Levičarji na Metelkovi dobivajo batine od migrantov
Kar sem mojim zaslepljenim znancem govoril že pred časom, se jim zdaj dogaja. Taki vilkomerji so bili, zadnjič pa spet eden od njih s svojo punco na Metelkovo, ne vem več, v katerem klubu je bilo, v glavnem zapečenci so takoj začeli težiti ženski, čeprav so videli, da je z njim, ko jo je tip hotel zaščititi, ga je šest tipov nabutalo.
Počasi se jim odpirajo oči, ampak res počasi. Tako so jih zagovarjali, ampak niso vedeli, koga zagovarjajo. Te bande, ki v primeru Metelkove prihajajo iz azilnega doma na bližnji Kotnikovi, niso drugega kot predstavniki azijskega šovinizma, mačizma, verske indoktriniranosti in primitivizma, kar je drugače vse značilno za – FAŠISTE! Toliko so vrteli gobce o fašistih, privlekli so si pa v Evropo še bolj nagravžno azijsko verzijo tega. In še dobrodošlico jim izrekali.
Žalostno je, ko vidim črnuha ali zapečenega azijata s kleno slovenko, ki sta verjetno par. Ali te ženske zavestno provocirajo okolico ali pa so tupaste do dna. Onesnažujejo svoj DNK tudi če ne rodijo. To jim ni jasno, da bo otročiček zapečen tudi, če bo spočela s Slovencem. Groza.
Si mislim, da so te ženske grde, debele in jih nihče noče. Šok. Čisto povprečne ženske, ki so oblečene po hipstersko-radikalno levičarski ne-modi.
Po drugi strani pa se odvija psihološka vojna zoper avtohtono slovensko prebivalstvo; na vsakem koraku so veliki reklamni panoji s kakšno ogabno črnko v kopalkah ali ubogi oblekici. Osebno dojemem te reklame kot provokacijo in bi jih najraje odstranil.
Še malo pa bomo kot Francija in Nemčija: vsakodnevna posilstva, kraje, požigi… Slovenija varna dežela…
@Jahman. Saj so mi znani načrti globalistov za evropske evtohtone narode. Preplaviti jih z muslimani in črnci. Kalergi, prostozidar/mason 33 reda in pripadnik evropskega črnega plemstva. Zdaj izvajajo agendo njegovi ideološki nasledniki: Soroš, WEF…
Ni zarota, ampak kruto dejstvo. Kaj se dogaja v Franciji, ko na ulicah divjajo ne-Francozi.
Ponosen desničar, 30.06.2023 ob 17:41
Menda svobodomiselna napredna dekleta na Metelkovo skoraj več ne zahajajo. Le zakaj? A imajo kakšne predsodke se družiti s tistimi iz azilnih domov, ki so jih tako zagovarjale?
Moj znanec hčerki ni mogel dopovedati, da tam nima kaj iskat. Ji je lepo razlagal, pojasnjeval, malo tudi pretiraval, celo grozil. Je deklič rabil lastno izkušnjo. Iz navdušene vilkomerke se je po izkušnji nasilja spremenila skoraj v rasistko. Njej in očetu je bilo svetovano, da naj o tem ne govorita.
Metelkova z vse širšim območjem postaja zametek geta, kot smo jih nekoč poznali iz ameriških filmov in zdaj že iz Z Evrope.
O čem vi govorite?
Nikoli nisem imel problemov z njimi. Če se pretepajo, se pretepajo med sabo. Nikoli nisem videl, da bi delali probleme drugim ljudem!!! Samo debili so nehali na Metelkovo hoditi zaradi njih. Do mene so prijateljski, pa vejo mnogi med njimi, da sem gej. Vidimo se z njimi tudi izven Metelkove saj bolj poredko obiskujem Metelkovo. Se družimo, pogovarjamo. Mi pa še nikoli nihče izmed Slovencev ni povedal, da bi imel probleme z njimi.
Ena stara, 01.07.2023 ob 11:59
Moj znanec hčerki ni mogel dopovedati, da tam nima kaj iskat. Ji je lepo razlagal, pojasnjeval, malo tudi pretiraval, celo grozil. Je deklič rabil lastno izkušnjo. Iz navdušene vilkomerke se je po izkušnji nasilja spremenila skoraj v rasistko. Njej in očetu je bilo svetovano, da naj o tem ne govorita.
Metelkova z vse širšim območjem postaja zametek geta, kot smo jih nekoč poznali iz ameriških filmov in zdaj že iz Z Evrope.
Povej kako si očistiš pizdo, ko se po njej poserješ?
