Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Levi’s kavbojke – slaba kvaliteta – razočarana sem!

Levi’s kavbojke – slaba kvaliteta – razočarana sem!

Ja, sem bila v “tisti” trgovini. Najprej je bila Levisova trgovina zraven Thomas sport. Tam so bili res originali. Potem Levisa City park dolgo ni imel in so odprli neko novo trgovino v tistem delu CP. kjer je Humanic. V titsti trgovini imajo kar eno čisto levo robo in če so tam originali sem jaz Popaj![/quote]

Ja, to sem kupila v Levi’s shopu zraven Humanica!!!!!
A veš kaj, očitno tukaj res ni originalna roba … ker, če bi ti videla moje leviske po 1 mesecu nošenja, bi se zgrozila … izgledajo tko, kot, da so tri leta stare.
Jih sploh ne upam pogledat, ker me kar v srcu zaboli.
Kaj naj pa naredim? Če grem tja in jim povem svoje, bodo ziher našli sto in en izgovor!!!
Nekaj pa zagotovo vem, tukaj NE BOM VEČ KUPOVALA, ker je očitno res ŠKART roba, ki jo prodajajo naivnežem mojega kova in to za …… za 100 €!!!
NIKOLI VEČ.[/quote]

Lej, če si sprijaznjena da “ti jih itak ne bodo zamenjali ali dali denarja nazaj”, potem nimaš česa
izgubiti, a ne?
Neseš jih tja, če bodo nesramni, bodi trikratno nesramna nazaj – zakaj se že vnaprej pustiš
ustrahovati? Naredi kraval, če ne zmagaš nič hudega, ampak vsaj počutila se boš bolje, če jim napoješ svoje
in to tako naglas, da te vsi slišijo…
100 €? Jaz imam denar, pa jih vseeno ne grem nikomur šenkat, še manj se pustiti opehariti brez reakcije…

mAh, ste nori, da daste za kabvojke 100 EUR ? jAZ DAM MAX 20 EUR, pa mi krasno pristajajo, nosim jih non stop, po nekaj letih jih vržem stran.

Kmetice šparovne, kupujete kavbojke za drobiž, čez par let boste pa vse pocrkale od raka. Berete kaj o strupenih barvah v vaših cenenih kavbojkah? No, saj, Darwin dela svoje 🙂

Ker drage kavbojke so, kot smo pravkar prebrali, zelo kvalitetne in v njih seveda ni nobene kemije. Saj človek rajši malo več plača, pa vsaj ve, da je plačal za kvaliteto.

A ne?

Kaj? 100 evrov za kavbojke ni nič. Da Levi’s dela škart robo že kar nekaj let, tudi ni nič novega.

Moj post pa se je PREDVSEM navezoval na kavbojke za 12 evrov.

“Saj ravno to je (zgoraj opisani) problem. Ko malo višja cena ni več garancija za kvaliteto.
Očitno je vse samo še stvar sreče. “

točno to, jaz imam npr. izkušnje, da če je drago, ni nujno dobro (za vso konfekcijo)

Jaz sem si lani v ZDA kupila 2 para Levisk na akciji in sem dobila ene đabe v bivstvu, dala za oboje 45 eur (v dolarjih); zelo rada jih nosim, pa so to moje prve Leviske v bistvu; pri nas ji ne kupujem, ker mi je 100 eur za kavbojke too much. Enkrat sem kupila v Tom Tailor , za 50 eur, pa sem jih podarila svoji teti.

Imam pa tudi ene super fine kavbojke, take oprijete, korenčkast kroj iz MANE; še sodelavc me je pred kratkim vprašal, kje sem kupila take super kavbojke, pa je tip obseden z dražjimi blagovnimi znamkami; ni mogel verjet, ko sem mu povedala. Seveda, cena je bila “le” 20 eur.

Doma imam še dvoje, take tanjše, letne, za vsake sem dala 5 eur, v Benettonu, v nekem Outletu na La Palmi – ok, to je bila res sreča, ampak kavbojke so dejansko super. 🙂

Skratka, mene je izučilo, da se dražje zadeve obvezno kupuje na razprodajah, ostalo pa Mana, H&M, C&A ipd. Še posebej oblačila ala kavbojke, t-shirte in robo, ki jo hitro znucamo, ponosimo, se jo naveličamo.

Morda je pa stvar res v tem, da v Sloveniji tudi znana imena, prodajajo manjvredno blago, delano za trge, kjer se nihče ne pritoži in je ljudem praktično vseeno, samo, da na izdelku piše firmo. Pri nas niti nihče ne bojkotira take pofl in drage, znane znamke. Primer, da dobivamo res tretjerazredno robo: kolegica je v Avstriji kupila navadno majčko znane znamke, ko je videla, kako se dobro nosi in pri pranju ostaja enaka, je odšla v Ljubljano v trgovino te znamke in kupila še dve enaki majčki, iste barve in kroja (kolekcija identična tisti v Avstriji). Razlika se je pokazala kmalu. Že na otip so bile slabše, ko jih je po oprala, so čisto izgubile obliko. Pofl od Italijanske robe, ki jo prodajajo pri nas, v Avstriji in Italiji pa očitno ne.
Kako dolgo bomo še drago plačevali robo, ki tega ni vredna?
Morda je v teh časih res bolje kupovati poceni, vsaj veš.

