LIDL- raca katastrofa
Ma kokoške no, saj ta, ki jo propagirata Lidlova kuharska pajaca in je v reklami, je tudi gojena, rejena in ubita na Madžarskem-cela, ne tista polovica že predpečena in zamrznjena v škatli.
Meso rac in kopunov vedno dobi priokus, ko ga zamrznejo – vedno! Zato kupujte sveže. In cena takih je 3x višja in temu primernejša kvalilteta od tiste v Lidlu! Masovka futr, pa čeprav v obliki surovega mesa.
vsa skrivnost je v začimbah…..ker je ta raca na azijski način, so uporabili azijske začimbe, ki se v neki regiji verjetno uporabljajo. Ti tega okusa nisi vajena, zato je šla raca v smeti. Če bi bila raca samo s soljo pa še kakšnim drugim nam domačim začinjena, bi bila ok.
To je isto, kot meni smrdi ovčetina….sori, lahko je za nekoga, ki je vajen, to slastno, jaz je ne dam v usta, še blizu ne pridem, ker mi tako smrdi…
.
Redno kupujem v Lidlu. Tudi v Azijski akciji. Ne pa vsega. In ni dobro, da se govori negativno za vse. Recimo kokosovo mleko in basmati riz sta zakon. Pa nori alge tudi. Za smesno ceno.[/quote]
Točno tako! Jaz tudi! Saj je normalno, da je vse zamrznjeno zanič, ne samo v Lidlu. Ostalo je pa kar dobre kvalitete in res poceni.
riževka, 13.02.2015 ob 18:36
jaz sem ta teden kupila ta azijski kao riž…2 paketka-enega z jasminom, enega pa z jajčko. Samo poglreješ v mikrovalovki…ooo mojjj booooooooooog!!! smrdelo je ko svinja, poskusila pa sem eno kavno žličko in vrgla proč…ogabno!
Tole je sine naročil na netu, neke azijske rezance, samo eno škatlo je poizkusil , pa še tisto je na koncu končalo v pomijah za goved, zanimivo pa je, za goved bi rekel da nima nekih gurmanskih okusov, ko pa dobijo v jasli kaj takega bi se dobesedno stepli, samo da je nek nov drugačen okus.