Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Slovenci smo en specificen narod. Res smo posebni. Notranji boji so najhujsi. Je nekoc nekdo zapisal.

Ravno anonimni gredo vedno čez vse meje.
Komot poveš svoje mnenje, nihče ti ne brani, vendar imajo potem tudi vsi ostali pravico povedati, da se ne strinjajo s tabo, ali da se jim zdiš žaljiv, primitiven, karkoli.

Razumem.
Obregnila sem se pa zato, ker je mnenje nekaterih posameznikov tako, da če nimaš psa zunaj na verigi, potem gotovo spiš z njim. Ali eno, ali drugo.
Ni res, vmeš je še na miljarde odtenkov in folk res ne sme biti tako zaverovan v samo svoj prav.
[/quote]
ne vem kaj drugi govorijo, ni moja stvar. jaz pravim da je preveč neodgovornih lastnikov psov, ki jih imajo zunaj spuščene in ne na povodcu – to je neodgovorno – ne samo do okolice, ampak tudi tvojega psa, ki ga lahko drugi večji napade, … , lahko ga avto zbije, itd…
da o pospravljanju pasjih iztrebkov sploh ne govorimo in sprehajanju psov po zelenicah in otroških igriščih, ker opravljajo svoje potrebe.
Izjemno nespoštljivo in odraz popolne neodgovornosti in prav nobene ljubezni in spoštovanja do nikogar.

ITM pove debelost.
Zdi se mi, ce je >24 si debel.
Jaz ga mam točno 24.

Ah, kje pa, slocenci se prav nic ne razlikujemo od drugih narodov. V cem le?, taka prepucavanja so v dobi interneta prav povsod,ok?

Je pa gospa res nerazgledana, ozka, težka, niti za poslusat ňi, tko da sem jaz zradi nje pravzaprav nehala gledat to oddajo. Pa so imele kaksne čudne tudi druge , ampak ona s tistim rovtarskim pokroviteljstvom,kao jaz sem stara, vec vem kot vi.. ne ,hvala

ženska beri, sem napisala točno v čem se strinjam z njo…. preberi stokrat če ti ni jasno…. sem vedela, da se bo nekdo ziher obregnil v to – še enkrat zate – jasno sem napisala v čem se strinjam z njo.
Glede te izjave je nisem omenila, ker sama tega ne pomislim in tudi ne mislim tako, če pa gospa pomisli – je pa to popolnoma njeno mnenje, ki ga je povedala in do njega ima vso pravico. napadati in žaliti jo zato, je odraz tistega, ki to počne.
[/quote]

To, zaradi česar je bila linčana, ni bilo mnenje, ampak je bilo povedano v nedvoumnem tonu žalitve. Saj si lahko pogledaš, ali je bila s to mislijo iskreno dobronamerna in zaskrbljena za – po njenem – osamljene ljudi. Recimo če dam nazorno primerjavo: ko govorijo o skrbi za zdravje, rečejo, da je treba skrbeti za primerno težo ali shujšati, če imamo prekomerno težo. Ne rečejo, prasci debeli naj shujšajo, pa jim ne bo več treba jamrat in zažirat zdr. kase.

Danes se lahko žali, ponižuje vsakogar, pa ne bo nikomur nič. Tudi ona sama je tako delala in zato bila in pristala na javni hiši, kot vse ostale v tej oddaji. Odlikovana. Se ji je greben preveč dvignil.
Kot bi bila nagrajena s strani lgtb. Udri po folku. Bolj boš, bolje se ti bo godilo. Knede.

Vse dotlej, dokler… Niso kužeti prisotni.
Pa, saj so v primeru tovarišice kresalke še kako prisotni. Pa nič. Javnost, ki kužete bolj čuva, kakor lastne oči in otroke, je bila v tistem času še v peskovniku in primer kresalova s psi ni zanje aktualen. Pospravljen. Šel smučat. Knede. Kasirali so policisti in državna tožilka.
To pa v javni bajti še predobro vedo. Knede.
Ni čudno, da je lenka kupovala tepihe za naših 140k ojrov po komadu.
Pa nikome niš. Knede. Se ga vsaj splača dvignit, ko se svinjarijo spod pometa.