Levis za Evropo delajo na Poljskem in v Turčiji. Poljske so še za nekaj, Turške so pa katastrofa. In 501 je iz vsake države drugačen kroj…jasno prilagojen regiji. Za ameriko jih pa delajo v Mehiki.
In gospe v Levi’s trgovini v City parku o vsem tem nimajo pojma…

Jaz sem kupila leviske v Levi’s shopu v City parku, pa so,made in Bangladesh!

No, ja….se vidi da so izgubili kupca, ker ne vem �Pojdi po njih v Celovec

Ja, imaš prav.
V Celovcu imajo v City Arcaden – trgovino – Levi’s shop.
Je treba it malo preverit še tja, kakšno imajo kvaliteto. �

Z manj priznanim znamkam nimaš za zgreši plus cenovno te ne bojo razrocarale hlače. C and A uc vrzi za moške so tm za svojo ceno kompaktne od 15 do 30 eur, na znižanih tud za 10 eur dobiš kakšen par. Zaenkrat še nobene niso premagale ne Tommy hilfiger k niti eno leto niso uspele zdrzat z občasno nošnjo, s Oliver občasno nosil vse se raztrgali xd. Experimentiraj z znamkami na otip videz dizajn, kupi pa vidiš pa pol če se obnese naprej nabavljas…

Sem kupil Leviske 511 v City parku. Po parih nošenjih so se mi raztegnile za dve številki.
Zelo sem razočaran. Cena je bila 110 €?
Kje so narejene?
Mada in China.
Skoraj ne morem verjeti, da je tako upadla kvaliteta teh legendarnih kavbojk.
Samo eno je. Ali v City parku prodajajo ponaredke ali pa so kavbojke delane za Evropo slabše kvalitete, kot kupljene v Ameriki.

Čaki, ne razumem … želiš reči, da se Tomi Hilfiger kavbojke ne obdržijo dobro?
Se raztegnejo, raztrgajo ali kaj?
Ravno te dni se odpravljam v nabavo kavbojk v Tomi Hilfiger. Torej jih odsvetuješ?

[/quote]

👍👍👍

Moje najljubše “kavbojke” so Diesel. Kupljene v enem mariborskem butiku davnega leta 1997. Jap. Še jih mam. Sicer so zdaj take, da so “in”, ker so že strgane, samo zaključki šivov ba notranji strani pa še vedno filigransko na mestu. Bulletproof hlače. Ne vem … Starajo se z mano.

Levis. Kupljene v Aut v City Arkaden, Celovec, butiku. Kvaliteta o.k.. Tud dobre.

G Star, kupljene v Viktringu pri Celovcu, top hlače. 50 ojrov, fair price.

Pepe Jeans. Zlo fajn jeans. Postajajo moje druge nsjljubše. Druga koža. Classic look.

C&A: za ta dnar presenetljivo dobre. Gonm jih kt mačke, pa se ne vdajo. Čist nč se jim ne vid, da so kaj cenejše. Daš na rit in to je to.

Zelo kep spomin mam oa na Urko jeans hlače. Se spomnim butika v BTC v hali A. So mi naredil že uf časa nazaj, cca okrog leta 2004, po naročilu dolžino 36 in pas 32 ( to je blo še takrat k smo še hujšal, da smo kej lažje splezal). Njihov jeans mi je bil top. Sicer nč kej cenejše od kakšnih bolj znanih brandov ampak v tistem času so ble men to top top hlače. Pa kroj so zame zadel v nulo.

Zdej he tko. Če najo kje skonto, pol kupm al vsaj probam če je res vredn dat za kakšne znamke kaj več, sicer se mi zdi BZ zapravljat za gate x2 al x3, ker mi je konc koncev čist vseen, kako rit v njih zgleda. Važn, da so dost dolge, pa da niso v pasu za en bojler široke. To je to.

Je pa dejstvo, da kvaliteta pada. Takih gat kt so une Diesel, ne delajo več. Komu se pa splača delat jeanske za 10 let +?!

Še graha: St. Oliver jeans. Šrot. To sta dva kondoma skp zlepljena krucefiks. Žvečilc, ne pa jeans.

sem kupil hugo boss, po 3 nošenj odpadla zadrga

Danes kupovati kavbjke znane blagovne znamke je kot tombola. Večina je narejenih za sitne pare vprašljive kvalitete, z visoko ceno za kupca in maksimiziranim profitom.

New Report

Close