lidlov pralni prašek
Ne perem z Lidlovim, samo enkrat in sem dobila zaprano belo perilo. Prašek iz škatle Formil je bil. Ne menjam nikoli več, Persil gold poje in bo vedno pri meni. Bleščeče čisto. Itak bodo hvalile lidlov prašek. Naj ga kar. Jaz ga uporabljam, ker ga je ostala skor cela škatla, sam za pomivat po tleh še mogoče. Ve pa lahko slavospeve pojete kot čte.
Točno tako. Zato sem povedala svoje, sem sprobala in povedala da mi ni všeč. Zdej pa naj vsak pere s čim hoče. Vprašanje je bilo : kakšen je. In odgovor je bil : meni ni dober. Drugim pač je. Zato mi je butasto ko napišejo : ta prašek je čisto podoben unemu. Torej ?! Peri s čim hočeš, sam ne drugega butla delat, ker ne pere s tvojim. Mnenje je pa bilo povedano. Nič več.
Maš probleme s tem, ker zanič prašek nucam za pranje tal. Matr si malenkostna. Pa nič novega tle, a ne. A ti ga pošljem, da te ne bo motilo, pa da opereš cunje z njim. Ni problema, se ga vsaj rešim. A veš kolk fajn zunaj spere vso blato pred bajto. Super. Pa še svinjam zraven, pa še soseda je fouš, ker lahko tolk vode in celo pralni prašek po tleh mečem. Kaj češ, od ene ki rabi prašek sam za cote ne moreš drugačnega razmišljanja pričakovat – bi lahko bil moj odgovor. Tale prašek pač za drugo boljše ni. Zanimivo, tudi meni se je samo enkrat slabo opralo – ko sem ga oprala z Lidlovim praškom. Čuden, a ne! Si zdaj srečna, ko si zraven praška dodala še svoje blagozveneče “butasto” mnenje o meni. Ajd čao, grem prašek svinjam metat.
:-))))) počila bom ej
tebe pa res daje, sitna si kot grižna rit.
v bistvu mi pa dol visi s čim ti pereš, res, prav zares.
čudi me le, da ti prašek spere dosti večjo in dosti bolj trdovratno umazanijo (ker zunaj je blato, dež, prah, smeti, stopinje, živali ki ščijejo, gomazeči insekti, cvetni prah, pelodi, pepel, ostanki kurjave ipd), da ti pa zapere perilo, ki ga v današnjih časih oblečemo čistega in dehtečega in ga po 8 urah sedenja v pisarni čistega in le malo manj dehtečega vržemo v pranje. pa naj bo kateri koli prašek. butasto razmišljanje in butasto delovanje, pač povej tako kot je – ime in cena nista dovolj za tvojo fino rit oz. za tvoj široki um, ki pač misli, da če ni drago, ni dovolj dobro
Pa počta obedve, če ne štekata reale. Sem sedla včeri na kur… in danes zjutri, a vedve ne, k se tolh napihujeta. Ajd babe. jeb… se. Meni pa dol visita vedve. Petnajst minut na dva tedna je tegale foruma itak preveč. Grem raje med ljudi na sonce. Pejte še ve, na Obalo pridte, sam mim mene pejta, ker že od daleč čutiš….. negativo, hahahahha, dej zajklja ne preseravaj se in delaj doktorat s čim bolj pametnim – svoj zajčnik pejt raje spucat, pa še glavo. Pa magar s Formilo, Persilom al pa kr varikino.Bo tanartaboljš. A decov nimata, da se morta nad ženske spucat. Uboga gmajna z zajci, ki delajo aaaaaaaaaaaaaaaa
ej, ni šans….nemoj ti meni na obalo pridte. jaz sem tlele doma, ti pa s tvojo parlantino se mi zdi, da si pri nas na obisku, pa se prčiš in duvaš na veliko. na obali nimamo “decov” in ne rečemo”pa magar” in ne rečemo “sam mim mene pejta” in ne delamo doktoratov, ker jih tukaj že vsi imamo :-)))) . takih na obali pa itak ne maramo, da nam podtalnico zastrupljate s praški.
tanartabolši pejte živet kjer ste živeli prej
Zanimivo, ker meni je pa ravno Persil podn od praska, ga nisem kupila ze vsaj 10 let, nazadnje ko je ta gold prisel na trg, da ga sprobam, pa me je razocaral. Nisem z njim pomivala tal, sem ga pa imela za nepomembno perilo, brisace in posteljino.
Lidlov prasek ne uporabljam, uporabljam pa Hoferjev, s katerim sem zamenjala Ariel, ki ga zdaj kupim samo se obcasno. Sem malcek pikolovska in mi je pomembno, da je belo perilo res belo, pa ne opazim neke bistvene razlike med Arielom in Hoferjem, moja bela oblacila so bela kot iz reklame.
Dejte že enkrat dojet, da je vse skupi ena fajn potrošniška natega. Od bio hrane, do rjavga cukra, pa do krem, praškov in vseg vmes.
Pa kaj vi res mislite, da če je dražje, da je boljše? Hahaha, a da majo pa trgovci samo hude marže, vam pa ne kapne?
Pa še neki. Kakšno perilo pa mate, da vam nič ne opere? Kaj ste Strojani ali kaj? Itak se večina cunj samo splakne zaradi vonja. Če so kakšni madeži jih pač podrgneš z oddtranjevalcem in to je to.
Kakšna drama zarad praška. No jaz sem vedno kupovala v Mullerju razne Persile itd..enkrat mi je mami prinesal iz Lidla. Sej nimam pojma kako se mu reče. Ni blo niti ene najmanjše razlike. Uglavnem zdej mi skoz nosi tega in to je to. Pa sej nisem blesava da bom kupovala 3 x dražji prašek, da si bo en koncern lahko zgradil še 100 centrov pa si talal abnormalne plače. Sori, eni mamo pač neki v glavi, drugi jo mate pa sam zarad okrasa med rameni. A ne “ni šans” ?
Vau kake primitivke so se skup zbrale. Pogrezni se od sramu v zemljo, ker te tle noben ne pozna, pozna te pa tvoja uboga duša. Nikoli v življenju nisem komu rekla kravetina, tako da se na tak leseni poden kot si , še vleže ne moja fina ritka. Ki si jo brišem s pojočim toalet pairjem, ki prepeva vsakič : you are beautiful ! Kdor lahko lahko. Kdor ne more pa drugim zavida, pa jih zmerja, ker drugega ni sposoben. Kjer ima prste vmes rdeča strela, angora zajklja – saj imena povedo vse, tega “niti s kanelo ne taknem od daleč.” Pa čeprav perejo z Lidlovim praškom in varekino in še “dratpiršno”, hahahahaha Bežimo, primitivnosti se hitr nalezeš – evo moj prejšnji odgovor. Žal mi je, ker sem se spustila nižje in vam celo odpisala – prej in zdaj- spuščati se k podnom je nevarno. Ostanite skupaj – primitivnost skupaj paše. Jaz sem nad vami. Se moram zdaj dobro oprati, ker sem imela preko neta opravka z vami. Fuj in fej….