Lidl kvalitetni prehran.izdelki
Sosedi sem naredila nesteto uslug, nikoli nisem nic vzela od nje. Sedaj pa moram jutri z njo v lidl, mi casti 70evrov nakupa hrane. Kaj vzet od vlozene zelenjave( da ni presladko, preslano, prekislo), oreskov, rib, mesa, mlecnih izdelkov, bio izdelkov. Napisite konkretno ime izdelka. Lahko tudi navedete prehramben izdelek ki vam je vsec in ga stalno kupujete. Ker bo treba nakup hitro naredit v roku 10 15 minut. Casa ni veliko. Hvala za pomoc.
Naj ti da denar, pa ti kupi v svoji bio trgovini ali Meckatorju, kjer pac ze obicajno kupujes.
Mislim, ce imas take tezave s hrano, potem karkoli bos kupila, ti ne bo vsec. Sploh glede na to, da ocitno ti je Lidl tako nizkotna trgovina, da v vseh teh letih nisi niti enkrat poskusila njihovih kislih kumaric ali mesanice oresckov!
Trenutno je moj najljubši izdelek vloženi koruzni storžki. Kupujem pa tudi rdeč ali rjav fižol v konzervi, sesekljan paradižnik v konzervi, olivno olje, mešanico solatnega olja, pistacije, kikiriki, bobi palčke, čokoladne banane so odlične, riževo mleko, navadno 3,2 trajno mleko, jajca, mleto meso, piščančja prsa, raćje meso je božansko, kadar ga imajo, očiščene orade, brancine, sir tilzit in edamec v kosu, mozzarela za pizzo, sadni jogurti, zamrznjeni izdelki: špinača, pomfri, piščančji kroketi, sardele, gozdni sadeži, sladoled stračatela… Od sadja zelenjave: rdeče špičaste parike, mlada čebula, redkvice, zelena solata, šampinjoni (rjavi ali beli), mango in avokado, jabolka, šparglji, česen… Pa še bio pomarančni sok v hladilniku. Pa tortilje. Skratka, kup hrane. Ni se za bat, da ne bi našla kaj zase. Pa za 70 € iz Lidlna čuda stvari ven odpelješ, iz Merkatorja pa odneseš.
Bivša, 22.03.2022 ob 20:55
Trenutno je moj najljubši izdelek vloženi koruzni storžki. Kupujem pa tudi rdeč ali rjav fižol v konzervi, sesekljan paradižnik v konzervi, olivno olje, mešanico solatnega olja, pistacije, kikiriki, bobi palčke, čokoladne banane so odlične, riževo mleko, navadno 3,2 trajno mleko, jajca, mleto meso, piščančja prsa, raćje meso je božansko, kadar ga imajo, očiščene orade, brancine, sir tilzit in edamec v kosu, mozzarela za pizzo, sadni jogurti, zamrznjeni izdelki: špinača, pomfri, piščančji kroketi, sardele, gozdni sadeži, sladoled stračatela… Od sadja zelenjave: rdeče špičaste parike, mlada čebula, redkvice, zelena solata, šampinjoni (rjavi ali beli), mango in avokado, jabolka, šparglji, česen… Pa še bio pomarančni sok v hladilniku. Pa tortilje. Skratka, kup hrane. Ni se za bat, da ne bi našla kaj zase. Pa za 70 € iz Lidlna čuda stvari ven odpelješ, iz Merkatorja pa odneseš.
Hvala, da se ti je dalo napisat. Uporaben nasvet. Bom kar tvoje ponucala. Upam da bo vse dobro.
