Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek likalnik za lase

likalnik za lase

a ga katera redno uporablja??? a fejst uničuje lase???

ja ga, ga-ma likalnik ionizator, zelo priporocam, ne unicuje lase, se lepse imam!

Meni ne uničuje las, vsekakor manj kot fen oz. sušenje s krtačo.

Vsaka toplotna obdelava za las je “šok”. Tako, da če si že likaš likaj enkrat tedensko ne vsak dan. Ker čez leto, dve boš imela lase kot bi prišla iz elektrike in uničene konice. Tudi frizerji ne priporočajo likanje vsakodnevno ampak občasno kot ne priporočajo sušenje z fenom na močni temperaturi.

Če imaš dober likalnik, itak likanje ni potrebno večkrat, ampak samo takrat, ko si pač umiješ glavo. Jaz sem pri frizerju kupila še nek sprej, ki lase zaščiti pred vročino in nek gel za po likanju, da se lasje bolj svetijo. Tako mi frizura”drži” do naslednjega pranja.

Kakšne imaš pa konice oziroma lase po omivanju in sušenju, če ne nič likala? Da bi pustila lase take kot so; bi konice bile še vedno ok ali se že vidi, da so poškodovane?

Se strinjam z ajda.GA-MA so ful kvalitetnilikalniki,so pa kar dragi.

Vprašanje za tite, ki si likate lase: ali lahko to počnete same ali potrebujete pomoč?

Jaz si jih likam sama, imam srednje dolge lase in to opravim v desetih minutah, največ 15-ih. Navijanje na navijalke ali sušenje s krtačo mi je vzelo neprimerno več časa, pa še frizura je “stala” le kakšen dan…. Veliko je odvisno od kvalitete likalnika. Prej sem imela enega “poceni” in sem si mogla pramen polikati kar nekajkrat, da je bilo v redu. Pri tem, novem, teh problemov ni. Potegnem enkrat in je čisto dovolj, kljub temu, da imam sicer goste in “težke” lase.

Jaz se tudi likam sama, imam ozek likalink pd GAMA in mi je mega! Imam pa tudi en gel za zaščito ki sem ga kupila pri frizerju!

LP!

New Report

Close