Liga
No zj k je vipersom forum crknu, vs prasam kaj si mislte o zacetku 2. lige?
vsak k je vidu drugo ligo ta viknd,se bo strinju da je vsaj pol slabsa k lani.
lani je blo vsaj ene par ekip, k so pokazale kako se igra,to kar je pa letos, je pa ena divja liga.
jebi ga, sj se bojo fantje naučil
lp
Ja to pa nav drzal kengoti, brezovca, pa hervis se znajo kr dobr postavt. Pa sj to je druga liga, ni prva!!!
Drgac je pa to pregroba liga, sudije prevec pstijo, tolk da se bo en polomu!!!
fantje to je hokej!!! malo kontakta je potrebno. Drugace lahka ustanovimo ligo v umetnostnem drsanju tam ni kontakta 🙂
sodniki niso tko zelo slabo sodili, mislim…
problem je bil v nedeljo v spolzki podlagi! lp
ocitno si lani nisi ogledal niti enega vikenda v drugi ligi.
sj ne pravm da bi mogl bit zdj vsi ful dobri, sam je pa liga dost slabsa k lani.
lp
Se bi kar strinjal, da so sodniki čist mim…
Pri nas se to pozna predvsem v zapisniku, ko niso “zadel” vsaj pol strelcev. Ene trikrat je dal gol celo igralc, k ga sploh ni blo na igrišču, pa celo eden, ki ne obstaja…
Čeprav je hokej moška igra, bi lohk mal več piskal. Nad mano je blo narjenih kar nekaj favlov za izključitev, pa tud sam sem jih nekaj nardil. Vn so me pa vrgl čist zarad ene brezveznosti.
Je pa res, da je kakovost padla. Po drugi strani je pa po moje zarad tega liga bolj izenačena kot lan, kar daje dodaten čar.
Pa OK pol pa recmo da je hokej pa kupmo vso potrebno opremo, k je za na led pa se pobimo. Sam ne vem zakaj pol pise v pravilh no tuch!!
Drgac je pa za moje pojme kvalitetna liga, sam gotov si ti Kr neki iz ekipe k je popusila v rencah k jim slog igre ne ustreza!!!!!!!!
lp
Pa OK pol pa recmo da je hokej pa kupmo vso potrebno opremo, k je za na led pa se pobimo. Sam ne vem zakaj pol pise v pravilh no tuch!!
Drgac je pa za moje pojme kvalitetna liga, sam gotov si ti Kr neki iz ekipe k je popusila v rencah k jim slog igre ne ustreza!!!!!!!!
lp
Jah kr se tiče grobe igre se jaz popolnoma strinjam, da sodniki puščajo preveč, obenem te pa izključijo zarad neke malenkosti. Lansko leto sicer jaz nisem igral v drugi ligi tko da ne morem komentirati kvalitete lige, samo kr sem pa videl ta vikend v Renčah se mi pa zdi da je veliko dobrih ekip in da se (skoraj) nobene ne more podcenjevati.
jah ne vem kasna je bla lan ta liga,sam se mi zdi da so ekipe kr dobre,edin golmani se mi zdijo bol svoh.vsec mi pa je k je ful izenacen in bo za med 6 pomoje se tezka borba. kar se pa sodnikov tice (al pa zapisnikarja) je pa totalna drama.druge podaje sploh niso pisal, prvo so pa ponavad pisal krenmu tko da n vem, al pa so clo zamenal,da un k je dal podajo je u zapisniku dal kao gol, glih kontra kukr je blo.res bedn.se dobr da ni tekmovanja za 1.strelca k bi bil lahk na konc kren k je mogoce 2krat na igrisce stopu.res ce ksn sudja tole bere : FANTJE NE GA PIT PRED TEKMO !!!!!!
Fantje moji dragi!
Najlaži je po sodnikih pluvat, pa jih za svoj poraz krivit. Kriterij je, kakršen pač je in tko bo. Je pa vsak sodnik samo človek in dela napake. Kdor dela tudi greši. Tisto o zapisnikih pa ne vem, če ravno drži.
Bi bilo pa zelo fajn, če bi si nekateri igralci vsaj od daleč ogledali knjigo pravil, ker vsaj pol igralcev v 2. ligi ne ve, kaj je offside pri powerplayu. Škoda.
