Najdi forum

Licenje

hojla!
punce pomagajnte mi! Full bi rada z licili naredila dober look na obrazu pa ne rata prevec, kako naj bo make up cimbolj naraven , imam 2 tip koze, bolj siha koza…kaksen puder naj uporabim, da bo look kot da bi bila lutka, npr.kot je jeniffer lopez u tanovem spotu z duetom Ja rule?V bistvu da bi se koza svetila , da dobis tak lep odtenek, svetlec.pa pa

Ojla!

¨Jaz imam 22 let in se ličim že od kakšnega 13-tega leta, pa ne mislit, da sem kot kaka lutka. Vsi kolegi mi pravijo, da sem zelo naravna, moj fant pa ko me je spoznal je celo mislil, da nisem naličena…ma moški so itak bolj površni od nas. Jaz uporabljam puder od Maxfactorja Lasting performance št. 105 ali pa 102, poleg tega pa še en pokrivalni puder od Manhattana, za pokrit majhne nepravilnosti. Obraz lepo napudram in na koncu si s čopičem nanesem še puder v kamnu, da naredi kožo še bolj svileno in da se koža ne sveti preveč. Jaz imam temne lase in pa rjave oči in mi pristajajo temnejše barve. Za oči uporabljam svetlo roza in vijola od Pupe, pa tudi kaj črne barve, da naredim bolj mačje oči. Vse skupaj poudarim z maskaro Od Jade ali L’oreala. Če grem zvečer ven si nanesem na lička kakšno svetlečo kremico …nikoli pa ne kakšnih bleščic…saj ni pust…to je bilo enkrat moderno. Ustnice si vedno našminkam samo z glossom ali pa uporabim kakšno svetlo šminko…kot npr. Water Shine……lepo se sveti in videz je naraven. Idej je veliko…..Lepo se imej! CiaO!

tudi jaz se ze kar dolgo licim in sem si pridobila ze marsikatere izkusnje na tem podrocju 🙂
za podnevi se ne mazem prevec divje – nanesem pac kaksno “dnevno” barvo in ne kaksnih prevec mocnih in temnih (ki so za zvecer)
Sem temnolaska rjavih oci,za dnevni make up uporabljam barvo marelice,nezno vijola,roza,pastelno zeleno,svetlo rjavo in bez.Seveda si oci v kotickih obrobim tudi z eyelinerjem,vendar tako,da izgleda ful naravno.
Za zvecer pa uporabim kaj “mocnejsega” od navedenih barv zgoraj.
Drugace pa ne uporabljam pudra,ker so prevec tezki za kozo (pa naj se kako govorijo,da so se dobri zanjo itd…) ampak uporabljam obarvano kremo od Nivee,ki je zares super.Sploh se ne vidi,da sem kaj napudrana,samo polt je lepa in sijoca.

Poskusi tudi sama 🙂
cau

živjo,

tudi sama se naličim, vendar nikoli ne pretiravam, zato ti svetujem, da če nimas večjih problemov skožo (mozolji, znamenja) ti ni treba uporabljati pudra.Vsaj jaz ga ne.Na kožo raje nanesem Nivea obarvano kremo, ki je povsem običajna krema,le da malo prekrije nepravilnosti, sajje rahlo tonirana. Je pa dobra, ker se ne pušča lis in se vpije v kožo, zato ni videti vseh tistih pikic, ki jih pušča puder. Senčila uporabljam vseh barv, le da zvečer rahlo lesketajoča, za čez dan pa bolj umirjena.Ustnice namažem z glosom ali nežno šminko (Jade, Pupa)

lep pozdrav

Jaz tudi uporabljam Maxfactorjev puder in moram rečt, da je enkraten. Meni ga je priporočala kozmetičarka, saj prepušča koži da diha. Zvezdica* in Lara uporabljata pač Nivea obarvano kremo, ki je bolj za none…..pušča madeže na oblekah in pol se nikakor ne moreš crkljat s fantom. Po uporabi pudra se mi je koža celo pozdravila in je zdaj bolj čista. Tudi Maxfactor Facefinity je dober, vendar ne za cel obraz, saj naredi lise.

Zlata ribica, čestitam za dobre nasvete….do natankosti se strinjam s tabo.

Čav!

draga Noemi,
naj ti povem nekaj o FaceFinityju.Cez nekaj let bo tvoja koza kot koza neke 50 – letnice,ce bos vsak dan uporabljala puder in take zadeve.Puder kozo zabetonira !
Lara in jaz pac misliva tudi na jutrisnji dan in ne samo,kako bo rezlutat licenja viden danes.
Zame pac izgleda puder prevec umetno in ce ga ne znas pravilno nanesti izgleda prav “primitivno”.
Seveda je pa to cisto tvoja izbira.

LP

Kožo “zabetonirajo”nekvalitetni pudri, dobri pa jo zaščitijo pred soncem in tudi zdravijo!

New Report

Close