Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Limuzina

Limuzina

Prosim vse ki se malo bolj spoznate na te reči in mi svetujete, ker se z mojim bodočim nikakor ne ujameva glede sledeče stvari:
Njegov prijatelj nama bo za poročno darilo priskrbel limuzino in zdaj nastane vprašanje….ali se lahko nevesta vsede k ženinu v limuzino, ko pride on po njo…poznam običaj in protokol, če je navaden avto, osebni, potem sta dva avta eden za ženina in njegovo pričo ter eden zame in za mojo pričo, ampak kaj se zgodi ko ni navaden avto, ko je zdaj v igri limuzina….
Namreč meni nikakor ne gre v glavo da se bo ženin sam vozil v limuzini in češ svatje lejte me, kak jack sem jaz….jaz pa moja priča pa bove v nekem navadnem avtu, pa tudi če bo to BMW, je proti limuzini kot fičko :)))
No vem da zdaj pretiravam, ampak sem kar malo s tira padla ko sem slišala to….
No vesela bom če mi lahko razložite, ali se motim ali imam prav……ali je imel kdo podben primer??? Je že kdo videl ohcet kjer je bila limuzina in kako so se posedli v limuzino….vem da se po cerkveni poroki lahko skupaj peljeva, ampak čemu potem limuzina če se bo cel dan vozil samo ženin in od cerkve do gostilne bom pa le blagoslovljeno se vsedla k njemu…ma halooo čisto mi je mim….no pa vseeno želim slišat vaša mnenja….

Lp

Zakaj se toliko ljudi ozira na ene protokole. Napravi tako kot ti pase. Ce se strinjata oba se skupaj peljita na poroko. Po ‘protokolu’ bi morala tud seksat prvic sele na porocno noc, a se tega tud vsi ki so zagovorniki navad in obicajev drzijo??? Ne obremenjuju se in napravi tako kot ti pase!!

S čim se ti obremenjuješ! Kaj tok butastega pa že dolg ne. In bravo Tia, za stavek o sexu.

Please, dajte vsi zgornje sporočilo na ignore, sicer bo še ta forum postal “hudoben” in kurji… Kot da ni bilo nič gremo naprej. Brez replik na tole-PROSIM! Tukaj je sicer fajn in prijazno, zato naj tako ostane.

Zakaj se prasica ne bi z mano v katrci peljala?

Zto ker prasec ne marem katrce…..

Midva z mojo sva imela podoben problem, rešila sva ga pa tako, da sva se na poroko pripeljala vsak s svojim avtom (oba sta bila renault 5), odpeljala sva se pa skupaj z limuzino.

New Report

Close