Drugač je pa tut tako, da isti igralec za prekršek, ki ga je sam naredil, joka in stoka, ko pa je nad njem enak prekršek, pa spet joka in stoka, če sodnik ne piska… Mal v razmislek. Alkohol pa ni sodniški problem, ampak prej problem igralcev. Ja, nekateri res ne znajo brez prijatelja na igrišče stopit. Hvala bogu je takih čedalje manj.
Drugače je pa 2. liga kar izenačena, razen mogoče Jetiji malo zaostajajo.
Pa lep pozdrav!
G. Referee je v bistvu že vse povedal. Tisti igralci, ki že dlje časa igrajo in-line bi lahko že vedl, da so vse ostale lige še 5x bl divje, sodniki slabši…
Glede zapisnikov bi pa reku takole, v kolikor bi zveza plačala še dodatnega človeka, ki bi strokovno vodil zapisnik, bi se mi vsi imeli pravico pritoževat, ker pa je to v pristojnosti organizatorja je pa problem.
Vsi tisti, ki so glavni po društvih točno vedo koliko stane liga. V ceno so vključeni stroški sodnikov in pa stroški zdravnika. Ali vi resnično želite, da bi naslednje leto plačevali še zapisnikarja?
Zračunajte, koliko bi to stalo. Mal se skulirajte in pomislite, kaj je smisel teh tekmovanj. Osebne statistike posameznikov nebi smele priti v ospredje, ker je to teamski šport, ki je že v defaultu zelo predrag. a bi ga vi radi še podražil?
LP, Rozi#27
Ej, ej …
Kva ga serjete “vsi skupi”, raj mal hokej igrejte… ;))
Glede kakovosti 2.lige… Že mogoče, da ni tolk kvalitetna kot prejšne leto je pa zato tolk bol izenačena “Kar sploh ni tolk slabo, a ne?!”… Pa tisti k ste v prvi ligi “s tem mam v mislih predvsem tiste k so lan pršli v 1.ligo”, zadržte svoje komentarje, ne bit preveč pametni kako mi igramo v “2.ligi”, ker mi vemo, da ste vi fullll boljši in da če bi vi igral kle v “2.ligi”, da bi z vsemi nami pometl!!! Mogoče!!! 😉 Pa brez zamere fantje, itak pa mi igramo hokej zato ker v njemu uživamo, da se družimo in v njem ne iščemo nekaj več “npr. zdravljenje svojega EGA, ker to je že za nami”.
Glede sodnikov in zapisnikarjev… Seveda je bilo storjenih kar nekaj napak, ampak a ni to človeško in pokažte mi kje se to ne zgodi. Povrh tega je pa zanami šele prvi tekmovalni vikend in zato mislim, da se bodo stvari samo še popravle “za to pa treba čas”!
No to bi bilo zaenkrat to.
Mejte se! Lp, UK #13
“Najlaži je po sodnikih pluvat, pa jih za svoj poraz krivit. Kriterij je, kakršen pač je in tko bo. Je pa vsak sodnik samo človek in dela napake. Kdor dela tudi greši. Tisto o zapisnikih pa ne vem, če ravno drži.”
Sej ne pravm, da ste pristranski, pa da ste kogarkoli oškodoval, pa to je bil tud vaš prvi turnir letos,… sam blo bi zlo dobr, če bi se mejčkn bolj skoncentriral, pa morda zapisnikarju, ki ni (bil) ravno strokovnjak za pisanje zapisnikov, bolj razločno povedal strelce.
Konkretni primer: Igralec je dal v tekmi Horjul2:Jetiji 5 golov (kar se po vseh pravilih kvalificira za plato v garderobi:), vendar smo vsi razočarani ugotovil, da sta v zapisniku zapisana samo dva.
Tukaj ne gre za osebno statistiko, ampak “filing”. Človk ve, da je dobr igral, dal 5 golov (svaka čast), nima pa enga pravega zadoščenja, ker to ni uradno zabeleženo.
ni vazn kok golov je dal en igralc in kok jih je napisanih v zapisniku,vazn je da je ekipa dobr igrala in da so vsi zadovolni.
kar se tice sodnikov se v vseh sportih pritozujejo nad njimi i tko bo vedno.
ce je pa ekipa dost bolsa od nasprotnika, ti pa tud sodnik ne more vzet zmage.
