ličenje,frizura?
Sicer je še kar nekaj časa do poroke ampak verjetno je že katera izmed vas razmišljala kako bo izgledala.jaz imam že nekako zamišljeno svojo frizuro ki bo odvisna od takratnega razpoloženja(ali spuščene ali zgoraj spete)za ličenje pa rahli mačji pogled,torej povdarek na očeh,ustnice pa se bodo ujemale z mojim šopkom:rahlo roza..kako pa ste si ve zamislile svojo podobo?
Moj nasvet je preprost, če uporabljaš ličila, na poroki ne bodi dosti drugačen, če jih ne uporabljaš, pa gre tudi brez. Kvečjemu kakšen rahel poudarek na učke ali kaj podobnega. Jaz si občasno nanesem malo pudra in poudarim oči, pa nisem na poroki naredila nič drugega. Tako sem se počutila sproščeno, na slikah je moja koža lepa, videz pa naraven. Meni se zdi še vedno tako najboljše. Sem kakšno kolegico tudi zasledila, ko je na poroki spremenila svoj videz v nulo, ampak tako zakomplicirala, da se ni obneslo. Zato, le dobro premislite. :-))) Da boste za možeka še prepoznavne!
Tudi jaz priporočam, da ste čim bolj naravne, take kot ste v resnici. Jaz sem imela velike težave s frizuro, ker imam precej dolge in goste, pa tudi težke lase, tako da speti lase zgoraj niso prišli v poštev, ker bi me preveč glava začela boleti, pa še obstajala je nevarnost, da bi mi vse padlo dol. Prva proba ličenja je bila tudi zelo slovesna, a mnogo premočna, ker se sama ne ličim tako močno. Za ličenje sem potem imela nežno marelično barvo, zelo malo po vekah, ustnice pa tudi zelo nežno roza, skoraj tako barvo kot se običjno za vsak dan. S frizuro je bilo težje. Prej sem vedno imela navite lase (za maturo, nastope in podobne zadeve), ko pa mi je sedaj frizerka naredila frizuro, ko sem imela po glavi spletene kitke, potem pa naprej navite, sem se počutila grozno, ker to nisem bila jaz. Na koncu sem imela čopke prepletene po glavi v obliki kite in zataknjen šlajer. super je izgledalo in vsi so pohvalili, pa vsak mi je rekel, kako sem zgledala naravno,nič izmuteničeno. vsi so se praševali kakšno frizuo bom imela, ker imam take lase, pa so na koncu bili vsi presenečeni, kako je bila lepa.
Ko sem se jez poročila sem vedela kako bom zgledala-predvsem ne preveč drugače kot ponavadi.Lase imam dolge,tako da sem jih imela spete v figo,noter pa prepletene z belimi vrtnicami(umetnimi-majhnimi).Spredaj sem imela lse prosto na čelu brez laka,moraš vedeti da se lak na sliki vidi.Jaz sem se poročila septembra in sem imela krasno soboto.Tako je bilo vse sončno in lak se zelo pozna.Lase naredi mat-zato ti predlagam da bodi pozorna na to.
Naličila sem se sama.Puder(če še nisi investiraj v nekaj dobrega,jaz imam Lancome-Photogenic),potem pa roza šminko in roza lička(to je izgledalo enkratno),oči(imam modre) sem si namazala z svetlim roza senčilom in pa maskaro.Zelo dobro je zgledalo.
Šopek sem imela bele marjetice,pa je vse skupaj zelo lepo,naravno in z okusom prišlo.Želim ti enkratno poroko,predvsem pa ne pozabi,da si lepa takšna kot si in ne naredi zadrege svojemu ,da te ne bo prepoznal.
Ja tudi sama si zelim biti naravna in ravno tako uporabiti roza šminko.Leja bi bila tako dobra in mi poslala kakšno fotko na [email protected]?
Katero šminko si pa uporabila,odMF?lp