Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

A pa veš, kaj pomeni beseda dobesedno?
Pomeni ravno nasprotno od tega, za kar jo uporabljaš (torej prenesen pomen).

Bili so družinski člani, vsi smo jih obževali. V spalnico (na posteljo) niso hodili, niti z gobcem na mizo, pult. Tako so bili vzgojeni, ni jim bilo nič hudega zaradi tega. Deležni so bili veliko ljubezni z naše strani. Če psu ne dovoliš na posteljo ali mizo, sploh ne pomeni, da ga nimaš rad. Bolj naravno psu je, da tega ne dela, kot da to dela. Je tako?
[/quote]

Pa saj tako sem napisala. Zame je pač pesjak (ali celo veriga) mučenje psa, zaradi osamljenosti. Z malo truda in osnovno vzgojo komot sobivaš tako, da je za oboje prav.

Zate je žalitev, če človek ne misli tako kot ti? Kaj pomislim, ko nekoga vidim, lahko tudi povem. Bojim se psov in vsakič, ko srečam koga s spuščenim psom, ga prosim, če ga da na povodec. Menda so taka tudi pravila, a ne? Pa še nihče mi ni rekel, da ga s tem žalim.

Zato so jo ja, primitivna je res, čist iskreno povem

No, to je že bolj neumno in hinavsko, glede na to, da ženska hodi k maši in ima namišljenega prijatelja.
[/quote]
A ti sploh veš kaj je hinavščina? Da kaj poveš, kar ne misliš.

Ne vidim problema. Ljudje skušajo narediti akcijo pobiranja iztrebkov v njeno čast in zadovoljstvo.

Pa saj tako sem napisala. Zame je pač pesjak (ali celo veriga) mučenje psa, zaradi osamljenosti. Z malo truda in osnovno vzgojo komot sobivaš tako, da je za oboje prav.
[/quote]

Tako je. Zato sem tudi napisala naše izkušnje.

Ampak moram dodati: oddaje nisem gledala (je niti ne mislim), komentarjev o Mileni niti o drugih komentatorkah ne spremljam.

Se pa večkrat sprehajam sama, torej tudi brez psa. 🙂
[/quote]
k maši ob nedeljah……………………..

k maši ob nedeljah……………………..
[/quote]

Res je.

Zate je žalitev, če človek ne misli tako kot ti? Kaj pomislim, ko nekoga vidim, lahko tudi povem. Bojim se psov in vsakič, ko srečam koga s spuščenim psom, ga prosim, če ga da na povodec. Menda so taka tudi pravila, a ne? Pa še nihče mi ni rekel, da ga s tem žalim.
[/quote]

O čem ti to? Kdo govori o spuščenih psih, lepo te prosim? Kje so omenjeni kakšni spuščeni psi sploh? In kje sem napisala, da je žalitev, ker ne misli isto kot jaz?
Še enkrat, ker očitno se bojiš tudi pameti, ne samo psov. Zame je žalitev, da misliš, da je s človekom nekaj narobe in nima prijateljev, ker se sprehaja s psom. Milena je to tudi povedala v takem tonu, tako da ni dvoma, kako je bilo mišljeno.

Res je.
[/quote]

grešnica……………….

grešnica……………….
[/quote]

Ahaaaaaa.

Milena je “janšistka ” , napad nanjo je samo opozorilo vsem “janšisto” , sfukali vas bomo, vsi “janšisti ” bomo dobili svojo ” porcijo”

Oddaje ne gledam, ampak na vsakem koraku vse te globoke debate in doktorati o psih, psi gor in dol, tezko za … Pa sem ljubitelj zivali, ampak ta kolektivna obsedenost s psi je pa too much. Poznam ljudi, ki so vse svoje socialno zivljenje – oz. tisto malo, kar je od njega ostalo – podredili svojemu psu?! Saj, njihovo zivljenje, njihova odlocitev, ampak ne delujejo pa ravno srecni, pa “sreca na vrvici” gor ali dol.

Povabi potem Mileno na kofe.

Milena se mi zdi 100 krat bolj normalna od Jadranke Juras.

Se strinjam z njo v tem,da meni pes ni za v posteljo in spanje z njim, to vem,da je omenila.Zaradi mene naj jadranka in njej podobni po mišljenju spijo s psi, jih ljubčkajo in počnejo karkoli želijo. jaz osebno tega ne bi nikoli in mi je to ogabno. Pa to ne pomeni,da nimam rada živali. Nikakor – jih imam, samo v posteljo si jih ne vlačim in tudi ljubčkam jih ne, ko jih božam si potem umijem roke. Tudi pred tem predno jih božam.
To se mi zdi neko zdravo ravnanje z živalmi – to je moje mnenje… in zame so nestrpni tisti, ki ga ne morejo sprejeti ironično se imajo za polne ljubezni.

