Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LIDL že ima QR

LIDL že ima QR

@na senčni strani

Odgovor na objavo uporabnika
na senčni strani, 05.01.2023 ob 09:52

takole je, 05.01.2023 ob 08:41

Analogno, 05.01.2023 ob 00:12

takole je, 04.01.2023 ob 21:20

Analogno, 04.01.2023 ob 13:01

takole je, 04.01.2023 ob 11:56

Analogno, 04.01.2023 ob 11:52

LIDL Plus aplikacija, 01.04.2022 ob 10:23

WTF!, 01.04.2022 ob 10:19

gtohčsćš, 01.04.2022 ob 09:57

Oprostite, meni se to zdi grozno. Moj oče je upokojenec, ki večinoma nakupuje v Lidlu. In zdaj ne more do popusta, ker nima je.b.ene aplikacije? In koliko je še takih?

Moja starša sta oba že več kot 15 let v pokoju, pa imata vse aplikacije in sta oba digitalno zelo dobro pismena. Mal sta delala tečaje, velik smo jima otroc in vnuki pomagali in obvladata vse, kar rabita obvladat.

Namesto da se pritožuješ, stopi v akcijo in mu pomagaj. Če ti ne znaš, se nauči ti, pa potem nauči njega. Verjemi da bo koristilo obema. Lahko pa furate analogno življenje do konca, če vam tako ustreza.

Bravo, ful vas podpiram in kar vas je še takih. Pa da spodbudimo še ostale.

Oprosti, z veseljem furam analogno do konca lajfa, ampak digitalno zapovedujejp na vsakem koraku. To bi moralo biti prepovedano. Obstajati bi morala možnost izbire! In ne obstaja, ker ovce same podpirajo to agendo.

Kje je pa problem? Saj imaš možnost izbire. Digitalno ali analogno. Noben te ne sili ne v eno ne v drugo smer.

Resnica je ta, da digitalni način lajša poslovanje in delo. Digitalizacija zahteva manj ljudi, posledično je tak način cenejši in hitrejši. Analogni je dražji, torej plačaj več. Logično.

kako ste naivni!

Naivni v čem? Preveč vas paranoja daje. To ni ok za zdravje človeka.

Vaša naivnost vas bo stala lastnega zdravja. Tako to gre. Zraven boste pa v sr..je potegnili še vse ostale.

Tale tvoj argument je pa res slikovit. Kot da bi res vedel o čem govoriš 🙂

Dobro vem  o čem govorim.  Delam tudi v marketingu. Prav pri pridobivanju podatkov.

Bolj se mi zdi, da ti ne veš, kaj to pomeni in o čem je govora.

Moj odgovor ni bil namenjen tebi, zgoraj sem linkala nekoga, pa tale MON pač ne dela kot bi moral. Če se pa navežem na to kar pišeš ti, lahko pa samo rečem HB da imamo izbiro it kamor želimo, zaenkrat še.

ne nasedajte na te finte s popusti- samo želijo od vas vse več podatkov….pobrišite iz vaših telefonov vse aplikacije, kjer ste morali dati podatke, zamenjajte telefonsko številko….- to ni dobro za vas!

New Report

Close