Liga
Nč slabga nisem mislu….
tu kar bom zdej puvedu je mišljenu na cel inline hokej u sloveniji.
ta moj traktat gre taku:
če kdu hoče da bo ta šport preživel in se razvil v neko zadevo, ki bo imela rep in glavo pol je najprej potrebno podaljšat sezono. šefi zveze nam na vsakem sestanku govorijo da brez “lednih profičev” ta šport ne more preživet. tu so po mojem take bale, da jih po mojem že prou težku valijo. pravjo da brez njih ni medijske pokritosti, ni sponzorjev, ni nič. no roko na srce sej taku ali taku ni nič. kaj narest? ligo začet nekje v začetku oktobra in jo vozit do začetk ali konc aprila (vsaj dvokrožni sistem) in pol če že morjo tej naši vrli profiči se rekreirat v inlinu nardiš še končnico, kjer se bogati klubi lahko okitijo z zvezdicami in odigrajo play off za prvaka. s tem ko imaš ti državno prvenstvo, ki traja 8 – 9 mesecev lahko greš iskat sponzorje in solde, ker bodo vidli da se neki res dogaja ne pa imet državno prvenstvo, ki traja 2 meseca, morde tri. tako ne bo razvoja. kakovost igre in ekip ter igralcev pa se bo tudi dvignila že zaradi tega, ker bodo dolgo časa podvrženi tekmovalnemu ritmu, kjer se igra 110%. motiv se prebiti v končnico pa lahko to samo še podžge. tako bi se lahko tudi razbremenili proračuni klubov, saj bi zveza iz sponzorskega denarja lahko dala naprimer za sodnike in zapisnikarje. mogoče celo prevzela organizacijo turnirjev, klubi bi dali naprimer igrišče in spremljajočo infrastrukturo. ne mi rečt da se ne da, poglejte zimsko ligo v lukovici. izvrstno izpeljano tekmovanje, ki traja kar nekaj časa za relativno majhne denarje. in za te denarje tudi dobiš nekaj (nagradni sklad, pokali, all stars…dobro vzdušje in željo zadevo izpeljat na nivoju).
evo pa nej bo za zdej zadosti. zadevo je možno speljat, le jajca je treba met in postavt šport na svoje noge oziroma noge inline hokejistov na pa lednih zvezdic. pa nimam nič proti njim ampak treba je nalit čistega vina in rečt da oni štopajo vso zadevo. srčno upam pa, da je ta bremza kdo drug.
lp #21
alo!!jst sploh ne vem kva se se pizdite zaradi zapisnikov, kdo je dau gol al pa podajo.To sploh ni vazn, vazn je da se zajebavamo pa uzivamo u tem.Z sodniki je pa pač tko kokr je.on ma vedno prov,vrjemte ker sm v hokeju že 10 let. ajde
glede tega kdo je presenetu, bi pa reku da brezovica,hervis pa mi kengoti,glih ne mormo bit presenečenje ker notr igramo sami hokejisti, k igramo ze po 10 let, tko da je to za pricakovati.sam svaka cast ostalim ekipam za borbo. ajde
ma ti si en drekac,a misls da zej k pa hokej igras 10 let si pa kr dobr al kaj,ma mi vas bomo tako stresl pa igramo komi 2 let bos vidu.ful hokej igras kao 10 let, u resnic si pa se en 15 letn mulc k si ga se na roke ni zacel metat
to suljo tko se govori ti prepotentni 15-letni mulci se mal prevec nosijo jih bo treba mal z oblakov pripeljat na trdna tla!!!
ja prvo kot prvo nism 15 letni mulc, k si ga na roke mece (probi si ga ti mau na roko vrst,pa si use mau bl u easy uzam!!!).govoril boste pa lahko pol ce ns boste zmagal, ampak to je velik ce!
Iz kere ekipe pa si ti Suljo!?
kaj misls sm idiot da to bom povedu da se boste pol se 3krat bl prot nm gnal
kaj se pa pol neki napenjaš opica smotana če maš jajca tuki neki kurcat pol mej še jajca povedat za kero ekipo igraš nedonošenček
za kengote igram, pa nuben se ne napenja, če se se ti za koga pa ti igras #11
ja kdo je pa tbe kej vprasou. kukr se mi zdi se ti tle neki napenjas, pa nikjer ne vidm da b kej pisal za kerga igras gospod brihtnez
jst tud mislem da bi mogu ti suljo mal manj podcenjevat pa bit mal manj pametn,zato k ti,katerim ti pravis da so si ga komi zacel na roko metat, tebe tko obrnejo,oz. oprdijo, da niti ne ves da hokej igras,in te mine hokej igrat.za teden zbolis. kengoti majo eno med najlepsimi ce ne kr najlepso igro v tej ligi.
tko estetsko lepo,v resnici pa zlo preprosto in predvsem ucinkovito.
kr tko naprej!!!
za X-e
sej nam nc reku cez njihovo igro,sam na zivce mi gre k so te tamali tok pametni
dj model,mau se nakuleri…k nismo usi toook zlo mladi k ti misls, ce si pa sam ze tok zlo odradsu pa dobr, te je pa lohka sram,da igras za drugo ligo!!!! Drgac se pa nocm hvalt,k igram ze 10let hokej, sam povedu sm,da to in nobeno presenecenje,da smo dobri!!!!Pa pokaz kok mas jajc,pa povej za koga igras…?!?Pa mau mn kurci ludi okol sebe,k jih sploh ne poznas!!!!
Lp,
zgleda te mau jebe branje,al kaj…se enkrat mau pocekeri pa bos vidu za koga igram, k sm usaj 2x napisu…..
hahahahaha…vse tole spominja na chicken fight 😀 dej se raj na igriscu mal skregite, da bo vsaj kaj akcije…ze dolg ni blo vidt postenga fighta 😉
kokokokokokokokookokoko
ma dej Suljo mau umer tele tvoje podivjane hormoncke…si pa obupan,k ti je koruze zmankal,povej za koga igras,pa ti celo kilo prnesm na tekmo!!!!!po bote pa mogoce se kengote premagal:)haha
Lp,
ma ka je s tabo mona,a ti sploh ves kok jst uzivam u tem lahk druge mal tkole jebem , oni se pa pizdijo name in sploh ne vejo na koga se pizdijo, jst se pa sam smejem zravn.probej, bos vidla da je to uzitek
kako se lahko sam seb smejis-to namrec pocnes- men se zdi to kr mal pateticno…sicer pa kokr ti pase 😉
bravo mashy, tko se govori..model se more prek racunalnika izivlet…k drgac nima jajc….pa se cist kull mu je k noben ne ve kdo je….jah fetis pac… tud taki morjo obstajat…..:)
Lp,
bogi revcek, zdej smo se pa se zenske spravle nanga…se sploh ne bo vec upu oglast;)
Forum je zaprt za komentiranje.