Se strinjam z njo v tem,da meni pes ni za v posteljo in spanje z njim, to vem,da je omenila.Zaradi mene naj jadranka in njej podobni po mišljenju spijo s psi, jih ljubčkajo in počnejo karkoli želijo. jaz osebno tega ne bi nikoli in mi je to ogabno. Pa to ne pomeni,da nimam rada živali. Nikakor – jih imam, samo v posteljo si jih ne vlačim in tudi ljubčkam jih ne, ko jih božam si potem umijem roke. Tudi pred tem predno jih božam.
To se mi zdi neko zdravo ravnanje z živalmi – to je moje mnenje… in zame so nestrpni tisti, ki ga ne morejo sprejeti ironično se imajo za polne ljubezni.
[/quote]

Se potem tudi strinjaš, da tisti, ki sprehajajo pse, nimajo prijateljev?

Povabi potem Mileno na kofe.
[/quote]

Zaradi mene lahko prides tudi ti s svojim psom. ☕

Berem komentarje. Mah sem že mislila da jaz nisem več normalna. Sodeč po komentarjih na Fb so se tam vsuli sami pasjeljubci in gospo žalili.
Nekaj je imet rad živali , drugo je pa ko jih zamenjuješ za otroke , partnerja….
Saj ni čudno , da noben več ne seksa , če imajo pse po postlah. Obup. Folku se je zmešalo.

[/quote]
vsaj v določeni meri. Cel kup takih pacientov je ober čudakov.

[/quote]
ženska beri, sem napisala točno v čem se strinjam z njo…. preberi stokrat če ti ni jasno…. sem vedela, da se bo nekdo ziher obregnil v to – še enkrat zate – jasno sem napisala v čem se strinjam z njo.
Glede te izjave je nisem omenila, ker sama tega ne pomislim in tudi ne mislim tako, če pa gospa pomisli – je pa to popolnoma njeno mnenje, ki ga je povedala in do njega ima vso pravico. napadati in žaliti jo zato, je odraz tistega, ki to počne.

ženska beri, sem napisala točno v čem se strinjam z njo…. preberi stokrat če ti ni jasno…. sem vedela, da se bo nekdo ziher obregnil v to – še enkrat zate – jasno sem napisala v čem se strinjam z njo.
Glede te izjave je nisem omenila, ker sama tega ne pomislim in tudi ne mislim tako, če pa gospa pomisli – je pa to popolnoma njeno mnenje, ki ga je povedala in do njega ima vso pravico. napadati in žaliti jo zato, je odraz tistega, ki to počne.
[/quote]

Razumem.
Obregnila sem se pa zato, ker je mnenje nekaterih posameznikov tako, da če nimaš psa zunaj na verigi, potem gotovo spiš z njim. Ali eno, ali drugo.
Ni res, vmeš je še na miljarde odtenkov in folk res ne sme biti tako zaverovan v samo svoj prav.

čeprav se strinjam s tistim delom, da psi ne spadajo v postelje in poljubljanje psa po smrčku ni ravno higiensko, se mi vseeno zdi, da je Milena prestopila mejo, ko je rekla, da ljudje, ki imajo psa, nimajo prijateljev. Dejansko si veliko ljudi omisli pse, ker res nimajo nikogar. Ampak vseeno ni lepo, da tako posplošiš in ljudi žališ na tak način.
Bi pa tukaj izpostavila še to, včeraj je bila tema, da je sestra na golniku eni gospe rekla, da je debela. Ne vemo, koliko je ta gospa v resnici debela in zakaj… Je pa vseeno večina komentirala, da ji je prav rekla, da so debeli ljudje zanemarjeni in podobno. Zato me tukaj zanima, kje je meja? Kdo lahko in kdo ne sme povedati svojega mnenja, ki je žaljivo za drugega? Torej če poveš iskreno s svojim imenom in priimkom, je to obsojanja in linča vredno, če pa napišeš kot vzdevek na forumu, pa imaš pravico do izražanja???

Jadranka zna biti dokaj neprijetna. Tudi njena obrazna mimika precej pove.
[/quote]

Deluje mi vražja baba.
Da je pevka pa nisem vedel. Me zanima kako poje. Hehe.

New Report

Close