Lidlov kuhinjski robot
Od jutri je v Lidlovi ponudbi kuhinjski robot Ali ima katera že podobnega? Mislite, da je ok? Zdi se zelo ugoden, in 1200W se mi zdi tudi dosti. Kaj menite? Za Kitchen Aida res nimam denarja, Bosch MUM mam pa zdej že 6 let in je zanič (500W).
http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=16911
Zgleda čisto ok in dokler bo delal, bo verjetno vse super. Res pa vprašanje kako bo s servisem, rezervnimi deli in dodatno opremo?
Sama imam sicer MUMa, je bil sicer drag k pes, ampak mi ni žal. Je pa MUMov, če se prav spomnim cel kup, tako da zelo odvisno katerega imaš … tudi ni za primerjat 500W in 1200W.
Bosch zagotovo ima svojo ceno, vendar vam zagotavlja tudi kakovost, servisne dele in kup dodatnih delov, ki zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika. Če vsega tega ne potrebujete, bo verjetno aparat iz Lidla popolnoma soliden in vreden tega denarja.
odvisno katere priključek (od klatere serije) maš..če maš npr. MUM 4 ,jih komot spravš in prišparaš ker MUM 4 se še vedno dobi…težava nastane če boš kupovala višjo serijo od te ki g amaš sedaj. To pa morš potem prevert al paša al ne…pazi nižj ako je serija bolj švoh in zastarel je motor..tko da če računaš n akako hudo moč in odobne zadeve in maš sedaj npr. MUM 4 bo težka
definitivno prej preglej ker posamezni prikljuički pašajo na več serij in tako lahko (vsaj kakega) uporabljaš zadeve naprej
Lidlov kuhinjski aparat je vreden svoje cene in nič manj kvaliteten od ostalih v svoji ligi. Kupila sem ga včeraj. Seveda sem ga takoj stestirala. Brez problema zgnete večje količine testa. Lepo naredi maso za piškote. Zaenkrat sem zelo zadovoljna, bomo pa videli kako naprej. Garancija 3eh let tudi ni slaba. Je iz zelo robustnih materialov in prijeten za rokovanje. Probala sem morda vsaj 5 aparatov pred tem. Pa lahko rečem, da je to eden izmed bolj kakovostnih aparatov.