Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDL- raca katastrofa

LIDL- raca katastrofa

Kupila to azijsko zmrznjeno raco. Spekla po navodilih, ko pa smo zaceli jesti, pa katastrofa. En cuden vonj, tako, da nobenemu ni teknila in je sla direkt v kanto.
Vase izkusnje?

Tega trupla se psu ne bi ponudil…hormoni,GSO…vse v enem pa dober tek

Ti čestitam za pogum, da si to sploh kupila. To povej tudi Lidlu in ne le na forumu. Jaz v teh Azijskih in podobnih ponudbah ne kupim ničesar. Vse je dvomljive kvalitete.

dobro da vem, raco imamo zelo radi in doslej s šparovimi, tuševimi ipd ni bilo problema..tam je se mi zdi uvoz iz madžarske…

Tehle azijskih stvari tud jaz ne bi kupovala.

Pa, a je azijska? A ni madžarska?

Jaz pa race kupujem lepo sveže domače na tržnici in so vedno slastne. Kaj vam je treba kupovat tega mačka v žaklju?

Ma kokoške no, saj ta, ki jo propagirata Lidlova kuharska pajaca in je v reklami, je tudi gojena, rejena in ubita na Madžarskem-cela, ne tista polovica že predpečena in zamrznjena v škatli.

Meso rac in kopunov vedno dobi priokus, ko ga zamrznejo – vedno! Zato kupujte sveže. In cena takih je 3x višja in temu primernejša kvalilteta od tiste v Lidlu! Masovka futr, pa čeprav v obliki surovega mesa.

Tudi v Mercatorju in Sparu prodajajo gosi in race iz Madžarske, prav tako so zmrznjene. 😉

Tudi pomfrija tam več ne kupim, je smrdek za znoret. P toats kruhi, ki se v treh tednih ne posušijo ali splesnijo!?

redno kupujem v lidlu, ampak teh azijskih zadev pa nikoli. sem samo enkrat nekaj kupila pa nikoli več…

Ta prava račka more biti tako slastna, da se meso kar topi v ustih. Samo zlahkoto pojem celo raco sam če je tista “ta prava.”

FUJ IN ŠE ENKRAT FUJ

Ne bi vzela te zmrznjene race, pa če bi mi jo zastonj dali.

Redno kupujem v Lidlu. Tudi v Azijski akciji. Ne pa vsega. In ni dobro, da se govori negativno za vse. Recimo kokosovo mleko in basmati riz sta zakon. Pa nori alge tudi. Za smesno ceno.

vsa skrivnost je v začimbah…..ker je ta raca na azijski način, so uporabili azijske začimbe, ki se v neki regiji verjetno uporabljajo. Ti tega okusa nisi vajena, zato je šla raca v smeti. Če bi bila raca samo s soljo pa še kakšnim drugim nam domačim začinjena, bi bila ok.
To je isto, kot meni smrdi ovčetina….sori, lahko je za nekoga, ki je vajen, to slastno, jaz je ne dam v usta, še blizu ne pridem, ker mi tako smrdi…
.

Redno kupujem v Lidlu. Tudi v Azijski akciji. Ne pa vsega. In ni dobro, da se govori negativno za vse. Recimo kokosovo mleko in basmati riz sta zakon. Pa nori alge tudi. Za smesno ceno.[/quote]

Točno tako! Jaz tudi! Saj je normalno, da je vse zamrznjeno zanič, ne samo v Lidlu. Ostalo je pa kar dobre kvalitete in res poceni.

Kje točno na tržnici kupuješ sveže race?

Ali pa vsaj ime rejca teh rac, lepo prosim.

jaz sem ta teden kupila ta azijski kao riž…2 paketka-enega z jasminom, enega pa z jajčko. Samo poglreješ v mikrovalovki…ooo mojjj booooooooooog!!! smrdelo je ko svinja, poskusila pa sem eno kavno žličko in vrgla proč…ogabno!

Jaz kupujem tudi v Lidlu in sem zelo zadovoljna. Res pa je, da kupujem vedno samo osnovne sestavine in nikoli predpripravljenih packarij. Nikjer.

za isti denar raje kupi 1kg basmati riza. In ga skuhaj vreli vodi in kokosovem mleku. Pa malo kardamoma, currija, lahko piscanca, pa si zmagala.

Mi smo kupili to madžarsko raco v lidlu in meli včer za kosilo, pa enkrat pred tem že tudi isto, se mi zdi. Men se je obakrat zdela dobra. Mogoče ste dobili kak slabši primerek ali pa ne znate pripravit. Al pa mamo sam drugačen okus.

Jaz vsako leto kupim v Mercatorju raco iz Madžarske in je pečena tako slastna, da rečejo, da bi lahko večkrat jedli račko ne samo za martinovo.

Odgovor na objavo uporabnika
riževka, 13.02.2015 ob 18:36

jaz sem ta teden kupila ta azijski kao riž…2 paketka-enega z jasminom, enega pa z jajčko. Samo poglreješ v mikrovalovki…ooo mojjj booooooooooog!!! smrdelo je ko svinja, poskusila pa sem eno kavno žličko in vrgla proč…ogabno!

Tole je sine naročil na netu, neke azijske rezance, samo eno škatlo je poizkusil , pa še tisto je na koncu končalo v pomijah za goved, zanimivo pa je, za goved bi rekel da nima nekih gurmanskih okusov, ko pa dobijo v jasli kaj takega bi se dobesedno stepli, samo da je nek nov drugačen okus.

ne jemo nič kar je na dveh nogah in ima ime. 🤨

New Report

Close