Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letošnji Masterchef je pod nivojem

Letošnji Masterchef je pod nivojem

Odgovor na objavo uporabnika
Negledljivo, 10.04.2025 ob 08:54

Jim je zmanjkalo prijaviteljev? So iskali same nesposobneže?

Saj nihče ne zna skuhati celega nadstandardnega obroka! Briga me domača kuhinja, doma znamo vsi kuhati!

Masterchefa gledam, da se kaj naučim od boljših! V letošnjem je pa par mamic poslalo hčerkice na tečaj kuhanja.

Koliko so plačali sodnikom, da sploh sodelujejo s takimi začetniki??

Pojma nimam. Še nikoli nisem gledal.

YeahRight, 14.04.2025 ob 07:59

morris813, 13.04.2025 ob 18:49

Je samo meni Barbara Ribič izredno lepa ženska? Čudovita je, tudi karakterno.

Ja, samo tebi je Barbara izredno lepa ženska.

Ponavadi ima samo na pol odprta usta, ko govori. Meni je to težko gledat. Kot bi njo kap, ne pa Dana.

Kaja, Erika, Davida, Natalija – to je vse kar od lepote pride v poštev.

Ne moreš dati Davido, ki je naravna lepotica v isto kategorijo kot spako od Erike s temi umetnimi trepkami no! Kake kriterije imate?!?!

Ja jbg, naredi anketo, pa bodo te med top4, gladko.

A lahko uni zagovorniki Barbare R odgovorijo, kako se jim zdi to, da se Barbara ni sama javila, da gre iz balkona dol?

Ekipa zmaga 4-1 po jedeh. Barbara R edina prispeva poraz in nima tok jajc, da bi se javila Maticu, da bi njo poslal nazaj dol. Tam gor je stala, se skrivala in upala da bo dol poslal Eriko. Kako se vam to zdi? Je to lepo “karakterno”?

Meni je to prav podlo. Za take ljudi ne bi mogel navijati, niti ne bi nikoli njihovih izdelkov poskusil na raznih odprtih kuhinjah.

Če bi bil dec kot se gre, bi sam šel dol. Ker je bil vodja in tako odgovoren za vse, kar se je dogajalo v ekipi.

Tudi jaz sem pomislila, da bi bilo korektno, da se sama javi Barbara in gre dol, pa tudi, da gre Matic, kot vodja. Oba sta pri meni s to potezo izgubila na priljubljenosti. Barbaro ze prav tezko gledam. Matic mi je pa tudi zoprn.
Zares lepa je Davida.

Pa kaj vi to gledate? je lepa, pa ni lepa….. Jaz občasno pogledam to kuharijo in mi je pogosto kar malo strah, da se bodo nekateri od teh znašli v kakšni kuhinji fensi restavracij kot si vsi želijo.

Občasno imam občutek, da sodniki kar nekam naprej rinejo nekatere, ki si tega ne zaslužijo.

Na ” jetra ” mi gre tista z očali( Pia?), ki se ven meče in bom morala res pogledat koliko je stara, ker ona je pa prišla z zapiski 10 let MŠ. Kaj ti pomagajo zapiski, ko pa kuhat ne znaš. Ko je bila vodja skupine je zaj….. svojo skupino z njenimi nasveti in so potem izgubili. V začetku pa oh in sploh kolk zna kuhat, kolk fajn  in glasna vodja bo. In take rinejo naprej kuharski mojstri. Občasno sem pogledala svetovna kuharska tekmovanja in imam občutek, da bi marsikateri dosedanji zmagovalec lahko tam le “posodo pomival”. Kje je pred lanska Zala?, kje je lanski zmagovalec8 aja reklamo za Spar dela), pa neke sanje o presežku kulinarke nekje v hribih.

Sama sem “nikakva” kuharica ( sicer mož ni za novitete, eksperimentiranje). še manj obvladam sladke zadeve, ker raje vzamem v roke en jabuk, banano, pojem borovnice, jagode ko je čas zanje in se res ne bi nikoli prijavila v tak ŠOV, ki je res le šov, z redkimi posamezniki, ki zadevo obvladajo.

Le kateri zmagovalec teh izzivov do sedaj je naredil potem kak presežek?

Je pa Luka razštiklal tisto ovco na PRO, da samo stoj in glej.

New Report

Close