Lidl zmeraj bolj neprijazen do potrosnika
Sedaj v Lidlu ni več kupona za 10% popust v petek v tiskani obliki ( dobil si ga v torek in sredo ob nakupu nad 20 EUR sprintali so ti ga ). Sedaj po novem je treba v torek ali sredo nakup 25 EUR, kupon potem dobiš na kartico na telefonu, moraš ga aktivirati. In potem vidiš starejše mamice ki jim morajo prodajalke vtipkavati v telefonu ker se same ne znajdejo. Sramota za vodstvo da se kaj takega spomnijo. V Sparu in Tušu sploh ne rabiš kupona, samo rečeš in ti ga aktivira ker imajo enotni kupon. Tu v Lidlu pa tako komplicirane, da ja ne boš mogel dobiti tistega popusta. Res jih je lahko sram. Pa prodajalci so tudi zmeraj bolj neprijazni .
ma prodajalci so vsi vedno bolj neprijazni, pa kupci tudi neksteri zivcni in nespostljivi…
predvcerajsnjim sem izgubila kartico sparovo, samo zato, ker dve babi zivcni ne znata spoštovat socloveka in osnov kulture in pocakati… sem lepo na samopostrezni b. in pride ena obilna kupka, ki se zacne tam mimo mene rinit, da gre ven brez vsega, ceprav tam ni izhoda, ze tam sem se morala umikati od blagajne z vsemi stvarmi v rokah, obilna brezobzirno rine v cloveka, ki opravlja nakup …
in potem na koncu se ena mlada zivcna kupka, ki ne zna pocakati, da poberem stvari iz blagajne in da ta sprinta racun, ona ze ta cas kar na prostoru za nakupovalno kosaro skenira svoj izdelek in potem hitim s polnimi rokami in seveda mi pade vmes kartica na tla in sploh vedela nisem… spomnim se potem kasneje v drugi trgovini, ko vidim, da je nimam v denarnici in grem po poti nazaj in jo k sreci najdem na tleh.
Zaboga folk nestrpen naj se nauci pocakat, da se blagajna sprazni, ne oa da moramo se na hitrico umikat in zato lahko pozabimo ali izgubimo stvari samo zarafi hitenja, zarad par nestrpnih oseb, ki se jim ne da počakati na spraznjeno blagajno.
Meni Lidl že dolgo ni več všeč. Zaposleni v Lidlu, so večinoma neprijazni. Redko kdaj sem naletela na prijazne trgovke. So bile izjeme, ampak v večini imam slabe izkušnje. Razumem, da zaposleni nimajo dobrih plač in morajo kar orenk delati za male pare, ampak to ni krivda kupcev in bi morali biti prijazni. Sem mnenja, da če človek dela s strankami mora biti do njih vedno prijazen. Pa tudi ni mi všeč to, da jaz sem vedno do prodajalk prijazna, se zahvalim, nasmejim…. oni tam pa kot idioti. To me nervira. Zato sedaj hodim že 3 leta v spar, kjer so prijazne trgovke, da ne govorim, da vedno počakajo da se stranka pred mano, čisto odmakne in pobere svoje stvari. V lidlu, pa me moti tudi to, da stranka pred tabo še ni pospravila niti tošla, niti ni uspela pospraviti vseh izdelkov, prodajlka pa že meče moje stvari kar zraven njenih…. To me tud moti!
anonimno645, 17.11.2023 ob 09:19
ma prodajalci so vsi vedno bolj neprijazni, pa kupci tudi neksteri zivcni in nespostljivi…
predvcerajsnjim sem izgubila kartico sparovo, samo zato, ker dve babi zivcni ne znata spoštovat socloveka in osnov kulture in pocakati… sem lepo na samopostrezni b. in pride ena obilna kupka, ki se zacne tam mimo mene rinit, da gre ven brez vsega, ceprav tam ni izhoda, ze tam sem se morala umikati od blagajne z vsemi stvarmi v rokah, obilna brezobzirno rine v cloveka, ki opravlja nakup …
in potem na koncu se ena mlada zivcna kupka, ki ne zna pocakati, da poberem stvari iz blagajne in da ta sprinta racun, ona ze ta cas kar na prostoru za nakupovalno kosaro skenira svoj izdelek in potem hitim s polnimi rokami in seveda mi pade vmes kartica na tla in sploh vedela nisem… spomnim se potem kasneje v drugi trgovini, ko vidim, da je nimam v denarnici in grem po poti nazaj in jo k sreci najdem na tleh.
