Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lidl vračilo blaga

lidl vračilo blaga

v lidlu sem za bozič kupila karaoke,pa smo jih zdaj probali pa ne delajo.
nesla jih bom nazaj, gor piše 3 leta garancije,,

ali ima lidl tudi tako, da lahko vrneš brez razloga, ker novih ne bi vzela, ker vidim da to ni to.
hvala

Meni so vrnili denar.
Ampak jaz sem nesla zadevo takoj nasledji dan, kdaj pa si ti kupila pa ne vem….upam da ti vrnejo denar.

a tebi tudi ni delal.?
sem kupila v domzalah

Saj ne vračaš brez razloga, ampak zato, ker ne delajo. Vrni in zahtevaj denar nazaj. V tem priemru čisto upravičeno.

Ne ne, jaz sem vrnila neko drugo zadevo.
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/13021.htm, kar vrni jim.
Lp

Brez problema vrnejo denar, smo že vračali tudi po 3 mes, ker smo nekaj kupili za darilo in šli šele takrat na obisk – brez problema vrnili blago in takoj dobili denar – v skladu s tem:

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/13021.htm

ne pozabite, če imate garancijo pa to ne gre..
ne moreš vrntii..imajo napisano na spletni strani

mi smo se takole nategnili..

Če ima izdelek 3 leta garancije in ne deluje, je pokvarjen,.., ga vrnite in zahtevajte ureditev reklamacije, predlagajte vračilo denarja. Seveda pa morate imeti račun.

Drugo je pa Lidlova doživljenska garancija, ko vrneš izdelke brez pojasnitve. Ta pa ne velja za izdelke z garancijo, seveda je to navedeno v drobnem tisku. Marketinška finta.

pri garanciji ne more zahtevat vračila denarja. Če pa bo uveljavljala stvarno napako, potem pa lahko zahteva vračilo denarja, saj pri stvarni napaki se kupec odloči ali želi vračilo denarja ali zamenjavo izdelka z novim ali znižanje kupnine ali popravilo izdelka.

Ja lidl je pa ja ena kvaliteta, pa toliko reklamacij. A to je preverjena kakovost?

Nič bolj, kot Bosch in Gorenje, kjer te serviser, pri katerem uveljavlja garancijo, nateguje 45 dni, na kar ti pove, da sicer lahko popravi, ampak bo čez 3 mes ISTO!!

Kar smo mi menjali v Lidlu, smo menjali, ker ni pasalo oz. ustrezalo (premajhno, preveliko ipd), kar imamo tehnikalij, delajo brezhibno, tudi karaoke set – jih imamo že več let.

New Report

Close