likalna deska – help!
Prosim za nasvet glede likalne deske.
Zdaj imam tako, ki je kot iz neke pločevine, v katero so navrtane luknjice. Težava je v tem, ker se tam, kjer se zataknejo noge, naredi grbina. In potam imam likalno desko v obliki narobe obrnjenega V
In preko tiste grbine je seveda zoprno likati …….
Gledala sem likalno desko, ki ima za osnovo kovinsko mrežo. V trgovini je bilo videti vredu, ampak to šele potem vidiš, ko jo uporabljaš …..
Ne želi se skeširati za likalno desko, saj ne likam prev veliko. Ampak kolikor pa že, pa si želim, da bi bila deska neka solidna.
PS: Ima morda kdo likalno desko iz Ikee?
Žal vsaka dobra gospodinja ve, da mora malo več investirati v likalno desko, oz. postajo in likalnik, če lika pogosto in želi imet mir za vsaj 10 let.
Zato prihrani malo in se potem odloči za nakup odsesevalne deske in likalne postaje,če je še nimaš.Je neprecenljivo!
Imam Boscevo likalno postajo in Karcher likalno postajo že 4 leta in vedno z veseljem primem za likalnik in zlikam goro cunj v pol manj časa, kot z navadno likalno desko in navadnim likalnikom pred 4-imi leti – če ti to kaj pove
Imam tako z mrežo.
Čes čas se je tista prevleka zgleda mal stanjšala in se mi je odtis mreže poznal na zlikanem perilu
No potem sem kupila novo prevleko, tisto malo debelejšo “srebrno”, se mi zdi od Vilede, in je spet OK.
Še najdlje mi je držala moja prva likalna deska, kupljena pred skor 30 leti, deska iz iverke, fajn stabilna. Ampak takih najbrž sploh ni več.
O kakšnih bolj fensi likalnih pripomočkih pa tud jaz ne razmišljam, ker sem likanje skrčila čisto na minimum
A da mreža ni fajn? Ajej, jaz sem pa mislila, kako je boljša, ker ta moja (iz cele pločevine, samo navrtane luknjice) je obup. Pa stabilnosti nima, ko bolj na koncu deske likam, se drugi konec dviguje … Cela komedija, skratka.
Iz iverice pa res še nisem videla likalne deske. Ampak ko sem malo pobrskala po spletu, omanjajo tudi takšno. Je baje super, samo čez čas razpade, ker so zdaj parni likalniki in para pač naredi svoje.
Pod to prevleko, ki jo imas sedaj daj se tisto debelejso podlogo, ki jo dobis v trgovini zraven prevlek za likalno mizo in bo zagotovo bolje. Ali pa si v Hoferju kupi novo desko, ko bos pet akcija. Jaz sem jo, na njej se fajn lika, edino moti me, ker mi skripa. Samo, ce ne likas veliko bos prezivela. Ce pa likas veliko pa res investiraj v eno malo boljso likalno mizo. Likalnik bo pa dober tudi en dober s paro.