Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Ves fb je poln sovraštva , zlobe zaradi ene nepremišljene izjave v oddaji zadnja beseda. Mene je strah, česa vsega so ljudje zmožni. Samo zato, ker je izrazila svoje mnenje jo zdaj dobesedno kamenjajo, žalijo njo in njeno družino. Svet je postal res čisto poblaznel.

Kaj je rekla? Ne spremljam. Vem samo, da ima ženska bolj srednjeveško farško mentaliteta, tako da me preseneča ne.

Res je. Njene izjave so mi bedne, ampak to, kar je tdaj postal internet je čista groza.
Kriv – ne kriv, dožen – nič dolžen, karkoli napišeš kjerkoli se usuje nate vse živo.
Počasi bi morali uvesti kakšne neprijetne posledice za tole izživljanje, NE MOREŠ reči vsega, kar ti paše o DEJANSKI osebi in misliti, da je to ok.
Evo, odvetniki, tržna niša. poiščite žrtve, pa lepo tožbe za odškodnine štepat.
Jaz predlagam osnovo od 10 000 € dalje, pa da pol vidimo junake.

Prav je povedala, živali in otroci nimajo kaj skupaj jesti, pa tudi ne spati skupaj v pojstli. Pes vzunaj voha vse živo, liže npr. urin od psičk, ki se gonijo, se vala po svinjariji itd. in potem s tem umazanim gobčkom poliže otrokovo roko, ker ima piškot v roki. In otrok da tako roko v usta.
Ali pa da spi skupaj z otrokom, a veste koliko dlak, umazanije je povsod. Pa tudi če bi vsak dan psa kopali, vedno ostane svinjarija. Ko še nisva imela otrok, sva imela vedno kakšnega ljubljenčka, no sedaj to odpade. Je pa žival zelo velika obveznost in skrb.

Zaradi tega? Ni rekla nič takega. Sem mislil, da kaj neumnega.

No, ni prav povedala. Ampak linčati jo pa zaradi tega tudi ni treba. Vse to, kar pišeš, pa drži tudi za otroke – veš kaj vse primejo zunaj, pa v vrtcu, potem pa v usta. Sama pasja dlaka pa ni nobena svinjarija, ampak imaš pač predsodke.

Podpiz.
Izjava ni bila nepremišljena, gospa je samo izrekla resnico. Tako kot razmišlja večina normalnih ljudi!

Ni bila samo ena neumna izjava. In ni samo izražala mnenja, ampak je žalila, tako Jadranko kot vse ljudi pravzaprav, ki imajo psa in ga vodijo na sprehod (očitno ima boljše mnenje o tistih, ki psa pripnejo na verigo).

Med drugim je rekla, da ko vidi koga, ki se sprehaja s psom, pomisli, a nimaš nobenega prijatelja, da se moraš sprehajat s psom. To je primitivnost brez primere. Na kaj potem pomisli, ko vidi na sprehodu človeka čisto samega, celo brez psa? Da ga noben ne mara, še pes ne?

No, ni prav povedala. Ampak linčati jo pa zaradi tega tudi ni treba. Vse to, kar pišeš, pa drži tudi za otroke – veš kaj vse primejo zunaj, pa v vrtcu, potem pa v usta. Sama pasja dlaka pa ni nobena svinjarija, ampak imaš pač predsodke.
[/quote]

Pišem o pasjem gobčku. Kaj vse psi vzunaj poližejo, ovohavajo pa najraje urin od psičk, nekateri ga celo ližejo in potem jejo travo in bruhajo. In tak pes potem poliže otrokov obraz, roko, oblačila.

[/quote]

Evo, ena prizadeta kokoš na novo, ki enači živali z otroki. Tisti, ki jih pa jih ne enači ima po njenem predsodke. Ljuba marija, kje se najdete.
Jackpot izjava dneva; Sama pasja dlaka ni nobena svinjarija! – višek današnjega umotvora iz tega kokošnjaka!

Ta oddaja naj bi bila skupek različnih mnenj. Eno je Milenino, drugo Katarinino, tretje Vidino,Jadrankino. … Kaj bi bilo, če bi se na vsako mnenje obesili in ljudi zaradi tega linčali (če nekomu ne bi bilo po godu oz. bi bilo drugačno)? Kje pa piše, da so ravno ostala mnenja prava? Saj zato je oddaja, da se izražajo različna menje. Ali pač ne?
Ne zagovarjam Milene, ali katere koli druge, da ne bo pomote.

Jadranka naj bo kar tiho, ker ona žali vsakega, ki ni ponjenem okusu. Kaj je govorila samo tisti blogerki, pa še komu.
Miklavčička ima tokrat prav.

To ni še nič, o čem šele piše v knjigah in govori v javnosti.

Jadranka zna biti dokaj neprijetna. Tudi njena obrazna mimika precej pove.

je edina nit tistega pogovora. Nekateri so poklicani, da mislijo, da je njihovo mnenje edino pravilno in zveličavno in lahko zato drugače misleče dobesedno linčajo.
Ne morem razumeti, da ti ljudje ne morejo razumeti, da smo si pač različni in da ni vse vsem enako. Nekateri psov ne prenašajo v hiši, drugi jih imajo v postelji. lahko se zgražamo eden nad drugim, ampak linčat pa ni treba ljudi.

