likanje na domu
zato pa je treba dat likat starejši gospej baročne postave in hitrega jezika, da lika na svojem domu!! :)))
ziher, je ziher! :)))
nudim likanje na domu…
odpeljem,pripeljem…
kranj,medvode,ljubljana
ponudbe na 041 450 852
Jaz raje čas porabim za kaj drugega, namesto da likam, se raje ljubim 😉 naj lika tista, ki uživa v tem in ima čas! In hvala Bogu, da take ženske obstajajo, z največjim veseljem jim plačam! In spoštujrm jih in cenim!
evo, če kdo rabi pomoč na domu (Ljubljana) – naj napiše sporočilo pod mojega, pa se javim 🙂
Pozdravljeni, iščem dodaten zalužek poleg službe, z veseljem bi likala pri vas ali pa odpeljem in pripeljem.Sem iz Ljubljane.040 123 302
Ampak res se na vsakem forumu najde ena coprnica,ki hoče pametovati drugim!!
Bejž dol s foruma!!
5 evrov na uro, LJ.
Sem vam na voljo za likanje pri vas ali pri meni, in pospravljanje stanovanja. Samo za področje Maribora.
040 634876
Zanimivo! A moški pa ne bi nič peglali? Se noben ne javlja, da bi šel kakšno na dom popeglat, magari zastonj. :-)))
Boom ti spet bluziš, ne 🙂 🙂
[youtube]kBKsQMaNJtE[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Joj, kake berem…? Hoax – ti si pa zelo nesramna in nevedna ženska. Saj ni čudno, da si likala pol noči, ker verjetno nisi znala v življenju nič drugega kot skrbeti za dom in družino. In ja včasih so ženske veliko delale – ampak so delale samo doma – drugega pa niso znale. Če pa so imele kako službo, je to bilo v fabriki, kjer pač si delal eno in iste gibe in nisi ravno rabil inteligence poleg. Danes so pa drugačni časi. Ženske smo izpodrinile moške iz visokih položajev in se borimo kot levinje, da se nam ne zamaje stolček. Jaz osebno imam zelo visok stolček v službi in pridem na delo vsak dan ob 6:30 in delam do 17:00, dva dni v tednu pa delam do 19:00 – kot vidite sem celi dan v službi in seveda za zelo dobro plačo. Imam tri otroke, vsi trije so športno aktivni – se pravi, da kadar delam do petih to pomeni, da ne morem delati dalj, ker moram otroke razvoziti na treninge. No – starejša hči je že večja in gre sama z buso – tamala dva – dvojčka, pa zagrižena nogometaša. In da poudarim še to – sem sama – ločena in srbim za otroke sama. Ločila sem se ker je bil mož lenuh. Njegov moto življenja je bilo pivo in daljinc – in ni želel delati nič. Dokler je hodil v službo je še nekako šlo, potem je zaradi piva seveda izgubil službo in njegova lena rit se ni več premaknila iz kavča. Pa še pričakoval je da ga bom jaz stregla – delati pa sploh ni hotel, češ da jaz dovolj zaslužim za vse….kar je nedvomno res – a da bom jaz delala 12 ur v službi in potem še doma vsa gospodinjska dela, da bo on lahko sedel na kavču in pil pivo….haloooo! In sem se ločila. In ko je konec treningov, me doma čaka likanje, pranje sesanje, kuhanje za naslednji dan, da lahko sploh kaj jemo, skratka nekako ob polnoči se konča moj urnik opravil….in takrat še samo zgrmim v posteljo in se zrušim kot letalo… Tudi jaz razmišljam da bi najela likarico in čistilko – pa ne zato ker ne bi jaz uživala pri takih opravilih, temveč zato, ker nimam časa – in ker delam kot živina že par let vse sama – in navsezadnje – si to lahko privoščim in bom potem morda lahko vsaj kakšen dan šla spat okrog desetih, ker me je to življenje že pošteno utrudilo in sem resnično zmatrana. Zato sem danes pokukala na tale forum – in sem besna kot ris….da nekdo obsoja ženske ki bi rade delale ali ženkse ki rabijo pomoč doma. Jaz lahko rečem samo bravo vsem ženskam, ki so takšne in drugačne, pa naj potrebuje likarico ali naj lika. Skratka vsak ima svoje namene – in tale Hoax, mi je pošteno potegnila živec iz mesta, kjer še vedela nisem da ga imam. Mislim – in ona je delala. In se spravi na nedolžno žensko, ki potrebuje pomoč. Da je ni sram? Mi da smo snobi? Snob je lahko ona, ker je toliko nevedna in nepoučena…pa tudi osnove bontona ji manjkajo. Takšna ženska ima očitno preveč časa – saj ima čas obsojati druge. Naj zase poskrbi in si naj glavo v pesek namoči, če jo toliko moti, da smo žnske dandanes uspešne in sposobne delti še kaj več, kot samo ribati tla doma.
za 4 ljudi cca 70/mesec+stroški busa
Iz kje pa ste?
Mene zanima me za Ljubljano – Tomačevo.
Ne glede na to kaj dela (lika ali pospravlja) ji plačamo 11 eur na uro
Pozdravljeni,
Iščem delo na domu v Mariboru ali okolici za likanje perila ali čiščenje.
Pišite mi na: [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.