Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lidl

lidl

Grem danes v Lidl , z mojima otrokoma in smo nabrali veliko stvari.Ko kupujemo ,vedno kupimo veliko,ker mi potem ni treba 14 dni v trgovino,razen po kruh.Racun je bil 100 evrov.Ko pogledas okoli sebe ,vidis poglede,ki buljijo v tvoj vozicek in seveda komentarji,uf kolk ma pa ta,a je zropala trgovino,kolk bo pa tole stal………Pa kaj jih briga,hudica,sej zdej mi pa ne bo treba dajat za hrano veliko denarja ,naslednjih nekaj dni.Mislim, ljudje so pa res……

A ti se z ljudmi obremenjuješ?

Ne verjamem, nabijaš. Vedno delam velike nakupe, z veliko večjimi vrednostmi, pa še nikoli nisem zasledila nobenega komentarja. Hkrati je v Lidlu tako razpotegnjen trak pri blagajni, da bi tvojo vsoto lahko slišala največ ena oseba, pa še to ne verjamem, da bi jo zanimal tvoj račun, ker v tem času, ko ti plačuješ, zlaga stvari na trak. Skratka-izmišljuješ si ali pa si tako euforična nad zneskom, ki si ga plačala. Vse to revno razmišljanje je pa seveda posledica žalostnih časov, v katerih živimo, ko kak posameznik več ne najde druge pozitivne bilke v svojem revnem življenje, kot upanje, da so mu drugi za nekaj fauš-pa čeprav za nekaj tako bednega, kot je nakup v nizkocenovni trgovini. Žalostni časi!

Hja, kako si v en voziček stlačila za 100 eur robe mi sicer ni jasno. Še manj pa mi je jasno, zakaj se obremenjuješ z ljudmi, ki nimajo s tabo ničesar.

Ne ,ne nabijam.Tudi meni se to se ni zgodilo ,kar se pa tega tice,da bi bila evforicna zaradi zneska pa,lepo te prosim,ce bi me poznala,bi vedla,da to ni res.

PEJD ENKRAT Z MANO PA MOJO PA MOJO MAMO PO NAKUPIH V ITALIJASNKI LIDL, PA BOMO TAM NA ENE 100 €. JE PA RES DA JE TO ZA DVE DRUŽINI ZA ENE 2 -3 MESECE ROBE

Se naceloma, ne obremenjujem z ljudmi,ampak danes sem to pac dozivela in mi ni blo fajn,pač……

Ja, no za 2 družini po koliko oseb? Pol pa tako povejte, a ne? Še vedno je pa bedasto, da se sploh obremenjujete s tem.

Meni se je pa v malem lokalnem Mercatorju, polnim upokojencev, mladih mamic in nekakšnih zgubljenih duš srednje generacije zgodilo, da sem na tisti kratek trak filigransko zložila robo za cca 40 EUR. Nihče ni nič rekel, ampak pogledi so bili zgovorni.
In res, postalo mi je neprijetno. Pred mano, za mano, po dva tri artikli, večina Mercator blagovne znamke.

Sedaj v to trgovino skočim le po malenkosti, velik šoping delam v hipermarketu.

Eni očitno hodite v trgovino pod vplivom in halucinirate.

drugič pošlji gospodinjsko pomočnico po nakupih
mislim…

Meni se je to zgodilo v Sparu. Pa ne malemu lokalnemu Sparu, ampak v Celju sredi City Centra kjer naj bi bil civiliziran folk. V glavnem jaz kupujem fasngo za cel mesec, edino kar kupujem sproti je sadje in zelenjava. In racun seveda temu primeren (svojemu pristej se 100€). Za mano pa neko babse (cirka 40 let), ki je ze itak cel cas buljilo v mene kot da prvic vidi normalnega cloveka. Blagajnicarka pove znesek, babse pa skoraj okoli pade in zacne nekaj blebetat koliko sem zapravila itd. in se je prav nagnila da mi vidi v denarnico ce bom imela dovolj ali kaj. In seveda mi je dopizdila in sem ji rekla: sta blejis?bos mogoce ti dala kaj zraven? Kako je spremenila barvo v paradiznikovo rdeco in se potegnila nazaj mi verjetno ni treba govorit. No prispevala zraven seveda ni nic, ampak potrebo po sukanju faflje pa je seveda imela. Mislim folk, ce ste ze celi frapirani nad tem kaj kupujejo tuji ljudje z svojim denarjem, vsaj svoje primitivne komentarje zadrzite zase. Ker nikogar ne briga vase mnenje o mojem nakupu, ki ga placam z svojim denarjem. Meni ne pade na pamet, da tezim nekomu, ki pride po kilo kruha – kaj, a tako malo boste zapravili? Tako, da jaz cisto verjamem da se to dogaja. Ce niste doziveli, se ne pomeni da ni res a ne?

Jaz pa verjamem. Konkretnih komentarjev še nisem doživela, poglede pa. Pa ne kupim nič ekstra dragega, kakšen občasni nakup je pač večji.
lp

Jets hodim pa v lokalca a zato nsiem civilizirana???…Kakšne pa ven mečete, mislim….

Jaz pa verjamem. Konkretnih komentarjev še nisem doživela, poglede pa. Pa ne kupim nič ekstra dragega, kakšen občasni nakup je pač večji.
lp[/quote]

Sem lihkar iz lidla in sem prav prežala, če bo kdo zazijal ob računu sto evrov. Danes je bila povsod gneča v trgovinah, a je spet kak praznik?
V glavnem, za sosednjo blagajno, tako da sem res imela pregled nad celo vrsto, so ena fletna družinica nabavili za svojih 120 evrov, ampak je dobesedno kipelo iz voza ven, in nihče od nas prisotnih ni trznil, razen mene – od veselja, da bom lahko na monu poročala, da ni nihče niti okom trepnuo. Smo pa en tak tako rekoč vaški lidl. Revna raja, preprost folk, civiliziran za las.

lp[/quote]

Sem lihkar iz lidla in sem prav prežala, če bo kdo zazijal ob računu sto evrov. Danes je bila povsod gneča v trgovinah, a je spet kak praznik?
V glavnem, za sosednjo blagajno, tako da sem res imela pregled nad celo vrsto, so ena fletna družinica nabavili za svojih 120 evrov, ampak je dobesedno kipelo iz voza ven, in nihče od nas prisotnih ni trznil, razen mene – od veselja, da bom lahko na monu poročala, da ni nihče niti okom trepnuo. Smo pa en tak tako rekoč vaški lidl. Revna raja, preprost folk, civiliziran za las.[/quote]

:)))

Vidiš, jaz pa prihajam iz obubožanega mesta, pa je slika povsem druga, na žalost.

New Report

Close