likanje las
Ta teden sem si skrajšala lase iz res dolgih na “paža” – tam nekje okoli ušes…
Frizerka mi jih je še zlikala in od nje sem odkorala s fino frizuro.
In sedaj po prvem pranju so se lasje odločili, da bodo skodrani (prej sem mislila, da se rahli kodri delajo zaradi čopa) in ogromno jih je 🙂 Želejev, pen, lakov nisem nikoli uporabljala, fenala sem nikoli nisem in sedaj imam zjutraj kar naenkrat ogromno dela z lasmi, ki sem jih prej samo spela v čop. Rada bi nekako dosegla, da bi bili lasje vseeno malo bolj gladki in da jih ne bi zgledalo tako ogromno kot da bi se natopirala (mi sploh nihče več ne verjame, da se ne navijam, ker so me navajeni s čopom) in me zanima če ima kakšna izkušnje s tistimi fructis zadevami (mleko pa gel ali karkoli podobnega) na katerih piše, da so ravno za moje težave …
Sej skodrana frizurca mi je čisto všeč, ampak bi se rada občasno vsaj malo približala tisti, ki sem jo dobila pri frizerki…
Živjo!
Mam isto dolžino las kot ti…:) Ampak moji so taki bol valoviti in se samo spodaj obračajo navzven, kar mi je kr všeč…:) Uporabljam pa tisto fructisovo mleko za ravne lase, ki pomaga ampak ne tako kot to prikazujejo v reklamah. Mam pa tut neko tanovo stvarco od tafta (taft xpress flat look), ampak če si dam to gor mam lepljive lase. Js ti priporočam, da probaš ktero stvarco al pa če si nabaviš kako kvalitetno peno al pa še najboljše likalnik, ki sploh niso dragi…
Good Luck 😉
Imam enake probleme. Ravno te dni sem se odločila, da se ne bom več fenala, lase sem si posušila na zraku in volumen zmanjšala z nekaj voska. Lasje so skodrani in nihče mi ne verjame, da so moji naravni.
Prej sem si jih umivala s šamponi za gladke lase, si jih namazala z mlekom in navijala in nategovala s široko krtačo, da so se zravnali. Ne da se mi več. Zdaj so ravno toliko dolgi, da ji spnem v čop, ko je zares hudo, pustila pa jih bom še rasti. Res, da porabiš več šampona in balzama za dolge lase, ampak gre pa eazy sistem whash and go.
Glede likanja las pa: PREVIDNO! Lahko si jih zažgeš! Ne bi ti priporočala redno likanje, le za kdaj za “zrihtat”.
Tudi jaz imam take lase,kateri se mi zvijajo, še posebno ob vlažnem vremenu.
Provala sem likalnik ampak rezultat je bil katastrofalen ter tudi mleko od Fructisa po katerem sem imela lase kot umazane. Nazadnje sem pristala pri maskah za lase . DObra je maska od Fructisa ker hrani lase. Za boljši efekt , oziroma za še bolj gladke lase je dobra nova maska ter šampon od Elvive. Je v prozorno oranžni konfekciji.