Zaboga folk nestrpen naj se nauci pocakat, da se blagajna sprazni, ne oa da moramo se na hitrico umikat in zato lahko pozabimo ali izgubimo stvari samo zarafi hitenja, zarad par nestrpnih oseb, ki se jim ne da počakati na spraznjeno blagajno.
Imaš prav. Ljudje so nepotrpežljivi. Vse hočejo takoj. Ne morejo potrpet pol minute. Egoisti.
Lidl je najslabša možna nizkocenovna trgovina pri nas. Odkar so uvedli te aplikacije, me ne vidijo več tam. Pa kdo so oni, da bojo diktirali, kaj naj si jaz naložim na telefon ali ne?! Jebeš vaše aplikacije in vse možno zakomplicirano (za starejše čisto neizvedljivo!). Da o odnosih ne govorim. In odnosih znotraj tudi ne. Sama sem delala tam pol leta. Imam dve prijateljici, ki delata 10+ let. Ena je že dala odpoved, druga bo kmalu. Poden od podna, kako se tudi njih tretira od zgoraj. To trgovino bi morali VSI bojkotirat, da crknejo in se poberejo iz Slovenije!
Do korone sva z možem hodila v Lidl. Pa tudi do takrat sva slepo mislila, da je lidl najcenejš. Ko nama je med korono dopizdilo, ker je bila v lidlu taka faking gužva in nisi niti parkinga dobil…… sva se 5x peljala čez parking in ni blo frej nič, sva šla v Špar. V lidlu mi tud ni bilo všeč, da se folk kar cufa za določene stvari in vsi so nervozni. V šparu pa sva ugotovila, da se folk lepo porazgubi po celi trgovini, tudi parking dobiš, vsak petek je 10% na nakup. Med tednom lahko koristiš 25% popust na izdelek (to vedno koristiva za kaj dražjega). Na koncu pa sva tudi ugotovila, da cenovno prideva v Šparu za od 5-10 eur cenejš skoz na nakup. V šparu, so vsi prijazni, štacuna je lepo pošlihtana, folk se notri ne drenja in ne cufa…. pa še cenješ je na koncu.
tole s temi aplikacijami naj si v rit vsi vtaknejo, mene tam ni več, ker nisem človek aplikacij in ne prenesem diskriminatornega rangiranja cen. To ne gre. Če meni ponujajo slabšo ceno naj se sladko malo j.. res se raje zategnem drugam. Itak imam v radiju 500m VSE živilske trgovce, no tisga eurospina “še” ni ampak gre za princip in samospoštovanje. Za enkrat mi ni denar ključen. Gre za odnos in nespoštljivega jaz ne sprejemam.
MSVF, 17.11.2023 ob 11:04
Ne razumem, kako se lahko primerja Spar in Lidl? A ni Lidl nizkocenovec? Primerna primerjava bi bila Lidl in Eurospin.
Glavmo, da je “nizkocenovc”, čeprav cene niso nič nižje. Aplikacijo imajo pa namerno brezvezno, da bo ja čim manj ljudi izkoristilo tisti kuponček. Kdo vraga se bo pa ubadal z njihovo aplikacijo in aktiviral kupone?
Prodajalke so v redu enako kot v drugih trgovinah in niso nič krive.
Prav je da poveste, tudi sam sem mnenja da nasilna digitalizacija v imenu napredka ni napredek, v lidl sicer ne hodim že od izbruha tiste afere s križi na grškem jogurtu, jih kurz glada, ko vas takole berem, ko bi se jim dejansko šlo za stranko bi ti dali in tiskan in kupon na telefon, pa pokoristi katerega hočeš, ampak samo enkrat , saj vendar ni težko danes narediti sledljivosti kuponov, pa ne poimensko sledljivost ampak sledljivost samega kupona.
90% to delajo samo upokojenci, se vrivajo, se bi prepirali, čakanje jim gre na živce…še delavci,ki si pridejo po malico so bolj situirani in lepo počakajo na vrsto, vedno kateremu dam prednost, da ima več časa za malico pa vem, da se jim tudi mudi, saj imajo časa le pol ure. Jaz nevem, kaj pa je z upokojenci ali je zjutraj, opoldne ali zvečer njim se vedno mudi…
..