Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lili Žagar izdeluje torbice za 750€

Lili Žagar izdeluje torbice za 750€

Pravkar berem, da lili zagar izdeluje zenske torbice iz koruznega licja v kombinaciji z usnjem. Na svoji spletni strani ima trenutno na izbiro dva modela. Eden stane 650€, drugi pa 750€. Meni se zdi to ogromno. Saj ne recem. Torbica je lepa ampak 750€ za no name znamko. Visoko leta, ta zagarca

Ponudi ji 400 in boš videla kaj se bo zgodilo

A je ze kaksno sploh prodala ??

Kapo dol. Torbice so čudovite, trajnostne, v duhu današnjega časa. S ceno seveda cilja na drugačen segment kupcev, kot se zbira tukaj. Sploh veste, kaj pomeni no-name? Štanc. Toče pač ni štanc. Glede na to, da jih veliko ne more proizvesti, bo cena kar prava. Želim ji vse najlepše. In čestitke za idejo. Kupila je seveda ne bom, ker mi budžet ne seže tako daleč. Verjamem pa, da se bodo kupci našli.

lepe so? čudovite ?!?!
Tole je pač navaden cekar, povrh mal oblečen z usnjem. Drugi model pa zgleda kot košarica za kruh s prtičkom 🙁
ja, trajnostne so, saj res. Ampak še bolj trajnostno lahko kupiš na trgu – običajen cekar.
Sori, je ne bi nosila, pa če mi ona plača za to..

S cenami misli da je rangu Grosljeve

lepe so? čudovite ?!?!
Tole je pač navaden cekar, povrh mal oblečen z usnjem. Drugi model pa zgleda kot košarica za kruh s prtičkom 🙁
ja, trajnostne so, saj res. Ampak še bolj trajnostno lahko kupiš na trgu – običajen cekar.
Sori, je ne bi nosila, pa če mi ona plača za to..
[/quote]

Zaplankana Slovenka pač, ki ne vidi dlje od svojega nosu. Misliš, da v zahodni Evropi in v Ameriki vedo, kaj je cekar? Jaz, jaz, jaz. Jaz tega ne bi nosila, potem pa noben ne bo. Pač tipična zaplankanost. Meni so pa lepe. Čudovit modni dodatek, ki paše na določen outfit. Za šoping v Hoferju pač ni. Ti pa kar nosi cekar, kot ga je moja stara mama.

sem zihr da ji tut ta posel ne bo šel, kot voditeljica je popupšila, zdej bo pa tut s temi cekarji

ja Lili, treba bo kej druzga začet delat

Ne vem no, misli, da je naslednja Jane Birkin, ali kaj?

Torbice so lepe, ampak čisto predrage in totalno nepraktične. Kot je ena zapisala, pašejo na določen outfit, ampak kam boš pa ta outfit s tole torbico nosil? V službo?

In koliko je pri nas takih žensk, ki bi kupovale torbice za cca 700 €, samo za določen outfit?

Če nima prijateljic med mednarodnimi zvezdnicami in influencarkami, ki bi ji tele torbice spromovirale, nima šans, da razvije nek pameten biznis. Ja, bo prodala eno torbico na mesec, mogoče, ampak od tega žal ne bo mogla živet.

Če pa ima zgoraj omenjene veze, potem pa verjamem, da ji bo posel tekel.

Zaplankana Slovenka pač, ki ne vidi dlje od svojega nosu. Misliš, da v zahodni Evropi in v Ameriki vedo, kaj je cekar? Jaz, jaz, jaz. Jaz tega ne bi nosila, potem pa noben ne bo. Pač tipična zaplankanost. Meni so pa lepe. Čudovit modni dodatek, ki paše na določen outfit. Za šoping v Hoferju pač ni. Ti pa kar nosi cekar, kot ga je moja stara mama.
[/quote]

sej res, ti si pa svetovljanka:)) Ker v LA ne vejo, kaj je cekar, bodo šle za med 🙂 no, bog daj :)))

In ker vem, da vi zaplankani instagramovci ne znate brat – ker sam fotke gledate – JAZ ne nosim cekarjev – ne s trga ne od žagarce. Tebi, ki se navdušuješ nad temi izdeliki, pa sem ponudila cenejšo trajnostno varianto, ker si sama napisala, da ti je žagarcina cena previsoka.
Le kako ti je previsoka, če je pa tak unikaten izdelek, ki paše na tvoj outfit 🙂

PS: lah pa mojo staro mamo vprašam, če ti daruje še svojo zakmašno ruto , ti bo super pasala s cekarjem 🙂

Cekar za 30€ poflika z malo usnja in je že nova moda za 600 – 700€!

[img]https://static.zara.net/photos///2019/V/1/1/p/2028/004/111/3/w/560/2028004111_2_1_1.jpg?ts=1553520087532[/img]

Kako se imenuje njena spletna stran?

Lili Inti

Kaj pa lahko sploh daš v to torbico? Danes so ženske denarnice ogromne, telefoni še večji, da ne govorim o torbicah z ličili, parfum, škatla s sončnimi očali, škatla s korekcijskimi očali, robčki, cigareti, žvečilni, flaša vode itd itd. Če ima s seboj še otroka je treba dati v malho še kakšen prigrizek, pulover, igračo, you name it.

