Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDL-kak je?

LIDL-kak je?

No, vesoljni straševski čvek- ste že bili v Lidlu, kako je kaj? Ste videli katero punco z rdečim trakom hahaha? Imajo dost zaloge? Je že vsega zmanjkalo? Se splača?

Danes grem tja zaradi firbca :-)) Pa vam bom poročal.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

A veš da še v vrsti pred blagajno čakajo?!!!!

Saj še niso doma….

Počakaj, zdaj so še vrstah 😉
Drugače pa poznam Lidl iz IT in upam da bom tudi pri nas tako zadovoljna s ceno, ponudbo in kvaliteto.

Tudi mene zanima 😉 Primož, le sporoči še nam :)))

No pa poprosi jih,če lahko zdej to glupo reklamo z Zahotom umaknejo :)))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

torej se mogoče srečava…če le ne bo velika gužva, gužvala se ne bom;)) in garantiram ti, da te pa takrat vprašam za recept omakce,))

In dajo gor raje Lopezko, kako tam nase daje ene hlačke, ane saško, to bo pa za tvojo dušo, juhej,))! No, tudi meni je lepo pogledat dobro žensko…

No, jaz vam lahko samo poročam o gneči pred Lidlom v Domžalah.
Ob 8.15 je bilo parkirišče nabito pred vrati pa gneča.
Torej misel, da še ne morejo poročati, ker stojijo v vrsti pred blagajno, kar drži 🙂 oziroma, ker stojijo še pred vhodom 😉

JOOOJ, odsvetujem vam ogled Lidla že prvi dan, kot vem je na teh otvoritvah vedno velika gneča in si ljudje še ogledati ne morejo drugega kot hrbte tistih, ki so pred njimi.
Jaz bom počakala kakšen mesec in če bodo mnenja o Lidlu pozitivna bom šla pofirbcat, drugače pa imam najraje Spar, kateremu bom ostala še naprej zvesta.

Sem videla zjutraj ko sem se peljala v službo, da so bili pred domžalskim LIDL-om že ob 6.30 redarji, za vsak slučaj, no seveda takrat še ni bilo žive duše.

Jst sem bila in je super! Izdelke majo iz “naše dežele” in tuje! Lahko rečem, da je isto kot v Italiji! Majo pa vse živo – kar ti srce poželi! Men je super in ugodno! Sadje imajo I. kakovost in zelenjavo prav tako!

Sicer pa moram priznati, da nisem niti pomislila na to, da bi bilo slabo, glede na to, da mi je kolegica poročala sproti, kako intenzivno so se pripravljali in izobraževali od novega leta pa vse do danes! In predvsem to, kako resni so in da se zavedajo, da “poslujejo” z ljudmi in da morajo imeti vsaj kvaliteto! Prav tako so dodatno usposabljali punce, ki so na blagajni, za prijaznost in vse … če se kaj zaplete, če pride do težav – skratka mislili so na vse!!!!!

Z moje strani – POHVALE IN ČESTITKE!

Lp, Ella

Kaj pa gužva, v katerem si bila?

Bila sem v Ljubljani … gužva ja – ampak se da dihat :))))))))))

Glede na danes slišano na radiu HIT so že ob četrt čez sedem nekateri čakali pred vrati. 🙂

Dobiš vse od A-Ž,zmerne cene,dobra kvaliteta.

Splača se po nakaup.

Jaz moram tud nujno it pogledat – računam da čez ene 2 meseca, ko se bo malo umirilo.

Moj najboljši sosed ostaja Mercator in vrata Lidla sploh verjetno ne bom prestopila….mogoče pa res kdaj…….

Takšen lep sonček je zunaj, da grem raje s sinčkom ven, kot v trgovine v gužvo ljudi….

Želim pa vam danes vseeno lep izlet v Lidl;))))))

lp,

N-

No, jaz za razliko od nekaterih ne prisegam samo na “najboljšega soseda”. Zakaj bi kupovala samo v eni trgovini? Pa še najdražji?

Lidl sem pobliže spoznala v Grčiji lansko poletje in cene so bile precej precej nižje od ostalih trgovin.

Če bo tudi pri nas tako, bom kupovala samo še v Lidlu (malo za šalo!)!

Danes v Lidlu…

Ja, ampak ob sedmih so pa že stali tam prvi firbci, upokojenci.

Noro….. Na dan odprtja trgovin, bi očitno morali uvesti posebne državne praznike;))

lp,

N.

Lol, en revež, k je kupu TV, je 3x slikan. Bila sem v Domžalskem Lidlu, lih gužve za dol past ni bilo. Pretiravajo z reportažami. Gužva je tudi vsak dan ob 8.59, ko odpirajo CP-

Če bi mojo sliko takole objavljal brez mojega dovoljenja bi tožila dotične časopisne hiše. Kaj jih briga kaj in koliko kupujem!! Teli novinarji so ena banda nimajo najosnovnejše kulture!

New Report

Close