To, zaradi česar je bila linčana, ni bilo mnenje, ampak je bilo povedano v nedvoumnem tonu žalitve. Saj si lahko pogledaš, ali je bila s to mislijo iskreno dobronamerna in zaskrbljena za – po njenem – osamljene ljudi. Recimo če dam nazorno primerjavo: ko govorijo o skrbi za zdravje, rečejo, da je treba skrbeti za primerno težo ali shujšati, če imamo prekomerno težo. Ne rečejo, prasci debeli naj shujšajo, pa jim ne bo več treba jamrat in zažirat zdr. kase.
[/quote]

Sem gledala oddajo, pa nisem zasledila tega – precej bolj opazam nek večvrednostni kompleks v mimiki jadranke in ostalih, kadar se ne strinjajo z njo. Ja ne povejo, pokažejo pa nazorno.
Pretiravati ti ni treba – ni bila žaljiva do nikogar povedala je svoje mnenje – očitno pasjeljubci ne zmorejo tega sprejeti in vse vzamejo kot sovraštvo, neljubezen in začno sami napadati. Oni so tisti, ki zdaj žalijo, linčajo – je to ljubezen? so kaj drugačni potemtakem od gospe, zaradi katere se počutijo užaljeno.

Sem gledala oddajo, pa nisem zasledila tega – precej bolj opazam nek večvrednostni kompleks v mimiki jadranke in ostalih, kadar se ne strinjajo z njo. Ja ne povejo, pokažejo pa nazorno.
Pretiravati ti ni treba – ni bila žaljiva do nikogar povedala je svoje mnenje – očitno pasjeljubci ne zmorejo tega sprejeti in vse vzamejo kot sovraštvo, neljubezen in začno sami napadati. Oni so tisti, ki zdaj žalijo, linčajo – je to ljubezen? so kaj drugačni potemtakem od gospe, zaradi katere se počutijo užaljeno.
[/quote]

Vsi, ki grdo gledajo zaradi omembe lizanja s psmi in hranjenja z njihovih krožnikov, se obnašajo tako zaradi slabe vesti, ker je res. Še marsikaj več je res.

Od kdaj je zavajanje javnosti z namenom zbiranja milijonov, človekova pravica? Pa ne mešaj otroka in tega primera sploh tja kamor ne paše.

Seveda, da nima prav, ker imajo prijatelja, t.j. psa.
Pa pustimo to, dobro znano je, da so mehke živali doma, predvsem kot terapevtsko sredstvo.
Večini zato, ker nam živali nadomeščajo tisto, česar nimamo več, stika, pristnega stika z naravo in normalnega stika med seboj. Vodnjakov, vaških lip, ličkanj, plesov na skednjih, podoknic etc.
Kar bi nas pozdravilo in ozdravilo. Kot posameznike in kot narod.

[img]https://lh3.googleusercontent.com/proxy/QFOJV1MllRUGyBDSDRQb_PwGSrQVhUqGlfffG32Qcb1cpG1adZfBTyUkInHvnNExx-rdeAbwi-00VOn67hXZ4mPZEauKuxuc8aFqbQ9v[/img]

V tem primeru se kar strinjam z Mileno.

Sem osamljen brez prijateljev, na sprehodu mi pes dela družbo, tudi na silvestrovo je lažje praznovati s psom kot prav sam, je pa pes umazana žival ki v spalnico ne spada, še skor v hišo ne, imaš potem vse umazano.

Mnogi se niti ne zavedajo da imajo pse ker si ne znajo najti prijatelje enim pes velja skoraj kot človek, ja smo kot družba malo zabredli.

Je preveč hišnih ljubljenčkov v naših krajih, to je slabo.

in ta ženska se ima najbrž za ful ljubečo, polno ljubezni. Zame je to in tovrstna početja zloraba živali.

Od kdaj je zavajanje javnosti z namenom zbiranja milijonov, človekova pravica? Pa ne mešaj otroka in tega primera sploh tja kamor ne paše.
[/quote]

Se strinjam! Ni primerjave, ker takega natolcevanja, pljuvanja kakor ga je doživela Krisova družina pač ne moremo primerjati s FB povratno informacijo. Kris si bolezni ni izbral, ta gospa pa je dovolj stara, da ve, da si je to juhico sama skuhala.

Da se pa Monovje sploh zgraža je pa pa tudi razred zase, ker tukaj gor ni bilo stvari, ki ne bi bila popljuvana. Resno, ljudi so mi vsak dan bolj butastni in neumni.

Se strinjam! Ni primerjave, ker takega natolcevanja, pljuvanja kakor ga je doživela Krisova družina pač ne moremo primerjati s FB povratno informacijo. Kris si bolezni ni izbral, ta gospa pa je dovolj stara, da ve, da si je to juhico sama skuhala.

