LIDL maslo, katastrofa od kakovosti
Delam svoj ghee in v Hoferju ni bilo bio masla pa grem se v LIdl pogledat in kupim njihovega v srebrnem ovojcku ki ga zanj delajo LJ mlekarne.
Ze ko sem ga odvila je zgledalo kot da je polno vode ampak ko sem ga skuhala pa šok, se nikoli nisem videla toliko necistoc ki se usedejo na tla posode ampak tudi taka cudna brozga je ostala spodaj kot nek sircek.
Pa delam ghee ze dolgo, kaj takega pa se ne.
Dela katera ghee in katero maslo uporabljate?
Jaz za jest maslo ze delam sama in mislim da bom tudi za ghee zacela delat svoje maslo.
Hrana iz trgovin postaja pravo sranje.
Lavna, 04.01.2024 ob 21:59
Ljubljanske mlekarne katastrofa od masla. Sem kupila enkrat Sparovo znamko, ko tudi oni delajo. Okus in vonj po plastiki.
Prisegam samo še na Pomursko, v modri ali zlati embalaži.
Se strinjam. Mu maslo od Ljubljanskih mlekarn ima toliko vode v sebi, da kar škropi okoli, če si hočeš kos kruha namazat in pac strgaš z nožem po maslu. Katastrofa!
Dobra ideja, maslo iz planin. Domace. Tisto se res kar topi v ustih.
Ghee uporabljam za kuhanje, cvrtje ipd. Vcasih sem olivno olje ampak pravijo da je to najslabse za segrevanje, ker postane v procesu gretja zavtavo in povzroca vnetje v telesu. Ghee je pa itak nekaj najboljsega. Npr tenstanemu krompirju da cudovit okus.
Lidl me ne vidi vec, 04.01.2024 ob 19:30
Delam svoj ghee in v Hoferju ni bilo bio masla pa grem se v LIdl pogledat in kupim njihovega v srebrnem ovojcku ki ga zanj delajo LJ mlekarne.
Ze ko sem ga odvila je zgledalo kot da je polno vode ampak ko sem ga skuhala pa šok, se nikoli nisem videla toliko necistoc ki se usedejo na tla posode ampak tudi taka cudna brozga je ostala spodaj kot nek sircek.
Pa delam ghee ze dolgo, kaj takega pa se ne.
Dela katera ghee in katero maslo uporabljate?
Jaz za jest maslo ze delam sama in mislim da bom tudi za ghee zacela delat svoje maslo.
Hrana iz trgovin postaja pravo sranje.
Če prav razumem tale prvi zapis – je torej maslo v Hoferju OK.
Katero?