Sem zdravstvene “stroke” in sem par mesecev nazaj prijatelju iz Nemčije na neki kar visoki poziciji pisal, da sem opazil na splošno v trgovinah, tudi nemške sem omenil, da je precej sladkorja v živilih in mu tudi poslal sliko enega živila in kako veliko sladkorja je bilo notri in da bi blo dobro če bi se malenkost zmanjšalo sladkor tako da uporabnik niti ne bi po okusu opazil, saj sladkorno bolezen ima približno 8% prebivalcev v vseh zahodnih državah. To je recimo na 2 miljona 160.000 ljudi. In ko sem danes po dolgem času bil v Lidlu sem opazil, da je v izdelkih precej manj sladkorja kot običajno, od sladkih pijač do jogurtov itd… Ravno prav se mi je zdelo ko sem nekaj proizvodov kupil in probal. Še ko sem gledal pice so imele tanko testo in malo sladkorja. Saj podoben trend sem opazil tudi v drugih trgovinah kot je Hofer, Mercator itd.. in mi je bilo prav všeč, da se proizvajalci/trgovci trudijo tudi na tem področju.
Ampak kaj ko so na vzhodu nemiri že 8 let in EU politiki se ne poslužujejo dovolj diplomacije, da bi se obe strani sporazumeli in da bi se končalo ampak namesto tega pošiljajo orožje in posledično tragične zgodbe.
Vzameš za 70e delamaris rib, gavrilovč paštet, vez kokakole, radenske, alpski mlek in skret papir.
Pol ti že cajta zmanjka. Izdelki, ki so našteti, so ” uradni” tko, da nimaš kej kiksnt.
So dalje še slo ponudniki, k se jih mi poslužujemo, sam je treba brat deklaracijo, da je npr PP ptuj, Mesnine Žerak, Osem d.o.o…trženi pod Lidl znamko.
Cajta pa ni, praviš.
lights, 23.03.2022 ob 02:54
Pa saj ni tako nekvalitetna hrana, da moraš spraševat, kaj kupiti. Sadje pa zelenjava sta perfect, kruh isto, meni je dober čips, grisini, coffee to go, oreški, dobr, mlečni izdelki res niso tako dobri, odvisno od okusa, kakšne tiste čajne narezane so dobre, wc papir je dober:)
Kateri mlečni izdelki iz Lidla pa niso dobri, oziroma so slabši od podobnih v Mercatorju ali Intersparu?
Anonimno 4127, 22.03.2022 ob 23:21
Sem zdravstvene “stroke” in sem par mesecev nazaj prijatelju iz Nemčije na neki kar visoki poziciji pisal, da sem opazil na splošno v trgovinah, tudi nemške sem omenil, da je precej sladkorja v živilih in mu tudi poslal sliko enega živila in kako veliko sladkorja je bilo notri in da bi blo dobro če bi se malenkost zmanjšalo sladkor tako da uporabnik niti ne bi po okusu opazil, saj sladkorno bolezen ima približno 8% prebivalcev v vseh zahodnih državah. To je recimo na 2 miljona 160.000 ljudi. In ko sem danes po dolgem času bil v Lidlu sem opazil, da je v izdelkih precej manj sladkorja kot običajno, od sladkih pijač do jogurtov itd… Ravno prav se mi je zdelo ko sem nekaj proizvodov kupil in probal. Še ko sem gledal pice so imele tanko testo in malo sladkorja. Saj podoben trend sem opazil tudi v drugih trgovinah kot je Hofer, Mercator itd.. in mi je bilo prav všeč, da se proizvajalci/trgovci trudijo tudi na tem področju.
Ampak kaj ko so na vzhodu nemiri že 8 let in EU politiki se ne poslužujejo dovolj diplomacije, da bi se obe strani sporazumeli in da bi se končalo ampak namesto tega pošiljajo orožje in posledično tragične zgodbe.
Sladkorno ne pridelave z uživanjem cukra
Redkvica, 22.03.2022 ob 21:11
Hvala, da se ti je dalo napisat. Uporaben nasvet. Bom kar tvoje ponucala. Upam da bo vse dobro.
Hvala. Se strinjam.
Veliko sladkorja je v vloženi zelenjavi, da je kar neokusno in odvratno.
Gospa redno hodi v lidl, bo tudi ona kaj več vedla.
Upam da mi pusti vsaj 20 minut, potem pa blagajna.
Res da sem ji naredila ogromno uslug, v zadnjem letu in nisem nikoli gledala da traja usluga 15 minut.
V lidl ne hodimo ker nam je s poti.
Ne bi pa rada nekaj privlekla domov da ne bo za pojest.
