Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Life is a beach ;-)

Life is a beach ;-)

[attachment=0]2017-03-16 00.31.20.jpg[/attachment]

Obala? Plaža?
Aja, bitch si mislu….

To each their own 😉

Dej mu mir, no, wet. A ne veš, da ženske nič bolj ne vzburi kot amerikanščina na nivoju najbolj glupega filma, kar so jih posneli v zadnjih 35 letih. Fulj seksi. In pol jo osvaja:
– Ej, mala, jst znam 7 tujih jezikov!
– Aja, katere?
– Bosansko, srbsko, hrvaško, slovensko, angleško, srbohrvaško, francosko…
– No, povej nekaj po francosko.
– Grazie.
– Ampak to je italijansko!
– Aja no vidiš, tudi italijansko znam!

Dober vic! Pa si me našla, jih znam samo pet. Ker srbščina, hrvaščina in bosanščina ne štejejo za tuje. Vsaj v moji knjigi ne.

Enjoy your day, beach 😉

Veliko boljše je bit pasji, kot pa tako zabit, da ne znaš niti slovarja odpret.

Hahahaha, in zdaj naj sledi replika, da si neumno bitje in ne razumes niti osnovnega sporocila, kaj sele poigravanja z besedami?

Naaaaaah. To je preko zmogljivosti tvojega mozgana. Oooo lej jo ednino. Tudi ta je tu namerno.

Get a life, beach!

Hahahaha, in zdaj naj sledi replika, da si neumno bitje in ne razumes niti osnovnega sporocila, kaj sele poigravanja z besedami?

Naaaaaah. To je preko zmogljivosti tvojega mozgana. Oooo lej jo ednino. Tudi ta je tu namerno.

Get a life, beach![/quote]
Aja, POIGRAVAŠ se. V nasprotju z nami butci si v tujih jezikih na takem nivoju, da se lahko z njimi
poigravaš.
Bogi mi, ki pojma nimamo.

@wetwetwet, če se poigravam z besedami (ne ljudmi!), to še zdaleč ne pomeni, da imam koga za norca. Pa ne glede na to, koliko jezikov govorim. Pač mi je všeč. Kdor ne (z)more prenest, naj ne replicira. Kot podoben post pred časom, ki je bil namenjen Margotki, je bil tudi ta namenjen nekomu posebnemu.

Itak pa je bila napaka replicirat trollu, za katerega je jasno, da ima probleme sam s sabo in že več kot deset let ni napisal normalnega posta, rad pa misli o sebi, da je superioren. Saj prav, kot sem napisal, vsakemu svoje.

Get a life, beach![/quote]
Aja, POIGRAVAŠ se. V nasprotju z nami butci si v tujih jezikih na takem nivoju, da se lahko z njimi
poigravaš.
Bogi mi, ki pojma nimamo.[/quote]
Wetwetwet, moj post je bil odgovor na citirano sporočilo, ne na splošno. Ti si napisala čisto luštkan in zaključen odgovor na katerega ni bilo kaj rečt.

I love you too 😉

poigravaš.
Bogi mi, ki pojma nimamo.[/quote]
Wetwetwet, moj post je bil odgovor na citirano sporočilo, ne na splošno. Ti si napisala čisto luštkan in zaključen odgovor na katerega ni bilo kaj rečt.

I love you too ;-)[/quote]

Viš, kako mal je blo treba. Zdej sem pa čist potolažena, brundajoča in pohlevna 🙂

kot pravi Lasata: lajf saks end den ju daj (no, vsaj od nje sem prvič to prebral) ☺

o jezikih pa: priznavam govejega, telečjega in svinjskega … ostali mi ne gredo mimo brbončic

pusti človeku veselje. Boldrik je tak, se pač rad (malo) pohvali.

pusti človeku veselje. Boldrik je tak, se pač rad (malo) pohvali.[/quote]
@zrcalna sreča – i have a cunning plan 😉

pusti človeku veselje. Boldrik je tak, se pač rad (malo) pohvali.[/quote]
@zrcalna sreča – i have a cunning plan ;-)[/quote]

@boldrik
– pa že, whatever

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close