Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Levičarji se vam dobrikajo, ko bodo na oblasti vas bodo takoj spet pofukali

Levičarji se vam dobrikajo, ko bodo na oblasti vas bodo takoj spet pofukali

Kot vedno. Od dernovšeka do ropa ceraja šarca, še vsi ki so prišli na oblast so vas pofukali na vse možne načine. Sam vi ste v večini idioti, ki tega ne boste nikol poštekali pa paše vas da vas v rit pofukajo kanede. Sedaj vam obljubljajo kar želite slišati in z vami pojejo hare krišna na tromostovju, mal počakte ko bodo spet prilezli na oblast. vsi so isti od janeza do vaškega komika in albanske princese. bekekekekekeke ovce jel kužite

A dej, levičarji pa že oni, oni pa niso taki, tudi po vojni se partijski veljaki niso vselili v naropane vile, ne oni so živeli v garsonjerah kot navadni državljani no. Znano je, da se je Tito vozil v blindirani stoenki in lovil ribe v Elanovem čolnu, nikoli ni bil na Galebu.

Ko je bil včeraj okoljevarstvenik na POP TV je rekel, da ko so bili levi na oblasti da so imeli še veliko večje težave z njimi (milsim da je omenil SD) glede varovanja okolja… Si predstavljate da bi to izjavo dali na naslovnico rtvslo? Jaz si ne.

Me pa čudi, ko je okoli l 2014 bila imenovana za odgovorno urednico za spletno stran ena v redu gospa in so nekaj časa bili kritični sorazmerno tako do levi kot desnih… potem se mi pa zdi da se je ta sorazmernost nekako izgubila… Mogoče bi se morali bolj pogovarjati med seboj… Ja pa zadnjič nekdo omenil da določene hiše dobivajo denar iz davkov ali obveznega prispevka plus še denar na račun komercialnih reklam, ki jih ni malo, pa še vedno težko shajajo.

New Report

Close