Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lexaurin

Lexaurin

Lep pozdrav.

Pred mano je en hudo stresen dogodek v službi, ki je izredno pomemben. Saj običajne nastope kar preživim, tukaj pa bo zelo pomembno, da bom mirna. Brez tresočega glasu, rok, potenja itd.

Moja zdravnica nima posluha za to, da bi mirnost dosegla s kemijo. Saj jo nekako razumem, samo ona mene premalo. Persen nič ne pomaga in zeliščne kapljice tudi ne. Alkohola ne bom pila pred dogodkom. Vse psihološke finte so zaman.

Ima morda kdo doma tablico lexaurina, ki je ne potrebuje več in bi ga bil pripravljen prodati? Lahko tudi samo eno tableto, bo povsem dovolj.

modrivojscak@gmail.com

Popravljam mejl, ker sem pozabila piko:

modri.vojscak@gmail.com

Svašta.

Najbolje da se nared splet o prekupčevanju lexaurina.

A si prepričana da ti bo lexaurin pomagal?Kak pa če ti je na simptome potreben apaurin,dormicum,…?

TAKOJ ZAMENJAJ ZDRAVNIKA PREDEN SI KAKO ŠKODO NAREDIŠ!

A prav lexaurin hočeš? Jaz ti lahko pošljem xanax, samo če se bom spomnila it na pošto.

Imaš pa smotano zdravnico, zahtevaj in mora ti dat. Če ne jo pa zamenjaj.

Joj no, ja glih dormicum bo potreben ja. Od dormicuma padeš v polzavestno stanje potem pa blažen zaspiš.

JIh imam ampak sem s čisto drugega konca kot ti. Pa ena tableta tudi ne bo dovolj. Razen, če potrebuješ samo občutek, da si nekaj vzela.

mah dej no, pred stresnim dogodkom stresi vase dva viskača, pa bo šlo. preostanek pijače pa potem, ko bo biznis uspel.

Popolnoma razumem tvojo stisko. Lahko ti povem, kaj vzamemo glasbeniki pred pomembnim nastopom ali avdicijo in sicer Propanolol. Čudno, da ti tvoja dohtarca ni tega napisala. To ni pomirjevalo, ampak ti ublaži razbijanje srca in tresoče roke. Po Lexaurinu boš zaspana, tako da ne priporočam.

Iz kje si? Imam 1 Lexaurin:)

Ni Propanolol!!
Ampak Propranolol!!!!
Btw….to so tablete za visok pritisk,ki ti posledično ublažijo “razbijanje” srca.

Sem iz LJ.

Javi mi naslov na ZS.

Lep.imate se lexaurn ali xanax hvala

New Report

Close