Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute LIBOR ali EURIBOR

LIBOR ali EURIBOR

Pozdravljeni,

Ker smo tik pred najetjem hipotekarnega kredita v znesku 15 mio na 30 let me zanima kako je z Liborjem in Euriborjem. Mnenja na to temo so grozno deljena: eni vezavo na franke odsvetujejo kot grozno tvegano, drugi jo pripporočajo, ker je pač obrok nižji. Kaj bi mi svetovali?

Pozdravljeni!

Vsa mnenja so pravilna, ker ima vsak svoje prednosati in slabosti. Jaz svetujem Libor z možnostjo menjave valute.

Vse je čiste špekulacija, ker nihče ne more vedeti, ali bo v prihodnje rastel EUR ali CHF.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Gospod Tomc,
ravnokar ste naredili reklamo za banko – vsi vemo, kdo ima tovrstno možnost v svoji ponudbi.

Je kar nekaj različnih bank, ki imajo tovrstno ponudbo….

Ava, Avica,

katere pa ?

Saj vem !

Idiotsko vprašanje, če jih ne smeš imenovati.

Šalo na stran! Meni ni nobena druga znana.

LP

Poznam tri banke, ki imajo to v ponudbi.

Da ne bo nesporazuma. Dovolim karkoli samo direktno ne omenjanje imena firm. Lahko rečete: naša največja, najmanjša, avstrijska, tuja, velika, majhna, najstarejša, najmlajša, zasebna …. samo ne dovolim brezplačnih direktnih reklam.

Če želi kdo reklamirati mora to tudi plačati, kar je tudi pošteno.

Lp

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Najprej zavivtemo imena potem pa povej ceno!

New Report

Close