Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lidlov pralni prašek

lidlov pralni prašek

Ti pa moraš bit strašno nesrečna v življenju. Tudi Persil ti ne pomaga k boljši volji. Bodi pozorna na besede, ki jih izbiraš. Pazi, ker stvari v življenju se še prehitro obrnejo. In takrat, ko ne boš mela niti za Lidlov prašek, se spomni nazaj…

uf, uf, uf, kolk sem se pretresla…
Ampak te razumem, ni tebi lahko v tvoji kozi.

JAZ imam za pranje ariel za belo,persil za pisano in ni šans da perem z drugimi pralnimi praški.Kako se človek navadi .Mečalec lenor,silan .STVAR NAVADE.

Iz srca sem se ti nasmejala, moram reči, da si duhovita (če odmislim neolikanost..)
Glede praška pa – ne poznam Lidlovega, poznam pa Tandil iz Hoferja in sem zaradi njega grozno nastradala – povzroča alergijo pa ne samo meni, kar nekaj se nas je praskalo po njem kot bi bili nori:-)) Torej – vsak naj kupje po svoji pameti in svojih izkušnjah. Meni sta Dash pa Persil v redu.

Pozdravljeni biba33.Za vas imam eno vprašanje,ki bi mi zelo pomagalo rešiti problem.Na internetni strani sem gledala slike izpuščaji na obrazu otroka in opazila vašo slikico malčka,ki ima isti izpuščaj na bradici kot moj 14mesečnik.Zanima me ,če ste izvedeli kaj bi to lahko bilo saj smo že mazali z vsemi mogočimi kremami,ki pomagajo kratek čas nato pa je spet vse isto.Odšla bom k dermatologu samo me vseeno zanima kaj je bilo pri vas.Najlepša hvala.

New Report

Close