Da se pa Monovje sploh zgraža je pa pa tudi razred zase, ker tukaj gor ni bilo stvari, ki ne bi bila popljuvana. Resno, ljudi so mi vsak dan bolj butastni in neumni.
[/quote]
nehaj s svojimi spini in hinavščino. Nihče Nima nič proti Krisu, vsi mu želimo zdravje in Kris ni nič kriv za dejanja, ki jih počno odrasli okoli njega – od staršev, starih staršev in Palčice itd. In vsi v tej primorski zgodbi si zaslužijo kritike vse za nateg in zavajanje javnosti in vse kar so izvedli. In ja tudi oni so dovolj stari in so si juho sami skuhali in pri tem se grdo okoristili z denarjem ljudi. Kris pri tem nima nič. zato namenoma uporabljam izraz primorska zgodba. Še več starši lastnega otroka uporabljajo za lastno publiciteto in koristi z nenehnim objavljanjem na družbenih omrežjih.
pa končajmo sedaj s tem – tema ne sodi sem – ampak ti ne moreš,da je ne zvlečeš in opravičuješ nateg največji nateg v zgodovini države lahko rečemo.

nehaj s svojimi spini in hinavščino. Nihče Nima nič proti Krisu, vsi mu želimo zdravje in Kris ni nič kriv za dejanja, ki jih počno odrasli okoli njega – od staršev, starih staršev in Palčice itd. In vsi v tej primorski zgodbi si zaslužijo kritike vse za nateg in zavajanje javnosti in vse kar so izvedli. In ja tudi oni so dovolj stari in so si juho sami skuhali in pri tem se grdo okoristili z denarjem ljudi. Kris pri tem nima nič. zato namenoma uporabljam izraz primorska zgodba. Še več starši lastnega otroka uporabljajo za lastno publiciteto in koristi z nenehnim objavljanjem na družbenih omrežjih.
pa končajmo sedaj s tem – tema ne sodi sem – ampak ti ne moreš,da je ne zvlečeš in opravičuješ nateg največji nateg v zgodovini države lahko rečemo.
[/quote]

Če bi bil to res “največji nateg v zgodovini države” bi ti in tebi podobni ljudje že 1000x podali kazensko ovadbo, pa do sedaj tega še niste naredili.

Jaz nikogar ne opravičujem, samo razkazujem vašo bedno hinavščino.

Če bi bil to res “največji nateg v zgodovini države” bi ti in tebi podobni ljudje že 1000x podali kazensko ovadbo, pa do sedaj tega še niste naredili.

Jaz nikogar ne opravičujem, samo razkazujem vašo bedno hinavščino.
[/quote]
A te je strah – in te sam zanima kdaj bo kaj vloženo? Sem prepričana,da bo prišel tudi čas, ko bodo vsi odgovorni prišli na svoja mesta za vse kar so naredili.
zdaj pa ne vem česa ne razumeš – tema ni o teh ljudeh in tvojem opravičevanju njihovega natega – ti si ga zvlekla v temo, ki govori o točno drugi stvari. Si človek lahko misli, da moraš imeti zelo slabo vest, da vsako čisto drugo temo izrabiš za opravičevanje tega natega.
Nič skrbet, mi nekaj prebranih stvari daje upanje, da bo prišel tudi čas, ko se bo dokazalo vse nepravilnosti in zavajanja v tej zgodbi.

MILENA JE IMELA PRAV!

Kaj si pa mislim o intelektualnem dometu tiste pofarbane Jadranke, pa raje ne napišem.

Samo da je skandal in drama. Beki bi rekla. To je samo show biznis.

Milena pač samo spoštuje mnenje RKC-ja, da psi/ živali nimajo duše.
In če nimajo duše, najbrž nimajo čustev, nimajo občutka za bolečino itd. itd.
Čustva imamo po njenem samo ljudje, ki, ubogi, hodijo na sprehod s psom, namesto s človekom.

Post za odvračanje pozornosti, pišejo jih sami.

Kaj vse pa ližete moški in ženske, pa se nič ne vznemirjate :-)))))))))))))))))))

Kr cela tema.

Priznam, da smo pri nas diskriminatorni. Imamo psa in mačka. Pes ima omejitve, ne sme na kavč, na posteljo, na stole, maček pa lahko.😊

Pes gre seveda ven na sprehod, maček je izključno notranji. Je čist kot bela puhasta kepica. Spusti kakšno dlakico, ampak mu vse odpustimo, ker je tako srčkan.😊

Maček se šeta po stolih, naslonjačih, po posteljah (spi pri moževih nogah), kuža ima svoje strogo določeno ležišče in mora biti tam. Na srečo je priden.

New Report

Close