Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ležišče Bios

ležišče Bios

Ima kdo Bios lezsce? (spalnistudio.si)
Kako ste zadovolnji????

midva z možem sicer ne (zaenkrat), imata pa ga tast in tašča. Tja jih je napotila družinska prijateljica, ki je prav tako zadovoljna z njihovimi jogiji. Pravita, da spita super. Tašča ima sicer probleme s kolki, in pravi da je zdaj veliko bolje. Baje so malo dražji, ampak imajo dobro kvaliteto.

jih imamo dobrih 6 let, in smo zadovoljni. Ne vem točno koliko smo takrat dali, vem pa da niso bila ravno poceni. So nas pa prepričali, ker nam je svetovalka zares dobro pomagala pri izbiri, in mi žal.

Moji ženi ga je priporočila prijateljica.Kupila sva jih oba in zaenkrat, imava jih šele eno leto. Spim odlično.Imam vzmetnico s točkovnimi vzmetmi, na vrhu pa je pena v obliki piramid.Mene je prej rado zeblo, sedaj pa moram reči, da me ne več.V prevleki imajo naravno volno.Jaz jih priporočam.

na Biosu spimo 3 leto, zaenkrat zadovoljni. Postrežba, kvaliteta in cena tudi ok. Veliko bolje kot meblo, ki smo ga imeli pred temi jogiji.

Zakaj imam občutek, da je vse te poste napisala ena oseba?:)

Imamo Bios ležišča in spimo super, je pa res da smo prej imeli Dormeo s katerim smo bili nezadovoljni in bi bila za njimi vsa ležišča boljša.

Jih imamo. super spimo

New Report

Close