Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDl me je danes razočaral.

LIDl me je danes razočaral.

Sem šla po kavbojke za otroka ki naj bi bile danes v akciji od št. 116 naprej za 5 eur. Sem bila tam že ob pol desetih pa od treh prodajalcev noben ni vedel da naj bi bile danes v akciji. ko sem prosila za njihov prospekt sem dobila čisto drugega kot tisti ki ga dobimo doma.- Tam seveda kavbojk ni bilo notri, potem sem prosila naj popiščejo en tisti časopis ki ga oni pošljejo in ima naslov LIDL. In ne boste verjel v Lidlu nimajo LASTNEGA časopisa ki ga pošiljajo po celi sloveniji. Tako da res ne morejo vedeti kaj je danes v akciji.
Ej podn. Nazadnje so od nekje privlekli kakih petnajst kavbojk, ki so bile vse manjše od št 116 in ne večje kot je pisalo v prospektu tako da so “zadovoljili” ta tečne stranke ki se nismo pustile odgnat s preprostim zamahom in stavkom, ; ” ne vem, kje so, tam bi mogle bit…???

Bistvo: tut če bojo zastojn kaj dajal jim nam več verjela.

Pa na tej reklami piše, da akcija velja z današnjim dnem?

ja sem takoj doma preverila in ja piše v Četrtek!

Zanimivo. Očitno še niso utečeni ali pa gre za zelo slabo organizacijo dela.

res, prav imaš, četrek, ampak kateri pa?

oz.

ma, sicer pa na te letake dam bolj malo, še posebej ker v vseh piše da so slike simbolične in da lahko pride do napak, zato pa ne kupujem prek neckermannov in quelletov. Kupim samo kar vidim in otipam.

Še preden so otvorili Lidla, sem v njihovem prospektu videla semena za divje rože in seveda se takoj navdušila nad njimi. Prvi dan, ko so ga odprli, sem šla tja samo zaradi rož. Ob 18.00 je bila gužva za znoret, ampak za divje rožice vse.. he he he. Ko pridem tja, pa ugotovim, da jih nimajo oz. jih bodo dobili šele čez 3 dni. Ful sem bila razočarana in jezna na njih, da so me tako zavedli.

Ko sem prišla domov, sem še enkrat prečekirala prospekt, kjer je res lepo pisalo, da bodo ta semena v akciji šele kasneje. So imeli prav oni!

In ravno tako se je zgodilo tebi. Na njihovi strani piše, da bodo hlače v akciji šele 19.4.

Kako se včasih hitro razburimo, kajne? In na koncu ugotovimo, da celo neutemeljeno!

Verjetno je mislila te v aktualni ponudbi… tu pa nič ne piše od kdaj do kdaj velja akcija, ampak glede na to, kako se akcijski artikli razgrabijo, jih verjetno že lep čas ni več…. da so že prodajalci pozabili, da so jih sploh imeli :)))

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

včeraj so bile v akciji kavbojke velike od 68 do 104

R3es vas je enostavno okoli prenest.

Še niste slišali za zavajanje kupca?

Naprimer: Objavijo akccijo za Barkafe ne, jih imajo samo 15 kosov na zalogi – vsi ko teleta letimo tja in seveda kave že zdavnaj ni več…… hja ampak, če smo že v trgovino bomo pa kaj druga kupili čeprav smo prišli pač po kafe, ki ga več ni!

To se dela – tako je.

Sicer pa je Lidl poden, nisem še bila not in nikoli ne bom šla. Imajo nas za navadne budale – prodajajo nam to kaj gori ne prodajo – za večjo ceno in nizkovkvalitetno robo. m

SRAMOTA!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

te so v akciji od čet.12.4.2007

Če klikneš na tisklnik, ki je narisan pod opisom izdelka, se ti odpre še eno okno za tiskanje in tam piše da so v prodaji od čet.12.4.2007
lp

lidl te bo VEDNO razočaral. razlaga mislim, da ni potrebna.

ma še enkrat sem šla pogledat na njihov časopis ki smo ga dobili domov in PRISEŽEM da piše v akciji od 12.4.2007!
Očitno imajo povsod drugačne datume.
Kot sem že rekla jaz se jim od včeraj dalje izogibam.

Sem šla zadnjič malo pofirbcat. Pa vzamem kozarec s kumaricami in po celem spodnjem delu polno črvov. Fuuuuj! Vem, da se to v trgovinah lahko zgodi, ampak tam ne bom kupovala.
LP

Zanimivo , da se vse to dogaja tistim ki hodijo firbcat, nam ki redno kupujemo pa ne.

Ma, kako je vse grozno, a ne? Samo goljfajo, kradejo, lažejo, zavajajo. Če greš s tem namenom tja, prav gotovo. Tudi v našem Merkatorju to počnejo, pa tudi čez rok sem že našla marsikateri artikel. Sem povedala trgovki in šla dalje. Če greš pa z pozitivnim odnosom, pa najdeš tudi dobre špagete, tuno, olivno olje, sir…. Vaši otroci poslušajo vaše pogovore doma in se učijo…. česa že?

Ja seveda. Toliko razburjanja in pametovanja. Ampak firbcat se pa gre, a ne? Že vnaprej se prepričate, da so lopovi in barabe, pa pokvarjena roba, ampak greste pa vseeno. Podn. Pa kaj rinete? V našem velecenjenem Mercatoju je roba s potečeneim rokom stalnica. Priporočam vsem pametnjakovičkam.

Jst sem kupila 12 paketov!! plenic in sem z njimi zelo zadovoljna. Bile so v akciji po “24 sit”, se pa obnašajo popolnoma isto kot Muelerjeve, ki jih uporabljam od vsega začetka.

Jaz pa sem skupaj z rozinami kupila črve in to v Mercatorju…tako, da povsod je enako.

A ko pa ptiči v Mercatorju pa kruhu šetajo in sirjejo, je pa vse ok?

He, he, ful dobro.

Mislim, da je kazen za to 5 milijonov tolarjev, če jih prijaviš na inšpekcijo!

To se dogaja v vseh trgovinah, mdva sva šla tudi danes na uro gledat v Ariel, akcijskih avtosedežev seveda niso imeli.

New Report

Close