No, to je že bolj neumno in hinavsko, glede na to, da ženska hodi k maši in ima namišljenega prijatelja.

Mi tudi imamo psa in je nam ljuba žival, vsem otrokom, možu in meni. Vendar-nikdar nikoli ne hodi po kuhinji, kaj šele da bi spal v sobi, kjer spimo mi. Na sprehod, to obilno gremo z njim, tudi zunaj hiše se igramo, potem pa v pesjak. Tam ima obilo prostora, sredstev za igro in hrano.
To je zame edino pravilno sožitje človeka in živali. Se zelo strinjam z Mileno.
Še v marsičem. Je ženska, ki misli s svojo glavo in ima sprejemljiva načela o življenju. Seveda, tudi ona ne vseh.

Dobra.

Evo, ena prizadeta kokoš na novo, ki enači živali z otroki. Tisti, ki jih pa jih ne enači ima po njenem predsodke. Ljuba marija, kje se najdete.
Jackpot izjava dneva; Sama pasja dlaka ni nobena svinjarija! – višek današnjega umotvora iz tega kokošnjaka!
[/quote]

Če si kokoš, se ti vse zdi kokošje kokodakanje. Pa mi povej, zakaj je pasja dlaka svinjarija?

Očitno pa tudi ne znaš brati, ker nihče v tej temi ni enačil živali z otroki, ampak se je enačilo, kaj vse z rokami otroci (pa tudi odrasli) prinesemo domov s tem, kar prinesejo psi. Kdor je kdaj delal v vrtcu, ve, da otroci jejo zemljo (in dobijo gliste), se polulajo po roki in si teh ne umivajo, jejo smrklje, si brišejo nosove v rokav ali v obleko drugega otroka itd. Zato jih pač ob prihodu domov umijemo in preoblečemo, tako kot psu lastniki umijejo tačke ali ga skopajo. Pa zaradi tega nihče ne misli, da so otroci umazani. Če ne marate psov, jih pač ne marate, nikar pa tega ne opravičujte z njihovo umazanostjo.

Mi tudi imamo psa in je nam ljuba žival, vsem otrokom, možu in meni. Vendar-nikdar nikoli ne hodi po kuhinji, kaj šele da bi spal v sobi, kjer spimo mi. Na sprehod, to obilno gremo z njim, tudi zunaj hiše se igramo, potem pa v pesjak. Tam ima obilo prostora, sredstev za igro in hrano.
Še v marsičem. Je ženska, ki misli s svojo glavo in ima sprejemljiva načela o življenju. Seveda, tudi ona ne vseh.
[/quote]

Pa vam ni nerodno, ko greste na sprehod s psom, da si ljudje mislijo, da nimate prijateljev? ☺

[/quote]

Govorimo o linču.
Vsak po svoje – mi imamo tudi pse, ki pa so v hiši, na njim dodeljenih prostorih, fehtati pri mizi ne smejo, v spalnice tudi ne. Smo pač mnenja, da so psi družabna bitja in so v samoti nesrečni, zato jim dajemo možnost, da so člani družnine.
Pa zaradi tega ne mislim žaliti in linčati drugače mislečih in razglašati naš način kot EDINO PRAVILNEGA. To bi bila aroganca.

To, kar piše v njenih knjigah pa ni njeno mnenje, ampak zgodbe, ki so ji jih pripovedovali ljudje. Žalostna dejstva, ki so se zamolčala zaradi vere in okolice. Prav je, da so ljudje dobili možnost, da so se nekomu zaupali in dobili potrdilo, da kar se jim je dogajalo, ni bila njihova krivda, ampak obsojanja vredno dejanje. Bolje pozno, kot nikoli.

Dobra.
[/quote]

Ampak moram dodati: oddaje nisem gledala (je niti ne mislim), komentarjev o Mileni niti o drugih komentatorkah ne spremljam.

Se pa večkrat sprehajam sama, torej tudi brez psa. 🙂

Govorimo o linču.
Vsak po svoje – mi imamo tudi pse, ki pa so v hiši, na njim dodeljenih prostorih, fehtati pri mizi ne smejo, v spalnice tudi ne. Smo pač mnenja, da so psi družabna bitja in so v samoti nesrečni, zato jim dajemo možnost, da so člani družnine.
Pa zaradi tega ne mislim žaliti in linčati drugače mislečih in razglašati naš način kot EDINO PRAVILNEGA. To bi bila aroganca.
[/quote]

Bili so družinski člani, vsi smo jih obževali. V spalnico (na posteljo) niso hodili, niti z gobcem na mizo, pult. Tako so bili vzgojeni, ni jim bilo nič hudega zaradi tega. Deležni so bili veliko ljubezni z naše strani. Če psu ne dovoliš na posteljo ali mizo, sploh ne pomeni, da ga nimaš rad. Bolj naravno psu je, da tega ne dela, kot da to dela. Je tako?

se strinjam. Sicer se ne strinjam, da ima miklavčičeva prav, ampak jadranka je pa res vedno in povsod nesramno in kontra nastrojena.
Vsak, ki ni pasjeljubec in vegan, je po njenem že skoraj kriminalc.

New Report

Close