Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Likalnik za lase

Likalnik za lase

Ker vem, da ste tu same poznavalke krame in vseh trgovin kjer to kramo prodajajo vas prosim, če mi lahko katera pove, kje lahko kupim čim bolj poceni likalnik za lase?

Spredam mi en pramen las grozno štrli in bi zlikala samo ta čopek.

p.s.: prosim vzdržite se vseh pametovanj. hvala.

tega si kupi http://www.mimovrste.com/artikel/3470041322/oblikovalec-las-remington-style-s1005…za tvoj pramenček bo dovolj 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

V Leclercu, Sparu imajo kdaj kaj ceneje, samo za pramen ni potrebno da imaš najboljšega.

dosti ceneje ne vem, če ga bo kje dobila…in če smo že natančni, za ta pramenček se ga sploh ne splača kupit…uporabi mal gela ali laka za lase 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

v lidlu ga majo z vsemi nastavki za 17.99e mislm da bo za tist pramenček tud roba iz lidla dobra

najcenejšega, ker bo njegova uporaba hitro vidna na tvojem pramenčku. če nisi pripravljena dat malo več zanj, si raje umisli gel, kot je že ena napisala.

sploh ni res, da če je likalnik poceni, da je zanič. jaz sem za svojega dala 30eur, pa ne more bit boljši. imam ga že 4 leta in likam cele lase (prej sem kakšno leto lase likala celo vsak dan). je pa od remingtona in kupila v bigbangu (btc), če se ti ne mudi, lahko počakaš na kakšno akcijo-so dobri likalniki tudi po 16eur (no zdaj verjetno so kakšne akcije,ker so ravno razprodaje).

Se strinjam, da cena ni pogojena z kvaliteto. Sem mela nekega boljšega z nastavljanjem tem. in ne vem kaj vse pa ni delal dve leti. Zdaj mam čist običnega samo vklop in izklop pa dela že dalj časa. Likam pa cele lase.

Dam ti ga, pusti kontakt.

marakeech, avtorica se ni oglasila…
a prav če se ne bo..da bi jaz vzela lokalnik..ti tudi plačam…

Seveda, pusti kontakt. Sem iz Lj

Sem šla v DM in tam kupila remingtonovega za 18 evrov ker sem imela še en kupon za 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust. Kupila sem še hlače proti celulitu in kremo proti celulitu. Tako da bom zdaj s super frizuro in brez celulita wiwiii 😛

New Report

Close