lidl, hofer-kvaliteta hrane
Dejansko je Mercator cenejši od Hofra in Lidla, kvaliteta neprimerljivo višja, izbira svetlobna leta boljša.
[/quote]
Vse naštete trgovino so čisto isti rang. Mercator pa zaradi trenj, ki jih ima kvaliteta pada, kar je logično. Ne moreš v trgovinah za množico pričakovati kakovostno hrano. To ne pomeni, da je strupena samo vseeno, če jo ne ješ, ker itak nima nič pozitivnih učinkov na telo. Žal pa moramo kupovati, ker nimamo denarja, da bi imeli svojo zemljo, da bi imeli toliko denarja, da bi kupovali od kmetov, ki imajo ekološke kmetije, ker tu inšpektorji ne dopustijo niti milimetra odstopanja…
Nisem vedel, da za hofer, lidl delajo posebej kot za Mercator :))))
Enaka škatla istega proizvajalca NESTLE nesquick kroglice so v Mercatorju 3.99 €, v hoferju 2, 65 € …. je kar precej takih prehrambenih izdelkov.
Sedaj tudi ljubljanske mlekarne delajo za hofer…
Ko je dukat delal čokoladno mleko za hofer je bil pol cenejši kot v ostalih trgovinah.
Jah, v 10ih letih, kolikor so v Slo, so večino trgovin že “razširili”; kolikor se je po okoliški zelenici okrog zidov trgovin še dalo, da so ja pridobili še prostor – ker so ugotovili, da se jim splača…. IN dobiš artikle, ki jih Mečkator a Tuš Pa Špar tudi nimata, so pa naprimer v Mullerju, pa so cenejši v Hofru…..
Še ena finessa: meni so sirove štručke najboljše iz Hoferja – dopeka: Lidlove premastne in preveč enakih oblik ( pač obožujem nepravilne oblike kruha, mi je bolj seksi :), Tuševe zacugnjene, Špar in Mercator gor preveč tak sir, ki peče na brbončicah….
Sicer ostali kruh doma peče, amak če se mi zlušta pa sirovih, pa grem tja. :))))
Pa Hofer ima linijo starih žit, določene tematske izdelke, ki si jih kupim na zalogo za celo leto ( Naprimer Česnek domači slovenski, sušeni mleti in zlistani česen, pa sušeni paradižniki v vrečki, nesoljeni in neoljeni, natur, vrečka se ponovno zapira na stisk, pa kakšne praline z Limoncello likerjem, ipd…)
Sadje in zelenjavo ne kupujem drugega, kot bio banane in maline in borovnice sedaj ( samo da niso iz Čile-ja), pa slovenske jagode, ne tiste španske in turške, češčnje sploh ne, skratka sadje, ki je pripeljano od čimbližje – breskve, jabolka razen avstrijskih bio jabolk, so mi brezizraznega, medlega, vodenega okusa. Paradižnik Zarja ali Lušt, solata slovenska glavnata – pa ne Živa…. Ostalo imam drug vir, lokalna pridelava.
Nisem vedel, da za hofer, lidl delajo posebej kot za Mercator :))))
Enaka škatla istega proizvajalca NESTLE nesquick kroglice so v Mercatorju 3.99 €, v hoferju 2, 65 € …. je kar precej takih prehrambenih izdelkov.
Sedaj tudi ljubljanske mlekarne delajo za hofer…
Ko je dukat delal čokoladno mleko za hofer je bil pol cenejši kot v ostalih trgovinah.
[/quote]
Zakaj lažeš??? Cene za nek izdelek, ki ni blagovna znamka neke trgovske verige, je v Hofru dražji kot v Mercatorju ali Sparu, še v Tušu je cenejši. Izjema so kratkotrajne akcije, ki so 1x letno za kakšen teden. Take akcije so tudi v Mercatorju in Sparu in še dodatno posekajo Hoferjeve napihnjene visoke cene. Kvaliteta v teh diskontnih prodajalnah je pa itak poden, to so trgovine za reveže, požeruhe, debeluhe, aja, pejte raje v eurospin pa se nažrite in odebelite še bolj.
Ej, gasilec Samo, pejt še kdaj v kako drugo štacuno, ne samo v tvoj predragi Hofer. Preveri cene tistih blagovnih znamk, ki niso hofrove. Jasna stvar, da hofrovi artikli nimajo konkurence, saj jih prodajajo izključno in samo v Hofru, si pa res brihten, ni kaj, tega ne moreš primerjat, primerjaš lahko le kvaliteto. Tudi mercatorjevi proizvodi ali artikli nimajo konkurence, so pa po kvaliteti enako nizki kot hofrovi, enako velja za sparove in tuševe artikle, vse je za en drek.
Kupujem izdelke, ki niso vezani na trgovske verige, teh višje kakovostnih izdelkov v Hofrih in Lidlih sploh nimajo ali pa zelo redko, ker so predragi, oni tiščijo naprej svoje poceni sranje.
Ojla:) dokler nisem probala hoferja in lidla sem kupovala šparu,zdel se mi je najboljsi,merkatorja si lahko privoscim a meni na zalost ni dober,zdaj kar nekajkrat sla v hofer in sem presenecena nad izdelki tako hrana kot osebna nega ,odlicen prasek in mehcalci isti ko v merkaturju le da 1 cenejsi npr Lenor ! Seveda me je presenetil okus,zato po mojem mnenju je hofer zakon ! Lp