Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Levičarji ali navijate za Niko Prevc?

Levičarji ali navijate za Niko Prevc?

Levičarji ali navijate za Niko Prevc glede na to, da je njihova družina bolj desno usmerjena?

Ne Veseli oče, cela družina ima fetalni sindrom. Incestni. Vsi so kot iz filma Wrong turn

Odgovor na objavo uporabnika
Nekadilec703, 05.01.2025 ob 11:36

Levičarji ali navijate za Niko Prevc glede na to, da je njihova družina bolj desno usmerjena?

A vidiš, kako si omejen? Ne vidiš, ker si kreten.

Šport nima veze s politiko, idiot!
Pa tudi vaš sektaški poskus zlorabe športnikov za vašo reklamo je obsojen na propad, enako kot vaša zloba, zlaganost in vaš psihopatski firer.
Marš!!!!

Šport je politika ali še nisi videl politike kako se radi priliznejo na športne dogodke.

Ja, 05.01.2025 ob 12:45

Šport je politika ali še nisi videl politike kako se radi priliznejo na športne dogodke.

Šport bi moral biti prost bremen denarja in politike.
Tisti, ki še vemo, kaj je šport, zaničujemo vsakogar, ki ga zlorablja za zaslužek, tak ali drugačen. Zato se nam tudi gabijo vsi slinavci, ki se prislanjajo na dosežke drugih.

Politiki so prvi taki. Sledijo managerji, lobisti, samozvani pomembneži, skratka vsak, ki bi se rad postavljal v soj žarometov na račun truda drugih.

Desna, leva ali kravžlasta, Nika dobro skače in veselimo se njenih zasluženih uspehov. Politika je pa samo odveč in moteča. Tudi za gledat niso mimogrede. Sami grdi ljudje…😄

Jebe se meni kam so usmerjeni Prevci. Dobro skačejo, to je tisto kar me zanima, vse drugo prepuščam MON-pedrom!

Pri njih sem kupil posteljo, ki je pri proizvajalcu stala 91 jurjev, pri Prevcih pa  le 71 jurjev. To ali so rdeči ali črni me ne moti!

Samo in izključno janševike zanima kako je nekdo “usmerjen” in samo in izključno oni razvrščajo ljudi na “naše in vaše” in ocenjujejo njihove dosežke glede na to.

Če ne bi napisal, je ne bi zanimalo, kako je športnica “usmerjena” , na misel mi ne bi prišlo v sto letih. Dobr vam perejo možgane v SDS….

daisycutter, 05.01.2025 ob 13:13

Samo in izključno janševike zanima kako je nekdo “usmerjen” in samo in izključno oni razvrščajo ljudi na “naše in vaše” in ocenjujejo njihove dosežke glede na to.

Če ne bi napisal, je ne bi zanimalo, kako je športnica “usmerjena” , na misel mi ne bi prišlo v sto letih. Dobr vam perejo možgane v SDS….

Podpis.

New Report

Close