Pakiranega mesa ne upam kupovat. Ribe pa bomo videli, ali jih vzet ali ne.
Javim kako se je obnesel danes nakup.
Hvala vsem za predloge. Sem si napisala na list.
Upam da bom hitra za najt vse. Če ne bom pa tisto kar utegnem nabrat, tudi 40 eur bo dovolj.
Že tako imam slabo vest za teh 70 evrov, ne glede na mojo pomoč njej. Na blagajni stat, pa da ena druga plača, kaj si bodo ljudje mislili. Neprijetno.
Predvsem ne razumem, zakaj imaš na razpolago tako malo časa. In zakaj ti denarja kar ne da? In zakaj pogojuje vračilo usluge z Lidlom??? Prvi problem, ki ga imaš, ni hrana, ampak to, da se ne znaš postaviti zase.
Sicer pa jaz v Lidlu zagotovo ne kupujem sladkarij, ker mi je vse tako obupno sladko. Pa imam rada cukrarije, ampak kar je prehudo, je pa prehudo.
Še najmanj fališ s kakšnimi čistili, WC papirjem in preizkušenimi znamkami, Gavrilovič, Rio Mare … bo hitro 70 eur, saj so cene teh stvari enake kot drugje. Ali pa poglej katalog, če imajo kaj pametnega v akciji od cunj, orodja ali podobnega.
Pa še za tiste, ki še vedno mislite, da je sta Lidl in pa morda še Hofer fuuul cenješa od npr. Mercatorja: dajte malo pogledat cene in spremljajte, kako se tudi v teh trgovinah vse lepo draži. In ne, ni bistvene razlike med trgovinami.
Takole bom rekel, 23.03.2022 ob 06:59
Kateri mlečni izdelki iz Lidla pa niso dobri, oziroma so slabši od podobnih v Mercatorju ali Intersparu?
Navadni litrski jogurt ni niti senca Mercatorjevega ali Hoferjevega, mi je cudno, a je neprimerljiv.
Od drugih njihovih mlecnih izdelkov kupim se kak sir, maslo, smetano za kuhanje light, bcasih skuto, mogoce se kaj, nisem opazila take bistvene razlike, ceprav so mi Hoferjevi mlecni izdelki boljsi. Mleko ne kupujem njihove blagovne znamke, kupim Pomursko.
Redkvica, 23.03.2022 ob 07:48
Hvala. Se strinjam.
Veliko sladkorja je v vloženi zelenjavi, da je kar neokusno in odvratno.
Gospa redno hodi v lidl, bo tudi ona kaj več vedla.
Upam da mi pusti vsaj 20 minut, potem pa blagajna.
Res da sem ji naredila ogromno uslug, v zadnjem letu in nisem nikoli gledala da traja usluga 15 minut.
V lidl ne hodimo ker nam je s poti.
Ne bi pa rada nekaj privlekla domov da ne bo za pojest.
Pakiranega mesa ne upam kupovat. Ribe pa bomo videli, ali jih vzet ali ne.
Javim kako se je obnesel danes nakup.
Hvala vsem za predloge. Sem si napisala na list.
Upam da bom hitra za najt vse. Če ne bom pa tisto kar utegnem nabrat, tudi 40 eur bo dovolj.
Že tako imam slabo vest za teh 70 evrov, ne glede na mojo pomoč njej. Na blagajni stat, pa da ena druga plača, kaj si bodo ljudje mislili. Neprijetno.
Glupirata se obe! In to zelo!
Na tvojem mestu bi se jaz gospe zahvalila in zavrnila ta nakup.
Hrana je dobra le sveža. Pa še ta je zastrupljena.
Vsa vložena, zamrznjena in termično obdelana hrana je zelo škodljiva. Povsod so dodatku in stabilizatorji in ojačevalci okusa, ki nam krajšajo življenje.
Zakaj vendar kupovati recimo fižol v konzervi? Ker prihraniš čas?
Zdaj prihraniš čas, pa tudi svojemu življenju ga prihraniš. Še prej se bo končalo, kot bi se sicer.
Uživajte le svežo hrano. Tako lahko živite plodno kako desetletje več. Garantirano.