Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ležalnik za plažo

Ležalnik za plažo

Pretresla sem cel splet in se izgubila… Iščem ležalnik za plažo, kapaciteto do min. 130 kg, zložljiv, če bi bil na kolesih bi bilo odlično. Kje imajo veliko izbiro ? Merkur, Obi, … vse preiskano in ni nič primernega. Mogoče kakšna trgovina za kampiranje ?

Jaz kamping in podobne zadeve kupujem v Beljaku, trgovina Falle. Izbire ogromno, cenovno so v redu. Tudi ležalnike sem kupil tam, samo jaz sem iskal čim manjše oz. čim bolj zložljive, kar pa z nosilnostjo vsaj 130kg ne gre najbolje skupaj.

Hvala.

Akvonij, Jager

130 kg ?!?!

Pordenone

Tudi jaz iščem. Pa da je visok, in da je dovolj lahek …misija nemogoče.

Odgovor na objavo uporabnika
Naja214, 03.04.2024 ob 14:22

Tudi jaz iščem. Pa da je visok, in da je dovolj lahek …misija nemogoče.

Same stare koke, ki bi sam ležale.

Zato pa najemi apartma ali mobilno hiško ob plaži. Mobilke dobiš prakticno na plaži, že opremljene z ležalniki.

Najdi, 03.04.2024 ob 15:24

Zato pa najemi apartma ali mobilno hiško ob plaži. Mobilke dobiš prakticno na plaži, že opremljene z ležalniki.

Za kakšno ceno.   Raje grem na divjo plažo na skale, kot to preseravanje, ki ga ni konca. Te mobilne hiške so kot bi bile iz zlata.

Jebač, 03.04.2024 ob 14:04

130 kg ?!?!

Ja in ? Iščem za očeta, ki je bolan, gibalno oviran in posledično pretežak. Kvaliteten, močan ležalnik katerega postavim v borov gozdiček in oče tam veselo kampira.

Anonimno 10919, 03.04.2024 ob 13:51

Akvonij, Jager

Hvala.

Mixi Caravaning ima kar nekaj izbire.

morska deklica988, 03.04.2024 ob 19:15

Ja in ? Iščem za očeta, ki je bolan, gibalno oviran in posledično pretežak. Kvaliteten, močan ležalnik katerega postavim v borov gozdiček in oče tam veselo kampira.

Bojim se, da če je gibalno oviran, takšen ležalnik ne bo zanj. Vsi so zelo nizki. Vlegel se še bo, kako ga boš pa dvignila? Po moje misija nemogoče.

Anonimno061, 03.04.2024 ob 20:45

Bojim se, da če je gibalno oviran, takšen ležalnik ne bo zanj. Vsi so zelo nizki. Vlegel se še bo, kako ga boš pa dvignila? Po moje misija nemogoče.

Brez skrbi, vem kaj delam :-). Ležalniki so večih višin in do zdaj je imel visokega s katerega je lahko vstal. Takega iščem.

New Report

Close