Lidl aplikacija
Aplikacija, 03.10.2022 ob 13:11
Kako se vam zdi Lidl aplikacija? Meni se zdi veliko nekih klikov za par centov popusta. Imam bolj obcutek, da jih res zanima samo, kdo je lastnik kartice in kaj kupuje, ker splaca se ne prav zelo. Kaj pa vi menite?
Meni brezvezna bedarija …letim iz službe se včasih vstavim v lidlu in glej ga pozabim telefon v avtu in potem mi z to aplikacijo teži za tistih par centov pa če sploh vzamem kaj takega ali ne.
Res je prevec enega klikanja za par centov popusta.
Brez veze.
Obicajno sploh pozabim, da jo imam, na blagajni te itak nic ne opozorijo, ce pa te, dokler izvleces telefon, odklenes telefon, odpres aplikacijo, skeniras itd., mine cela vecnost.
Na zacetku sem se trudila z uporabo, zdaj pa ne vec, se mi ne da.
Kupončke tudi jaz ne vem, zakaj rabim vedno prej aktivirat. Lahko bi kar avtomatsko bili aktivirani, ko so pač na voljo. Drugače pa… če je kaj ceneje kar imam namen kupit, super. Samo zaradi enega popusta tudi ponavadi ne rinem v trgovino tisti dan, samo da ga uveljavim.
Se pa pozna vseeno na končnem znesku. Mene ne moti, če vedo, kaj kupujem. Itak, a mislite da računov pa ne morejo pregledati? Super da vedo, kaj ljudje rabijo, da tega več naročijo. Ne pa da zmanjka (sploh kakih posebnih ponudb, ko folk ob 9h zjutraj že vse pokupi)
vi si kar nalagajte aplikacije, ampak potem pa ne jamrat, ko ste tako zmanipulirani – oni pač lahko karkoli, KER vi NASEDATE tem njihovim manipulacijam!
kakšna aplikacija, dajmo no. a zdaj naj za vsak drek nalagam nove aplikacije, kupujem nove telefone, ker starejši od 2 let ne zmore toliko tega, a ne vidite, da ste padli v točno to, kar oni ŽELIJO – da ste sužnji!
robi ima prav, zabita čreda!
Pri nam jo imamo skoraj vsi (razen otrok) in mogoče za starejše res ni primerna ampak, če pa res hočeš prišparat pa če res veliko kupuješ v lidlu pa se splača. To da na vsake 3 dni poklikaš to pa res ni tako hudo, poleg tega poklikajte smao tiste, ki jih bote res uporabli. Velikokrat kupimo kake jogurte in druga živila…Res da ni vsaki teden nekaj za nas ampak ni pa spet tako slaba. Smo bili zadnjič v Šparu in smo si pred kratkim naložili njihovo in moreš vse ali pa 10 kuponov aktivirat da ti delujejo ali nekaj takega-halo?
Zato v primerjavi s šparom je lidl vsaj malo boljši…V hoferju redkokrat gremo, samo če imajo kaj poceni. Eurospin-žemlje, mercator-nič (predrago), tuš-če je kaj poceni…
Lp
Zapravljate?, 11.02.2024 ob 08:59
Pri nam jo imamo skoraj vsi (razen otrok) in mogoče za starejše res ni primerna ampak, če pa res hočeš prišparat pa če res veliko kupuješ v lidlu pa se splača. To da na vsake 3 dni poklikaš to pa res ni tako hudo, poleg tega poklikajte smao tiste, ki jih bote res uporabli. Velikokrat kupimo kake jogurte in druga živila…Res da ni vsaki teden nekaj za nas ampak ni pa spet tako slaba. Smo bili zadnjič v Šparu in smo si pred kratkim naložili njihovo in moreš vse ali pa 10 kuponov aktivirat da ti delujejo ali nekaj takega-halo?
Zato v primerjavi s šparom je lidl vsaj malo boljši…V hoferju redkokrat gremo, samo če imajo kaj poceni. Eurospin-žemlje, mercator-nič (predrago), tuš-če je kaj poceni…
Lp
Poleg tega mislim, da oni tudi dobijo denar s tem ko si mi pač samo naložimo to aplikacijo