

New Report

Close