UK#13- lepo se mej, uzivi v svoji igri in jih dej cim vec.noben pa noce dvigovat svojega ega, posebi pa si ga noben noce dvigovat z vami in na forumu.dvignes si ga na igriscu.drgac sm si pa turner v rencah tud ogledu,da ne bos reku da govorim kr neki.
lp
Nam recimo (Trim Tim) se je zgodilo da smo vodili proti gadom 5:2, ko pa sem se pripeljal mimo zapisnikarske mize je na semaforju pisalo 5:3 zato sem pogledal tudi v zapisnik, kjer je bil tretji gol tudi dejansko zabeležen. Sodniki se niso pustili prepričati da so nasprotniki dosegli samo dva gola. Na srečo so k zapisnikarski mizi pristopili tudi Gadi in pojasnili da so zadeli dvakrat, nakar je zapisnikar brez besed zbrisal prvi zadet in tekma se je nadaljevala. ob tem bi se rad zahvalil ekipi gadov za izjemno lepo športno potezo…. Sodnike bomo pa vnaprej strogo preverjali. Isto priporočam tudi vam.
ohoho a se je gospod sodnik oglasu. dobr je no sej niste tok slabi,sej razumem da maste tut ksne nove k se se ufuravajo,sej bo.se najde ksna svetla izjema
Pa sej ti nč ne zamerm… Pa upam, da tudi ti men ne?! Aja pa mislm, da vem, da si si ogledu turnir v Renčah. 😉
Lp, UK #13
Tud jaz osebno priznam, da delam napake. Hvala bogu. Pa da ne boste mislili, tud sodnik ima slab dan in ko ga ima, sam to dobro ve, samo pokazat pač ne smeš, ker potem adijo avtoriteta. Ampak probaš vsako tekmo dobr skoz spelat. Enkrat rata boljš, drugič slabš 🙂
Pa brez zamere, nobenga (prisegam pri lastni mami) ampak prav nobenga nočmo oškodovat (vsaj jaz ne)!
Pa lep pozdrav!
Se pravi, da se tud v drugi ligi igra zadosti hiter hokej, drugace bi sodniki zaspali vmes, ce bi bla dolgocasna igra…
Nebi pa reku da je slabsa liga kot lani…Glejte, Kengote, Brezovco, vsekakor so tud Mufloni in Soski psi napredovali, tako kot druge ekipe in mislim glede na rezultate in borbe prvega vikenda v Renčah ni nobena tekma 100% dobljena že vnaprej…ok razej Jetiji samo tud oni bojo pršli not tko kt smo vsi.
Me veseli, da so si kolegi iz Gorenjske zapomnl, da smo tut v Lj pošteni. Ja, res je blo tko. Kar na enkrat je bla frka pr zapisnikarju ker le-ta ni hotu zbrisat gola, k ga ni blo. Se zgodi, sam pol naj bo v ospredju fair play.
Naj pa rečem sam to, da sem bil pozitivno presenečen nad kar nekaj ekipam
(sej nevem, če je ta stavek lep, vendar se lepšega ne spomnm), kot npr. Dr. Fig, Kengo Kings…, vendar pa so me nekateri tut razočaral. Prvo negativno presenečenje so sigurno Mufloni. Tudi Starsi niso dal svojega, vendar imajo opravičilo za to. Gadi smo mel kar nekaj smole, kajt na dveh tekmah smo bli blizu. Za playof bo pa še pestro in to je cool.
LP, #27
nek me zima rozi. s kaksnega vidika gledas na ta presenecenja. kako so te mufloni negativni presenetli. glede cesa?
Z vidika rezultatov, če sem bolj natančen.
Fantje niso tako slabi, kot kažejo rezultati. Mislm, da še niso rekl zadnje. Kaj ti misliš. A si ti Muflon slučajno?
nism lih muflon no….a tko razočaral..ja sej je res…ne gre jim..pa golmane majo bl svoh…pa se mal organizacije igre rabjo…sej bo..bodo ze pocas to dosegli…najprej sm mislu, da si jih prkurcu, pa mi ni bo najbl prou. pa je ze dobro
Forum je zaprt za komentiranje.