Najdi forum

Lička

Nevm ali mi boste lahko kako pomagali.
Zadeva je naslednja.Danes sem si po fitnesu umil lička najprej z vodo(potem pa z gelom Eucerin in so me začela zelo peči lička.Ta gel sem že prej uporabljal in nikoli se mi ni kaj takega prej zgodil.Pa tudi bolj rdeča lička imam sedaj.Zvečer sem se pa potem namazal z kremo(Nivea aqua) in so me spet zelo začela peči lička . Sploh nevm zakaj tako,tudi obraz je bolj rdeč(lička)

Upam da mi boste kako pomagal če veste za kaj gre!

Lep pozdrav!

Ali ste vi tisti Matevž, kateremu sem poslala vzorčke krem blagovne znamke Christian Breton?

Eucerin poznam in je namenjen nečisti in mastni koži. Glede na vaš opis, ne morem vedeti kakšen tip kože imate, kajti uporabljate proizvode za nečisto in mastno kožo, po drugi strani pa Nivea kremo, namenjeno vlaženju kože.

Mislim, da vam je Eucerin izsušil in razdražil kožo. Eucerin vsebuje sadne kisline, ki izsušujejo in preprečujejo maščenje kože.

Težko verjemem, da ste imeli po fitnesu mastno kožo, saj ste že tako izgubili kar nekaj vode, koža dehidrira. Ker vam je Eucerin razdražil kožo, vam verjetno tudi Nivea ni ustrezala. Upam, da se je situacija do sedaj umirila. Če se ni, poizkusite rdečico umiriti s kremo, ki vsebuje aloa vero, ki je odličen pomirjevalec razdražene kože.

Napisali ste tudi, da ste ta gel uporabljali že prej ter, da vam je odgovarjal. Koža se spreminja zato ni rečeno, da vam bodo proizvodi, ki ste jih uporabljali včasih,
tudi sedaj odgovarjali.

Svetujem vam, da zamenjate gel za čiščenje obraza. Napišite mi, kako se koža odziva, ko si obraz umijte samo z vodo? Ali postaja suha in imate občutek zategovanja kože? Ali se koža sveti in če se, kje?

Prosim za odgovore.

Lp Nada

New Report

Close