žalostno188, 01.07.2023 ob 10:27
Žalostno je, ko vidim črnuha ali zapečenega azijata s kleno slovenko, ki sta verjetno par. Ali te ženske zavestno provocirajo okolico ali pa so tupaste do dna. Onesnažujejo svoj DNK tudi če ne rodijo. To jim ni jasno, da bo otročiček zapečen tudi, če bo spočela s Slovencem. Groza.
Si mislim, da so te ženske grde, debele in jih nihče noče. Šok. Čisto povprečne ženske, ki so oblečene po hipstersko-radikalno levičarski ne-modi.
Po drugi strani pa se odvija psihološka vojna zoper avtohtono slovensko prebivalstvo; na vsakem koraku so veliki reklamni panoji s kakšno ogabno črnko v kopalkah ali ubogi oblekici. Osebno dojemem te reklame kot provokacijo in bi jih najraje odstranil.
Še malo pa bomo kot Francija in Nemčija: vsakodnevna posilstva, kraje, požigi… Slovenija varna dežela…
“…Onesnažujejo svoj DNK tudi če ne rodijo. To jim ni jasno, da bo otročiček zapečen tudi, če bo spočela s Slovencem. “
OMFG!!! 🤣
Ena punca525, 01.07.2023 ob 12:06
Povej kako si očistiš pizdo, ko se po njej poserješ?
Žal mi je, da se srečuješ s tovrstnimi problemi. Sama nimam takih izkušenj, zato ti ne morem dati uporabnega nasveta. Lahko ti svetujem le preventivno delovanje, da do tega ne bo prihajalo.
Levičarke, namesto da bi bile navdušene nad kulturno obogatitvijo Metelkove iz bližnje Kotnikove, ste nehale tja hodit. Ampak iz varne razdalje še vedno propagirate migracije. Jaz samo upam, da se migracija iz Azije naseli neposredno v vaših ulicah, da ven ne boste upale, kot ne upate več na Metelkovo. To bi bilo pravo zdravilo za vas.
Dekleta, ne hodit okoli Metelkove.
theobroma, 01.07.2023 ob 12:14
“…Onesnažujejo svoj DNK tudi če ne rodijo. To jim ni jasno, da bo otročiček zapečen tudi, če bo spočela s Slovencem. “
OMFG!!! 🤣
Na YT si vtipkaj “Kôd muškarca. Začeće van zakona – telegonija”
Vsekakor se rodi zapečen otrok, če nastavljaš fufo črncem. Tudi ko bo pravi biološki oče belec. Jebat ga, tega vas na FDV ne učijo, saj ni multi kulti.
Kar smej se, tudi sam sem zasledil to znanstveno delo, ti neumna levičarka se smeješ, ampak tako je pravijo znanstveniki, vsako parjenje pusti določene gene v telesu ženske na koncu je dete kokteil vseh parjenj…
Zato pa je rekla ministrica otroku naj bo srečen da ne laja , taka žurka da je bila takrat…
Nikoli nisem imel problemov z njimi. Če se pretepajo, se pretepajo med sabo. Nikoli nisem videl, da bi delali probleme drugim ljudem!!! Samo debili so nehali na Metelkovo hoditi zaradi njih. Do mene so prijateljski, pa vejo mnogi med njimi, da sem gej. Vidimo se z njimi tudi izven Metelkove saj bolj poredko obiskujem Metelkovo. Se družimo, pogovarjamo. Mi pa še nikoli nihče izmed Slovencev ni povedal, da bi imel probleme z njimi.
Imas pac nizje kriterije. Jaz se ne druzim s takimi, ki se pretepajo, cetudi “samo” med sabo.
smo si razlicni, 01.07.2023 ob 19:08
Imas pac nizje kriterije. Jaz se ne druzim s takimi, ki se pretepajo, cetudi “samo” med sabo.
Daj nakladaj. Pojdi tja s prijateljico, ko jo bodo začeli nadlegovati, se ji postavi v bran in boš videl, kako se boste prijateljsko pogovarjali.
Namen je bil že od začetka uničiti Evropo. Evropejci se ne zavedamo kakšen nivo varnosti je v Evropi – najvišji na svetu, no vsaj bil je. Če bi šteli od 1 do 10 (10 največ), je bila Evropa v povprečju verjetno na 9, Amerika pa npr. 5 (kar jim gre tudi zelo v nos). To se verjetno končuje. Kaj pa bo od teh moških, ki cele dneve posedajo (zaposlenih je menda manj kot 5 %)?? Še normalnemu se lahko zmeša..