Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDL maslo, katastrofa od kakovosti

LIDL maslo, katastrofa od kakovosti

Delam svoj ghee in v Hoferju ni bilo bio masla pa grem se v LIdl pogledat in kupim njihovega v srebrnem ovojcku ki ga zanj delajo LJ mlekarne.

Ze ko sem ga odvila je zgledalo kot da je polno vode ampak ko sem ga skuhala pa šok, se nikoli nisem videla toliko necistoc ki se usedejo na tla posode ampak tudi taka cudna brozga je ostala spodaj kot nek sircek.

Pa delam ghee ze dolgo, kaj takega pa se ne.

Dela katera ghee in katero maslo uporabljate?

Jaz za jest maslo ze delam sama in mislim da bom tudi za ghee zacela delat svoje maslo.

Hrana iz trgovin postaja pravo sranje.

Škrtica kupi Irsko maslo ne te Slovenske pacarije

Pa v tušu imaš nemško maslo tudi v srebrnem pakovanje. Pa sploh ni drago in je 👌

Ja. Saj sem mislila irsko najprej vzet pa vcasih imajo Irci sol v maslu kar ni vredu za ghee.

Ljutomersko bom se probala enkrat.

Ljubljanske mlekarne katastrofa od masla. Sem kupila enkrat Sparovo znamko, ko tudi oni delajo. Okus in vonj po plastiki.

Prisegam samo še na Pomursko, v modri ali zlati embalaži.

Tudi jaz si že leta sama delam ghee. Večinoma grem pred vsakim poletjem po kak kilogram svežega masla v planine (ekološko kmetovanje). Le nekajkrat sem maslo kupila, a ni nikakršne primerjave.. Od trgovinskih se mi je še najbolje obneslo maslo od mlekarne Planika – imajo ga v večjih Mercatorjih.

Kupujem samo Meggle maslo in v res skrajnem primeru če tega ni, Ljutomersko.  Ga pa ne prekuhavam, ga raje uporabljam svežega.

Ušesno tanartabul.

Odgovor na objavo uporabnika
Lavna, 04.01.2024 ob 21:59

Ljubljanske mlekarne katastrofa od masla. Sem kupila enkrat Sparovo znamko, ko tudi oni delajo. Okus in vonj po plastiki.

Prisegam samo še na Pomursko, v modri ali zlati embalaži.

Se strinjam. Mu maslo od Ljubljanskih mlekarn ima toliko vode v sebi, da kar škropi okoli, če si hočeš kos kruha namazat in pac strgaš z nožem po maslu. Katastrofa!

Tudi navadno maslo je dobri le Slovensko, čeprav je zelo drago.. V Lidlu, Hoferju, Eurospin je čisto brez okusa in barve.

Dobra ideja, maslo iz planin. Domace. Tisto se res kar topi v ustih.

Ghee uporabljam za kuhanje, cvrtje ipd. Vcasih sem olivno olje ampak pravijo da je to najslabse za segrevanje, ker postane v procesu gretja zavtavo in povzroca vnetje v telesu. Ghee je pa itak nekaj najboljsega. Npr tenstanemu krompirju da cudovit okus.

Nemci ne kupujejo nemškega masla, temveč irsko maslo. :))))

sam res, maslo iz planin, hvala za idejo, mmm, sem ga jedla enkrat, pa je božansko, kar stopi se ti v ustih… 👍

Maslo od Planike je super. ostalo bolj tako tako, mogoče Meggle, jogurtovo kdaj vzamem, ampak čez to kobariško ga ni.

Irsko maslo? Kje se ga lahko kupi?

Anonimo, 04.01.2024 ob 19:35

Škrtica kupi Irsko maslo ne te Slovenske pacarije

Jaz že par let kupujem v Lidlu Irsko maslo. Svoje čase so ga edini imeli. Sedaj ga ima tudi Špar.

Lidl me ne vidi vec, 04.01.2024 ob 19:30

Delam svoj ghee in v Hoferju ni bilo bio masla pa grem se v LIdl pogledat in kupim njihovega v srebrnem ovojcku ki ga zanj delajo LJ mlekarne.

Ze ko sem ga odvila je zgledalo kot da je polno vode ampak ko sem ga skuhala pa šok, se nikoli nisem videla toliko necistoc ki se usedejo na tla posode ampak tudi taka cudna brozga je ostala spodaj kot nek sircek.

Pa delam ghee ze dolgo, kaj takega pa se ne.

Dela katera ghee in katero maslo uporabljate?

Jaz za jest maslo ze delam sama in mislim da bom tudi za ghee zacela delat svoje maslo.

Hrana iz trgovin postaja pravo sranje.

Če prav razumem tale prvi zapis – je torej maslo v Hoferju OK.

Katero?

Slovenci kupujemo President maslo.

Kupi domače maslo. Ne pa neka diskontarska sranja.

Tudi mleko od Planike je bolj kvalitetno od Alpskega. Alpsko mleko se mi v hladilniku že po nekaj dneh pokvari.

Ljubljanske mlekarne že dolgo niso več to kar so bile včasih. Mleko je navaden drek v primerjavi z mlekom, ki so ga imeli 30 let nazaj.

Najboljše, da si kupite kravo, če za kravo nimate možnosti, pa vsaj kozo ali ovco. Boste imele maslo doma.

p.s. Jaz kupujem v Merkatorju maslo Mila, se mi zdi zelo okusno in tudi drago ni. Tudi maslo Sparove blagovne znamke se mi ne zdi slabo.

Js sem pa jezna ker so ugotovil da ovseno mleko ni ok za nas.

Lpo, 05.01.2024 ob 14:40

Js sem pa jezna ker so ugotovil da ovseno mleko ni ok za nas.

kaj pa je narobe z njim? Si pa seneno kupi pri kmetu dobiš.

Mleko je ok za nas, samo surovo mora biti, pišem o kravjem.

New Report

Close