Likanje las
Pri nakupu likalnika za lase moraš biti pozorna na moč le-tega, saj tisti, ki jih imajo v tehn.trgovinah niso dovolj močni in je škoda denarja zanje. Zato ti priporočam, da kupiš profesionalen likalec las-jaz sem ga kupila v Italiji v trgovini, ki je specializirana za prodajo izdelkov za frizerske salone ( 50 eur). Z njim sem res zadovoljna saj se takoj segreje in tudi hitro (2 potega) zravna lase, je cel črn znamke Ga.Ma..
Tudi jaz sem najprej hotela kupiti likalec komercialnih znamk npr. Rowenta, Philips, Corona…, a mi je prijateljica frizerka to močno odsvetovala in sem kupila zgornjega, ki ga sama uporablja v salonu.
Še en nasvet: preden boš uporabljala likalec si obvezno zaščiti lase s kakšnim preparatom za vlaženje las, da se ti lasje ne preveč izsušijo.
Čau!
Če nočeš imet ptoblerm z lasmi ne kupuj likalnika za lase. Jaz sem ga lani kupila okoli 6.500 sit in sem ga dvakrat uporabila. Lasje so bili takoj uničeni.
V trgovini sem videla, da prodajajo en nov sušilec las, kateri ima nastavek za likanje las ( ni likalnik) lasje gredo preko enega posebnega nastavka. Proizvajalec je Rowenta. Menda piše gor Liss . Prosim, če kdo ve kaj, naj napiše . če kaj pomaga. V Merkurju stane 8.500 sit, v Mercatorju okoli 11.000.
LP
tudi jaz sem enkrat uporabila babyliss, pa mi je zelo dobro poravnalo. tudi konice, ki se mi vihajo so bile ravne. edino to je, da so se mi konice naslednji dan malo zavihale, ampak ni bilo sile. verjetno je odvisno tudi od las. vrjetno nisi prav uporabljala, ker s toploto lahko las oblikujemo po lastni želji.