Najdi forum

Liga

SULJO TI SI CARE!!! al pa tud ne

to ni niti približno chicken fight k kadar se piščanci fajtajo letijo zwbi okol

u đon ud dol je jezn, haha

kaj ma momci??? zdj bom jest neki powedu, jest igram hokej dobre tri dane in sam komi ugotovu kaj so to kolescki za na rolarima. SAm vam jast zdj povem da vas obrnem okol vse ce ne na rolerjih pa u biznisu(a rab kdo ksn mobitel??). skratka igram za ekipo bajro land, sicr smo se u 16 ligi sam bomo nasledno godino u 2 ligi in pol se bomo srecal in vs bomo useh namahal.

lep pozdrav iz bajro landa

vas predragi bajro bajrić

joj dej bl pocas,ne zastopm te tvoje slovenscine, kr ene besede pateticno pa to,to je prevec zame, ves mi bosanci mi smo glupi

ej bajro,pa mozemo li se mi dogovoriti da bih ja za vas igro, igram pozicijo center sut,pa tut dam ksn gol vcasih ce slucajn falim in pak tko zadanem da gre u levo namest u desno, probej enkat dobra fora. bajro dej se zmenva pa pridem drug let za vas igrat pa cemo pokazat tim slovencima kako se igra taj kako se kaze inlajn hokej

Pa evo moze ba, ocu te ja kontaktirat pa da se domjenimo na jednom sestanku, da nas naucis malo taktike pa imam nekoliko zemljaka koji ne znajo da klizaju na rolerjih bas dobro.

dejmo mau po slovensk!!!!!!

Ma dj vidva bosanca raj spizdita zogo nabijat k za drug itak nista buzija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ej bajro moj prijatelj.kako si!bajro pa ti baje znaš super to sa rolerima, bomo šli u vodice malo igrat ba. daj me kontaktiraj,pa se bomo zmenl pa malo popričal pa šli na pivo ba,ajde uzivaj

Mularija TIHO!!! kar vam je povedu Suljo je čist res. Posrani naduvančki ste!
Pak ste se naučil dvignt in zdaj mislte da vam je bog poslal malco. Bodite realni, pa pejte mamici da vam nos obriše.

strpnost fantje strpnost!!!
ze tko smo slovenčki eni fašisti ni treba tega še na forumu zganjat!!
za tiste k se pa grejo bosance pa nej najdejo zvezeke k so hodili v osnovno šolo zvezek od srbohrvaščine seveda pol pa nej se delajo bosance!!

prokleti pozerji naduvani

sam res zdej ste pa ze usi skp mau bedni…..kurcate drug druzga, mau pomette pred svojim pragom….
lp,

ej care ja ce ti znas sam pak dvignt je to tvoj problem, ker mi znamo še mal vec k sam to!aja pa nism prehlajen da bi mi mamica nos brisala!ajde

Evo mene ba, kaj ma ba tm pr vs luka#49? Skratka bajro ma cas za pivo usaki dan od pola 6 do 8 zvecer ker pol more spat ker se uzuni luci przgejo pa ga mamica poklice. tako da hokij pride u pošteuv samo u sabota ali nadelja po 5 ura. sam powej ke da se dabimo in ga začagamo??

lep pozdrav iz bajro landa!!

Bajro Bajrič

Bajro, valda da ti mamica ne briše nosu, ker mora obrisat velik drugih stvari. Kr vpraši jo. Pa reč ji naj drobiž vrne.

fak,dej pejte vi raj cajt km drgam zgublat, k to je pa ze bolno, sj ne ves kdo bl prfuknen care al suljo….ma dej mau se zganckov pojejta pol se pa oglasta, najbrz se sploh mutirat nista zacela, pa tle folku pamet solita!!!!

Lp,

no lady#49 zdej mi pa ti povej ,a to kar pa ti delas pa ni zgublanje cajta, k si tako pametna

sam tok hrjujc…jz pridm sm z namenom,da se bo dal kj pametnga prebrat, al pa da celo ksn good pogovor poteka, tole kurcanje drug druzga je pa kr mau bedno…..a se ti ne zdi!?

Lp

Ej, lady #49, umir se mal…jest bi se kr strinjal s Suljotm, sploh ni tok napacn povedu, sam na svoj način pač…sprejmi to kot konstruktivno kritiko, ne pa kt kurcanje…sicer pa a ves kaj pravjo…resnica boli…

TNT sam tok za informacijo…men suljo ni nc napisu…jz sm trenutno u debati z hrjujcem….
lp,

Jih pa hitr menaš :))))

TNT……kaj?!? ne bod brez skrbi,da ne menjam hitr..sm kr zvesta:):):) debata se pa pac razvija kokr se…ne sj ubistvu smo ze cist zasli iz prvotne teme…ma sj ubistvu je kull,se je folk mau umeru:)

Lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close