Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu lezbične igrice

lezbične igrice

Vprašanje za punce, ženske. Ste imele kdaj kakšno izkušnjo kolegico, sodelavko, sošolko ali pa morda kar naključno neznanko ? Jaz sem se redno dobivala v srednji šoli z punco iz šole. Sicer ni bila sošolka, je pa hodila na isto šolo. Bilo je vrhunsko, noro in nepozabno mmmmmm

To je začasen občutek, ko vam ne daje užitka, je to slab odnos. Zaupaj mi geometry dash

Ce bi ponovila… al pa mogoce probala v tri pisi na 071376548, ce te mogoce zanima

Na morju letos z hčerko od lastnice apartmajev v katerem sem bila z možem in otroci.

Odgovor na objavo uporabnika
lizika 36, 16.12.2024 ob 15:01

Na morju letos z hčerko od lastnice apartmajev v katerem sem bila z možem in otroci.

O zanimivo  kako ste pa prišli do tega da biii

Uhhh Bi te rad spoznal z mojo prijatlco

https://angelwomens.com/lvenJ

Mene je pa sestrična lani povabila na kosilo. Bla je sama in sem prenočila. Ponoči  je lilo, bliskalo, pride k meni v posteljo, češ, da jo je strah.. Tako ljubljenje sva imele, da se je v postelji bliskalo.

Piši mi: https://t.me/solesqueen

U men dobesedno vre želja po tem da uživame z eno žensko. Mate kake nasvete kok lahka najdem kiro?

1997147, 06.01.2025 ob 13:25

U men dobesedno vre želja po tem da uživame z eno žensko. Mate kake nasvete kok lahka najdem kiro?

KOlk pa si mlada

Mlada sem 27 let hehe

Lahko mi pišeš ali kirakoli če jo zanima na [email protected]

Čau bau

1997147, 06.01.2025 ob 13:41

Mlada sem 27 let hehe

Probaj čim prej, ne bo ti žal. S svojo sodelavko se že nekaj časa dobivava na najinih intimnih vročih in perverznih lesbo igricah. Noro je…. mmmmm

Jaz mal  starejša  40 si želim ma ne vem kako bi bilo če bo moj izvedel  če pa bi že bi z eno ki ima večje prsi da bi enkrat imela večje v roki ker jaz imam male

Želja, 06.01.2025 ob 14:26

Jaz mal  starejša  40 si želim ma ne vem kako bi bilo če bo moj izvedel  če pa bi že bi z eno ki ima večje prsi da bi enkrat imela večje v roki ker jaz imam male

Saj mož ne bo izvedel, že boš pač diskretno speljala zadevo. Drugače si pa omisli poleg tega da ima večje joške, tudi takšno bolj perverzno, da te obdela na perverzen načim, kot pravo potrebno prasico….

tanja563, 06.01.2025 ob 14:31

Saj mož ne bo izvedel, že boš pač diskretno speljala zadevo. Drugače si pa omisli poleg tega da ima večje joške, tudi takšno bolj perverzno, da te obdela na perverzen načim, kot pravo potrebno prasico….

A ti si taka?

Želja….ja, obe s sodelavko sva taki perverzni prasici…. 😊😊

Si želiš tudi ti takšno ?? Si tudi sama takšna ??

tanja563, 06.01.2025 ob 15:18

Želja….ja, obe s sodelavko sva taki perverzni prasici…. 😊😊

Si želiš tudi ti takšno ?? Si tudi sama takšna ??

A ste vezani . Jaz sem kr poredna vedno bolj

Želja….jaz sem ločena, sodelavka pa vezana-poročena, dva otroka.

Lepo, da ti gredo poredne in perverzne misli po glavi in se goniš….mmmmmm

tanja563, 06.01.2025 ob 15:29

Želja….jaz sem ločena, sodelavka pa vezana-poročena, dva otroka.

Lepo, da ti gredo poredne in perverzne misli po glavi in se goniš….mmmmmm

In kje to počnete .

Želja

Želja…..navadno se dobivava pri meni, kjer imava mir in je diskretno, da nas kdo ne dobi pri najinih perverznih igricah.

Si ti tudi kaj perverzna in se goniš ??

tanja563, 08.01.2025 ob 08:00

Želja…..navadno se dobivava pri meni, kjer imava mir in je diskretno, da nas kdo ne dobi pri najinih perverznih igricah.

Si ti tudi kaj perverzna in se goniš ??

Prevrzna sem . Hm gonim kaj imaš v mislih s tem

Želja, 08.01.2025 ob 08:13

Prevrzna sem . Hm gonim kaj imaš v mislih s tem

Pazi nik Tanja je star peder

New Report

Close