Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ležišče DORMEO

ležišče DORMEO

z možem kupujeva vzmetnico za zakonsko posteljo 180×200 cm. v ikei sva kupila posteljo, sedaj rabiva še jogi in cenovno je dormeo med ugodnejšimi – 56.000 sit. zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem ležioščem. je res tako dobro, kot prikazujejo v reklami???
hvala za odgovore!

mi ga imamo na latoflexu in mi je ok. nekaterim pa pač ni.
tako kot je pri vsaki drugi vzmetnici.
sem pa prebrala že tule, da tistim, ki ga imajo na polni podlagi, lahko začne plesnet.

Midva ga imava od decembra lani , ravnotako 180×200 , ležišče je super , kupila sva še nadvložek , ki je stal cca 6.000 . Ga ne menjam za noben denar .
Mirne duše si ga privošči

Jogi mora biti obvezno na letvicah. Nama služi Dormeo zelo dobro!

lp, andreja

letnice sva kupila k postelji. a morajo biti dormeo letvice?

Ležišče dormeo je super. Jaz sem včasih zelo slabo spala in imela probleme s hrbtenico. Toda sedaj spim tako dobro da včasih sploh ne slišim otroke ponoči, kar seveda ni čisto uredu. Letvice imaš lahko katere koli, samo da so letvice in ne polne.

lp

darja

p.s. ravno danes sem dobila še jogi dormeo za hčerko, sin pa ga že ima.
Torej mi smo res zadovoljni.

darja v! tebe bodo pa še v reklamo povabili, tako si lepo opevala dormeo :)))

Obstaja nebroj boljših izbir od Dormea. A slabših precej manj.

Ocka

Mislim, da je slabših ogromno. npr. vse z bonel vzmetmi in podobne. Verjetno si mislil med latex ležišči. Tu so razlike, precej majhne in so v glavnem posledica različnih potreb in okusov, ne pa neke objektivne kvalitete.

Zame je DORMEO trd kot beton, imam pa 57kg in 165cm (atletske postave). Vrnila sem ga tašči, ki ji prav tako ne odgovarja (ima cca. 80kg/175cm).

Brez zamere, ampak takšen način prodaje kot funkcionira pri Dormeu je zame naravnost kretenski…..brez zamere!

Priporočam obisk večje prodajalne in testiranje različnih vrst in znamk(vzmetnica, latex, večstopenjske pene, ipd. ) – potem se pa odločita in to vsak zase, četudi različno. BTW: Za tiste, ki jim je ponoči vroče, latex NI!

Lep pozdrav,

Vsak ima svoje mnenje. Tudi mi smo sinu kupili vzmetnico Dormeo. Mali spi vedno vso noč. Zaenkrat smo zadovolni in se odločamo še za nakup vzmetnice za zakonsko posteljo.
LP

Že to, da ti ponujajo eno samo trdoto za 15 kilskega otroka ali 140 kilsko mamo 🙂 (če se ne motim) je dovolj zgovoren dokaz o kvaliteti izdelka.

Ocka

Ne ga lomit!
Dormeo je umetna pena.j Večkrat se na sredi ugrezne. Poznam eno, ki tem dela in pove, koliko jih dobijo nazaj. Sicer vam ga brez problema zamenjajo, ampak se vam zna narediti spet lukna. Kolegu je dobesedno splenil. Ga je z veseljem zabrisal v smeti Pazite, če dobite že napihnjene – ne v roli – ta je bil že reklamiran. Jaz imam latofleks in je super.

Dormeo is the best!!!

Ja, pr nama se je po pol leta že malo poznala “ugreznina” na strani, kjer je spal on (90+ kg), to je res.
In tudi jaz sem izredno nezadovoljna z nakupom preko reklame – jogi sva čakala in čakala, vedno so imeli nek izgovor, nazadnje sem šla naročit v Sanolabor, kjer sem ga po 3 dneh že lahko prišla iskat..
preko reklame ga sploh nisem odpovedala, prejela pa prav tako do danes po 1,5 leta ne – torej??

koliko časa se “napihuje”??

New Report

Close