To ni ne tič ne miš kar prodaja. Mislim da rabi večji dizajn, da bo zadeva sploh uporabna.
Trenutno izgleda kot malo bolj fancy košarica v katero se notri naloži pirhe, potico, šunko in hren za simbolično žegnanje.

Poleg tega lahko to čudo uporabljaš samo v suhem vremenu, drugače vlaga načne ličkanje.

sej res, ti si pa svetovljanka:)) Ker v LA ne vejo, kaj je cekar, bodo šle za med 🙂 no, bog daj :)))

In ker vem, da vi zaplankani instagramovci ne znate brat – ker sam fotke gledate – JAZ ne nosim cekarjev – ne s trga ne od žagarce. Tebi, ki se navdušuješ nad temi izdeliki, pa sem ponudila cenejšo trajnostno varianto, ker si sama napisala, da ti je žagarcina cena previsoka.
Le kako ti je previsoka, če je pa tak unikaten izdelek, ki paše na tvoj outfit 🙂

PS: lah pa mojo staro mamo vprašam, če ti daruje še svojo zakmašno ruto , ti bo super pasala s cekarjem 🙂
[/quote]

Saj ni čudno, da vsak z dobro idejo čim prej spoka iz Slovenije. Sam negativizem na vsakem koraku. Tudi tisti, k pišejo otroške knjigi, so bili tarča kritik in norčevanja. Po milijon prodanih izvodih so končno utihnili. Danes živimo v globalnem svetu in kaj bo ona prodala v Sloveniji, je še najmanj pomembno. Če ne bo prodrla v tujino, lahko itak zapre, ker se od zaplankanih Slovencev in mode ne da živet. V Sloveniji prosperirajo samo Kik, C&A, Mana in Hofer. Saj ni čudno, če jim je pa star cekar enako kot izdelek, ki se ga komot proda za 700 evrov, če prodreš v pravi krog kupcev. Po svetu dela cel kup Slovencev, ki izdelujejo še dražje izdelke za visoko modo. Ampak zanje seveda ne veste, ker so pravi čas spokali.

Ona jih samo prodaja. Izdelujejo jo druge pridne roke, ki ne zaslužijo toliko, kot ona.

To bi bila prava torbica za Melanio, da bi jo spominjala na njeno ljubljeno Sevnico in domača koruzna polja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Meni je bila ona vedno všeč – kot voditeljica.
Upam, da ji tole uspe kar si je zadala. Okusi so različni in če pritisneš na pravi gumb je vse mogoče.
Me pa zanima kaj ste VI, ki tako “pametno” pišete ustvarili v tem času.
Samo kritizerstvo in nezadovoljstvo s sabo veje iz vas.

Meni je bila tudi ena bolj simpatičnih voditeljjc. Ne razumem- ali sama ne želi več tega poćeti ali je ne zasedajo Več? In zakaj ne , bila je sprośćena, prijetna, jezik ji je dobro tekel, ni delala razlik med sogovorniki, ali politik ali pa preprosta gospodinja, enako ju je tretirala.

Oprosti, ampak zelo redke dizajnerske torbice so čudovite. Morda vsake toliko kaka od Grošeljce, drugače pa so to take torbice, za katere avtorji plačujejo influenserjem da se slikajo z njimi. Ne bi me presenetilo, če bi jih reklamiral kak gejevsko naštiman instagramer.

A če je bila simpatična voditeljica, nam morajo biti njeni cekri všeč, al kako?
Kaj sem jaz ustvarila? Nekaj zelo lepih pletenin zase in otroke. S svojimi rokami. A jih vseeno ne bi mogla prodati po 500 € kos, ker sem no name.
Razumeš point?

Okusi so različni. O tem je bv razpravljati.
Sem ljubiteljica cekrov, všeč so mi na otip, tudi njihov zvok:)
Ampak… me pa moti, ko ga kam butneš in se malce prelomi in potlej s tistim uničuje oblačila (vleče zanke, grdo se drgne ob blago). Zato jih ne uporabljam…več. Ali pa trenutno ne:)

Za dnevni šoping pa so mi všeč nakupovalni cekri, ker lahko veliko stvari zložiš vanje in so zelo stabilni.
Taki…oldish goldish:)

na instagramu so ji ful pisale, kako jo bodo vse kupile, da komaj čakajo da pridejo ven. No da vidimo zdaj, koliko jih bo kupilo. Jaz sem mislila, da b cena nekje do 150 eur.

Ravno originalna s temi torbicami ni, ker je to trenutni trend in jih je poln internet. Ko ji je že na instagramu ena napisala, da končno nekaj, kar ni klonirano … No, je.

seveda ni mišljeno, da bo prodajala (samo) v sloveniji.Cilja na tujino, ne bogatejšo klientelo. Sej ima tudi napisano, da je to luxury bag. Zakaj ji ne bi privoščila, če ji uspe, hvala bogu. Je pa mogla kar nekaj denarja v to vložit, tako da bo mogla kar nekaj torbic prodat,da bo najprej na nuli, potem pa dalje. Osebno pa ne vem, jaz je ne bi kupila, je sicer lušna, ampak to je pač za take, ki imajo itak že 50 plus torbic, vse nad 500 eur cena in si pač kupi še eno tako,da jo mogoče ponosi 2-3x.

New Report

Close