LIDL – groooza
tv napisal:
> Zakaj pa si ti šla firbcat noter v LIDL? Lahko bi ostala doma!
> Torej si tudi ti pričakovala kaj dobrega in poceni?
Zgoraj sem napisala razloge za obisk Lidla. Preberi.
Drugič bom najprej tebe vprašala, če grem lahko ven in če ne boš dovolila bom ostala doma.)))))))))
Najprej malo razmisli in nato napiši, da ne boš klatila takšnih neumnosti.
Kar se tiče Hoferja in otroških oblačil lahko povem da so zelooo kvalitetna,mi ni bilo nikoli žal,da sem kaj kupila! Vsi pač nimamo dovolj denarja, da bi kupovali samo Osh Kosh in S. Oliver oblačila. Pa tudi ni potrebno. Sploh za v vrtec in igranje. Pač nismo nikoli od nikogar nič dobili in smo morali vse za otroke kupiti na novo. Potem je pa tudi Hofer dober,ker tekstil je pa zelo kvaliteten.
Pa to ni res, oprosti za mojo izjavo. Še enkrat sem prebrala in res si šla samo firbcat v LIDL (in nekaj malenkosti kupila).
Popravljam izjavo:
“Zakaj pa si ti šla firbcat noter v LIDL? Lahko bi šla v Mercator ali Spar!”
In še dodajam:
Ne žali ljudi, ki bodo od sedaj naprej kupovali v LIDLU! Ti si si šla ogledati, OK, ti ni všeč…nekateri ne bomo nikoli šli noter, nekateri pa bodo redno kupovali….
mjavki napisal:
> V Lidlu še nisem bila, zato ne morem komentirati. Bi pa
> komentirala nekaj drugega: a vi se s prijatelji dobite in
> greste skupaj v šoping?
>
> Kaj tako žalostnega pa že dolgo ne.
>
Ne bit žalostna , na svetu so še bolj žalostne stvari od tega.
Kaj sedaj ti misliš, da ti bom razlagala zakaj sem šla s prijatelji in zakaj sem šla sploh v šoping. Ti pa si smešna.
Kaj tako prostaškega pa že dolgo ne.
Že več let občasno kupujem v Lidlu v Gorici. Ne vsega, kar ponujajo, ampak določen izbor izdelkov, ki se mi zdijo kakovostni in smo se nanje že navadili. Danes sem šla prečekirat, kaj ponuja ljubljanski Lidl in po kakšnih cenah. V ta namen sem po zadnjem nakupu v italijanskem Lidlu spravila račun. Moje ugotovitve:
– veliko izdelkov, ki jih imajo v italijanskem Lidlu, v ljubljanskem nimajo
– velika večina izdelkov je dražja kot v italijanskem Lidlu
– noben izdelek, tudi tisti, ki so v akciji, ni cenejši kot v italijanskem Lidlu.
Odlšla sem, ne da bi kaj kupila (se mi tudi ni dalo stati v doooooooooolgi vrsti pred blagajno). V naš Lidl bom spet šla čez kakšen mesec, ko se bo naval polegel, in si bolj natančno ogledala situacijo. Že zdaj pa se mi zdi, da od mene ne bodo imeli veliko profita.
tv napisal:
> Pa to ni res, oprosti za mojo izjavo. Še enkrat sem prebrala in
> res si šla samo firbcat v LIDL (in nekaj malenkosti kupila).
>
> Popravljam izjavo:
> “Zakaj pa si ti šla firbcat noter v LIDL? Lahko bi šla v
> Mercator ali Spar!”
>
> In še dodajam:
> Ne žali ljudi, ki bodo od sedaj naprej kupovali v LIDLU! Ti si
> si šla ogledati, OK, ti ni všeč…nekateri ne bomo nikoli šli
> noter, nekateri pa bodo redno kupovali….
Napisala sem tudi da sem šla potem v Spar in da kupujem le tam.
Oprosti, če bi prebrala vse, bi lahko videla, da s tem pisanjem ne želim žaliti ljudi, ki tam kupujejo. Saj kupujejo za svoj denar. Ne mislim pa se ljudem sedaj opravičevati da sem šla tja in zakaj sem šla tja in s kom sem šla tja in …bla bla bla.
Pravico pa imam, da povem kaj si o trgovini mislim in kakšni so moji prvi in tudi zadnji vtisi. Zaradi tega se veliko ljudi razburja, kar pa ni bil moj namen.
Ne razumem tudi zakaj se tako razburjajo??? Vsak naj pove svoje mnenje in živi naprej.
Uspešnica napisal:
> Iz prvega posta avtorice te teme veje hud snobizem. Žal.
Tudi meni je zelo žal, da lahko tako ocenjuješ ljudi, ki jih niti ne poznaš. Predvidevam, da imaš probleme s snobi, med katere jaz absolutno ne spadam. Se ti pa ne mislim opravičevati, saj dobro vem, da je na svetu več slabih in škodoželjno mislečih ljudi kot dobrih. Želela sem brati mnenja o Lidlu in ne mnenja o moji osebnosti.
Žal mi je, da tako razmišljaš.