licenje svetlih oci
prosila bi za nasvet… imam precej svetle sivomodre oci in bi se zelo rada vsaj tu in tam nalicila, vendar vedno naletim na isti problem – karkoli si dam gor, vedno izpadem, kakor da bi me nekdo mahnil v oko! 🙁 me je mazala celo neka (kao) profesionalna visazistka od Loreala, pa me je bilo sram po mestu it… najbrz kaj k temu “pretepenemu” videzu pripomorejo tudi podocnjaki… ???
Pozdravljena Jana!
O tehniki ličenja in o kombinaciji barv sem že pisala na forumu. Zato ti svetujem, da si prebereš odgovore tvojih predhodnic.
Poizkusi uporabiti tople odtenke rjavih barv ali pa barve peska. Lahko pa poizkusiš tudi ombinacijo vijoličnih in roza odtenkov, vendar v primeru, da imaš oblačila v podobnih odtenkih. Pazi, da je make-upa nevpadljiv, še posebno če govoriva o dnevnem make-upu. Linije senčenja morajo biti zabrisane. Če se boš namazala v sivih ali modrih odtenkih, boš oči močno poudarila. Kljub temu, da te ne poznam, pa mislim, da si veliko bolj topel, miren tip človeka. No, ja, mogoče se tudi motim.
Upam, da sem ti vsaj malo olajšala delo.
Tudi glede prekrivanja podočnjakov sem že pisala, mislim da Pii, zato te prosim, da pogledaš odgovore.
Hvala za razumevanje!
LP Nada