Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDL rahljalnik zemlje, se splača?

LIDL rahljalnik zemlje, se splača?

V reklami imajo akcijo za električni “multikultivator” zemlje 69 evrov. Ga je kdo že kupil, kakšne so izkušnje? Hvala.

jaz sama, ampak so ga pred par leti kupili starši- predvidevam, da je enak- in so zelo zadovoljni. Predvsem mama, ker pravi, da ni pretežek zanjo.

o, hvala!, je pa najmanj 30 evrov cenejši od podobnih v npr merkurju… ne vem, če ne bom kar ugriznila 🙂

v nasem kraju jih je zmanjkalo prvi dan…

Ja, se spomnim, da je poleg očeta čakalo še več ljudi, da so jih pripeljali iz skladišča, je vsak izbral enega in jih menda ni ostalo nič. Čeprav v našem Lidlu običajno ne zmanjka hitro stvari v akciji…

Povem, da sem ga kupila – ni bilo problema, jih je še kar nekaj tu v našem kraju.
Najprej sem si skoraj stopala odrezala, ker sem ga pognala v napačni smeri – proti meni. Še sreča, da sem hitro odskočila…
Po začetni paniki preizkusila in ga pohvalim, dobro melje staro rušo!! Priporočam! Samo previdno!

Takšne mašince za isto ceno prodaja bauhaus že nekaj let. Pa še nekaj. Kako bo zadeva delala, je odvisno predvsem od moči motorja. Kolikor vem, ima tisti za 100€ občutno večjo moč, zato mnogo lažje krplje po trši zemlji. Ampak za vas je tako ali tako vseeno, kakšno moč ima. Samo da je nižja cena, a ne. Saj ste tudi avto kupili najcenejši, ne pa tistega, ki ima močnejšo mašino, a ne? Kurja pamet……..

Ne morš verjet, do prvega bauhausa imamo reci in piši najmanj 100 km, zelenice in vrta pa toliko, da bo tudi ta mašinca, ki smo jo nabavili, povsem zadostovala, pa še sosedom jo bomo posodili.
Res ne morš verjet.

New Report

Close