Lidl Pistacijev namaz
Torej – neverjetna ponudba v Lidlu – pistacijev namaz za cca 11-12 eur na kilo. Medtem ko v Sparu stane cca 70 evrov na kilo, v Hoferju pa (primerljivih) 18. Moja hčerka obožuje vse, kar je pistacijevega in me je lepo prosila, če bi naši družini (njej) priskrbela par kozarčkov.
Ta neverjetna ponudba se je zdaj že drug teden začela na ponedeljek. Prejšnji teden sem ga šla iskat v ponedeljek po službi – okoli 15 ure. Vprašam prodajalko če ga še majo, a mi odvrne, da je že vse pošlo. Dobro, si mislim pač več sreče prihodnjič.
Nekaj dni pozneje vidim nov katalog, v katerem je stvar oglaševana še bolj poceni. Ta teden delam popoldne, zato sem se danes lahko svobodno zjutraj podala v lov za tem mističnim artiklom.
V Lidl prispem zaradi gužve na cesti ob 8.05. Dobro – nisem ravno stala v prvi bojni liniji, a bi vseeno moglo biti dovolj zgodaj, marne? NE. Na moje presenečenje in rahlo zgroženost so vse zaloge namaza že pošle. Na pravi dan akcije! 5 minut po odprtju trgovine!
Sedaj se sprašujem – koliko stekleničk namaza je Lidl naročil in ali se lahko začnem spraševat, če gre za zavajanje in zvabljanje ljudi v trgovino… Lidl mi iz dneva v dan s svojim agresivnim marketingom postaja čedalje manj ljub…
heh.., sem se dostikrat zajebal z njihovimi reklamami…, o tistem kar reklamirajo na veliko, ob ene 10 zjutrej ni ne duha ne sluha..
v Slo. je 600 + tisoč upokojencev in ene 10…20% njih imajo reklame pod kontrolo, zjutraj itak ne morejo spati.., pa pač ob osmih že čakajo pred trgovino..
je pa tako… vsak lidl, dobi eno paleto tistega artikla ki je vroč.., kar lahko en, mogoče dva kamiona-hladilnik, dostavi po Slo.
Pasijonka, 19.11.2024 ob 08:04
Ni čudno, če si zaposleni na veliko zaloge delajo potem pa domov nosijo…ravno zadnjič videla tak primer v Lidlu..
Točno tako. Včeraj sem bila prva za ta namaz in glej, na polici ga ni bilo, na paleti je bila pa prazna škatla. Vprašam trgovko kje je ta namaz, saj se je ravnokar odprla trgovina. Pa nekaj zastoka kao da so ga že v soboto prodajali. Ne to ni res, pobrale so vso zalogo že trgovke. Žalostno da delajo take reklame. LIDL, sram vas je lahko da narod dobesedno vlečete za nos!!!!
Sem stala letos v prvi bojni liniji za robotsko kosilnico pred Lidlom.
Par jih je bilo po odprtju vrat, ki so dobesedno tekli v trgovini do njih, jaz sem se hitro odsprehodila do njih in jo tudi dobila. Na blagajnah sem bila deseta, dvanajsta, tam nekje (so delale 3 blagajne), račun je bil napisan ob 8:04.
Na Amazonu je bila takrat enaka kosilnica dobrih 250€ dražja, ostale primerljive so v drugih trgovinah še dražje za 150-250%.
Lani sem jo spregledala in je nisem iskala, baje pa so trgovine dobile po 2 ali 3 kose, letos je vsaj naša trgovina dobila kakih 15 kosov.
Bivša zaposlena v Lidlu, naročeno je točno določeno št. izdelkov, s tem, da smo si taboljše stvari vedno zaposlene dale na stran in če ni bilo dovolj, pač sploh ni šlo na police. Že v skladišču smo si vse lepo razdelile, na koncu šihta pa pač kupile, zaračunale in plačale…. Sej ni pomembno kdo kupi, pomembno je da je pač prodano. Pa tudi prodajalke nimamo prepovedi kupovati v trgovini kjer delamo. V bistvu nas spodbujajo k temu, da kupujemo v trgovini, kjer delamo…. No sej ni samo tako v Lidlu, je tudi v drugih štacunah.
Sem šla teden nazaj po slovensko maslo,ki je bilo v akciji. Vprašam prodajalko,pa mi odvrne,da je najbolje,če prideš ob pol osmih. S telimi akcijami privabijo kupce,robe pa dobijo minimum.Je žlahtnega delala v Lidlu in za oblačila je rekla, da jih prodajalke ne smejo kupiti, tako,da je v trgovino poslala mamo po otroška oblačila.
če pa preverjaš, 19.11.2024 ob 12:06
Ravno prejšnji teden sem želela nekaj iz reklame, pa glej ga zlomka … V eni trgovini ni bilo, v drugi trgovini ni bilo … ko pa na spletu preverjaš zalogo, pa naj bi bilo.
Saj ti je povedala….konec dveva trgovke kupijo, prej imajo pa v skladišču.
Nevem606, 20.11.2024 ob 13:29
Dajte me razsvetlit, ne pozam pistacijevega namaza. Pistacija mi je dobra, očitno tudi namaz ni slab. Kaj se s tem namazom dela, je na žlico, dela sladice, maže na kruh ali kaj? In pa, v katerem delu trgovine naj ga iščem, pri oreščkih, čokoladah ali kje?
Namaz se namaže. Kamor češ, jaz ga na kruh.