Ličila za zrelo kožo
Problem je verjetno da ni primeren izdelek za tvojo kožo in predvsem da ga daš količinsko preveč. Kar se senčil tiče….redka se ne premikajo. Zaenkrat sem samo s tom ford zadovoljna. Uporabljam pa res redko. Za vsak dan ne. Meni je super primer in podlaga od merode. Nanašam s čopičem. Potrebuješ res majhno količino.
Bb krema od erborian, senčilo v svinčniku Art deco, maskara trenutno Lancome. Potem si pa včasih še dam kaj na lica, kadar se mi zdi, da sem preveč bleda.
Imam tudi šminko. Rdeča ima najboljši učinek. Takrat navadno manj poudarim oči.
Je pa res, da se nikoli prej nisem toliko ukvarjala z obrazom. Nanašam vlažilne kreme, mastne kreme, uporabljam maske. Starosti se ne ubeži.
Sem za poskus kupila dva primerja od Avona, en vlazilni in en gladilni, smoothing.
Vlazilni je brez veze, neuporaben. Smoothing pa super, naredi en tak filter na kozi, kot bi jo zgladila in bb krema se potem lepo razmaze, nic ne gre v pore in gubice.
Res pa make up uporabljam zelo obcasno in primerja se nisem porabila, zato tudi nisem iskala drugih blagovnih znamk smoothing primerja.
Ah ja, jaz sem prvič opazila, da se vidno staram, ko se mi je puder začel nabirati v vsaki mali gubici na mojem obrazu. Imaš zares dve opciji: prva je, da začneš več pozornosti posvečati rutini za nego obraza, druga pa je ukvarjanje z ličili, ki so namenjeni starejši koži. Osebno sem izbrala prvo opcijo in z ličili na pol tudi zaključila – če te zanimajo izdelki, se večinoma zanašam na Lux factorjevo 4d kremo proti gubam ter Erborian čistilni gel. Ne pozabi seveda tudi na SPF. Za ličila imaš tudi kar nekaj znamk in izdelkov, ampak sta se pri meni najboljše odnesla Nyx pore filler primer in Erborian cc krema.
Pri zreli koži je fuuuul pomembno, da je koža pred ličili res dobro navlažena, ker se drugače vse začne nabirat v gubicah. BB kreme so sicer fajn, ampak če je koža suha ali brez prave podlage, hitro izgledajo slabo. Jaz si dajem pod BB kremo od Lux Factorja kremo, ker ima hialuron in ti kožo super napne. Dober, vlažilen ‘primer’ lahko ful pomaga (npr. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base), pa tudi ne pretežka ličila – rajši kaj bolj kremastega in lahkega, da se lepo zlije s kožo. In ja, tudi nega prej je pomembna – nežen piling in ful vlage, pa bo vse skupaj boljše izgledalo.
Vanda157, 23.03.2025 ob 15:43
Pri zreli koži je fuuuul pomembno, da je koža pred ličili res dobro navlažena, ker se drugače vse začne nabirat v gubicah. BB kreme so sicer fajn, ampak če je koža suha ali brez prave podlage, hitro izgledajo slabo. Jaz si dajem pod BB kremo od Lux Factorja kremo, ker ima hialuron in ti kožo super napne. Dober, vlažilen ‘primer’ lahko ful pomaga (npr. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base), pa tudi ne pretežka ličila – rajši kaj bolj kremastega in lahkega, da se lepo zlije s kožo. In ja, tudi nega prej je pomembna – nežen piling in ful vlage, pa bo vse skupaj boljše izgledalo.
Kje pa kupuješ to 4D kremo? Jo v Mullerju nisem našla.