Najdi forum

Splash Forum Politični čvek “levi” ali “desni” kdo ima prav?

“levi” ali “desni” kdo ima prav?

proti recesiji boriti se, hja morda res ne čez noč, vendar pa nas iz dreka lahko potegneta le znanost in tehnologija, torej???

Lahko ninej vendar je potrebno za to poskrbeti. Tako za učenje kot za razvijanje kot tehnologije. In to je delo res na dolgi rok da boš dobil ven ljudi ki bodo lahko vodili tudi državo. Ni pa to ministrstvo ki naj bi reševalo sedaj državo. Minister Gregor pa bi to rad počel kot kaže kar iz Pahorjevega stola.

Boss, prav imaš, podpišem!!!!!!!

kako pa se da tole na kratki rok, od danes na jutri, Janša nonsztop ponavlja in daje predloge, ampak brez vsakih izračunov in podlag za uspeh njegovih predlogov, čudno anede!!!:)ja se pa lepo sliši, pa glavn da se sliš, aneda!!!

To je pa opozicija. Oni vedno dajo ljudem všečne ideje. Ali je mogoče SD preje kaj drugače delal?

Res me moti ko kar naprej poslušam razlage ministra Gregorja o stvareh za katere on ni pristojen. Kar se tega tiče mi je Katarinca veliko bolj všeč. Ona se drži svojega resorja in to komentira. Vsak naj poskrbi za svoj del pa bo stvar končno stekla.

o pa je, kar spomni se cen vinjet, je bila voča debata v parlamentu!!!(pa ni edina)

men sta pa zaenkrat kar oba!!!

pa saj se ga drži tudi Golobič, brez razvoja ne bo nič, kle se pa res moraš strinjat!!!

Res , brez razvoja ne bo napredka. Vendar v razvoj moraš investirati, da lahko kaj dobiš od njega. Hvali se o nekem povečanju denarja a tega ni nikjer. Ne na raziskovalnih inštitutih ne na univerzi. Od besed se ne živi.

kako veš, da ga ni!!!???

Kako vem? Od tega denarja živim. Poizkusi narediti pošten poizkus za 10000 eurov na leto!

hehehe boss, odvisno kakšnega imaš v mislih!!!?:))

Ja če naredim kvazi raziskavo trga in za to izstavim račun že, ne pa v moji stroki. Že samo vhodni stroški so tako visoki da te nekam pritisne. Veš, ko bi bil vsaj tih in se ne bi hvalil z nečem kar ni storil…

uh, boss raziskava trga, pa ni tako poceni, sploh če zraven prišteješ še vse kar gre zraven!!!

Glede na to, da tega področja ne poznam ga raje ne bom komentiral. Vem kakšne so pri meni cene in koliko mi prizna država.

New Report

Close